En ny strålende travuke står foran oss, selv om det er flere norske travbaner som er stengt også den kommende uken. Tirsdagens V75-omgang her hjemme går således på Forus og her det også jackpot med 1 million ekstra i sjuerpotten. Onsdag er det som vanlig V86 fra Sverige og kommende lørdag er det igjen Biri som er vertskap for den norske V75-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag som innledes med V4-lunsj fra Ålborg. Mandag kveld er det klart for hele ti løp på Leangen med både V65, V4 og V5, mens Färjestad er vertskap for den svenske V64-omgangen.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen og her er det supermandag. Det er ti løp på menyen og det betyr internasjonal V65, internasjonal V4 og internasjonal V5. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.55. V4-omgangen omfatter de to første V65-løpene og har spillestopp kl 18.10. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jomar Blekkan har innledet 2021 fortreffelig på hjemmebanen og kusker min V65-banker i kveld.

Gaveløp for Muscle Hill-sønnen
Det handler om 4 L.J.'s Musclemadness i V65-2/V4-4. Blekkan tok turen til Biri og et V75-løp der i sin siste start. L.J.'s Musclemadness kunne ikke rå på storfavoritten Sam The Man, men seksåringen holdt koken imponerende til andreplass. Har en fin oppgave foran seg i kveld og uten tull og tøys på veien, må det være snakk om en flott vinnersjanse. 4 L.J.'s Musclemadness blir min V65-banker i kveld og bankerspilles også i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flott dameløp innleder V65
Det er flott å se at det god sportslig kvalitet i V65-1, til tross for at det er utskrevet som løp for damekusker. Amanda Robertsen er på plass på sin gamle hjemmebane i kveld og får tillit bak gode 8 R.M.G. Lady In Red. Hoppa som trenes av Tor Arne Eggen imponerte i årsdebuten for tre uker siden og blir ganske klar favoritt i V65-1. Åttendespor bak bilen trekker litt ned og det noen formsterke konkurrenter med i løpet. Jeg setter 8 R.M.G. Lady In Red som et klart førstevalg, men tar med noen hester på gardering.

Kæsj prøver igjen
2 Kolbu Kæsj ble spilt til 13 igjen for 10 sist han gjestet Leangen for tre uker siden. Kunne aldri gjøre noe med en opplagt Gikling Leodin den dagen og var heller ikke som best sist på Biri, der han fikk maks som fjerde. Det kan tyde på at den absolutte toppformen ikke er der nå. Blir stor favoritt i V65-3, men er en favoritt i fare i mine øyne og får kun et knepent vinnertips.

Blekkan eller Dalen i V65-4/V5-1
To hester skiller seg ut på kryssene i V65-4/V5-1 og det er 2 Bijou og 5 Fightforfreedom As. Førstnevnte har imponert i to strake seiersløp i regi Jomar Blekkan og blir mitt førstevalg. Fightforfreedom As imponerte dog i seiersløpet sist og kan bli lei å stå imot. Jeg velger å stå på disse to på de minste V65-forslagene, men hekter på ytterligere garderinger på de største V65-forslagene og på alle V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dalen sitter bak vinneren
Det klart skille på hestene i V65-5/V5-2/DD-1 og kanskje er det så enkelt at 7 Malavita bare vinner. Hun er sparsomt startet denne hoppa til tross for at hun allerede er seks år, men kapasitet finnes i rikt monn. Måtte gå den tunge veien sist, men var likevel enerådende i sluttfasen. Mitt klare førstevalg i V65-5/V5-2.

Ticket eller ikke Ticket?
8 The Last Ticket har innledet 2021 på strålende vis og vunnet tre av fire løp i år. Tiåringen til Bjørn Nyhus har rundet 2 millioner kr innkjørt og har åpenbart mye ugjort på travbanen enda. Til tross for åttendespor, skal The Last Ticket stå som klar favoritt i V65-6/DD-2 og sammen med Inge Melby blir 8 The Last Ticket min DD-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.