En fantastisk fin påskeuke står foran oss og torsdag innledes årets V75 Påskebonanza i Gävle. Det er kun svenske baner og den store finalen i V75 Påskebonanza finner sted på Romme med Multijackpot søndag 1. påskedag. Her hjemme venter stor V75-omgang med Gulljackpot på Forus lørdag kveld, mens Sørlandets travpark er vertskap for tirsdagens V75-omgang her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny kjempesuksess på Bergen travpark
Rolf Lerum har truffet fantastisk bra med sine tips til Bergen travpark den siste tiden. Søndag var det internasjonal V65-omgang på Bergen travpark og Leirvåg var gjestetipper på Rolf Lerums velfortjente frihelg. Med banker på 8 Jailhouse Banker i V65-1 og 12 I Do It Way i V65-6, ble både V65-2 og V65-4 bredt gardert.Dermed ble storoutsiderne 12 Jippi i V65-2 (markert på 1,6 prosent) og 1 Ludvik i V65-4 (markert på 2,8 prosent) fanget på de største V65-forslagene. V65-forslaget med innl.frist på kr 980 betalte tilbake meget pene 19 813 kr. Totalt ble det klaff for 14 andelslag på Eksperten.

Nå retter vi fokuset mot en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj fra Skive i Danmark. Hele 11 løp byr Leangen på mandag kveld og her er det også ekstra V4-omgang. I Sverige er det jackpot i V64-spillet i Bollnäs med 1 413 894 SEK ekstra i sekserpotten.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen og her er det supermandag. Det er elleve løp på menyen og det betyr V65, V4 og V5. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.55. V4-omgangen omfatter de to første V65-løpene og har spillestopp kl 18.10. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Tor Wollebæk kjører ikke mange løp lengre, men han tar turen til Leangen mandag for å kuske stortalentet Jerven Junior i V65-3.

Nevnte Jerven Junior blir da også omgangens klart største V65-favoritt og den blir også min banker. Fireåringen var 140 meter foran nærmeste konkurrent i sitt første løp på ett år på Leangen for tre uker siden. Det er litt andre forutsetninger denne mandagen med bakspor på 20 meter tillegg, men på kapasitet er Jerven Junior sine konkurrenter totalt overlegen. 11 Jerven Junior blir min soleklare V65-banker på Leangen mandag.

Blekkan jakter revansje
Jomar Blekkan og L.J.'s Musclemadness så ut som en sikker vinner som storfavoritt i V65-2 på Leangen forrige mandag, da han helt umotivert galopperte tidlig på oppløpet. L.J.'s Musclemadness kunne ikke rå på storfavoritten Sam The Man på Biri nest sist, men seksåringen holdt koken imponerende til andreplass. Har en fin oppgave foran seg i V65-1/V4-3 i kveld og er en motivert favoritt, men jeg tar med noen garderinger med tanke på slik han oppførte seg forrige mandag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Taper ikke feilfritt
Det er ingen tvil om at 6 Fightforfreedom As er den beste hesten på kapasitet i V65-2, men hesten har galoppert seg bort i tre av fire starter på Leangen. Holdt seg på beina tredje sist og da ble det til gjengjeld en helenkel seier. Feilfritt er det nok snakk om vinneren, men garderinger synes påkrevet med tanke på den høye galopprisikoen på vallaken.

Motivert favoritt også i V65-4/V5-1
Det er sterke favoritter i V65-spillet på Leangen denne mandagen og 3 Gikling Leodin er en av dem i V65-4/V5-1. Moe Odin-sønnen til Monika Fremstad har vært knallgod i to strake seiersløp og har en fin oppgave foran seg også denne mandagen. Andrespor i volta er dog et usikkerhetsmoment og jeg det er noen gode konkurrenter imot i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jakter sin fjerde strake
I V65-5/DD-1 jakter 2 Vestpol Lodin sin fjerde strake seier og fra et flott andrespor bak startbilen, er også denne favoritten motivert. Møter dog noen formsterke konkurrenter, så jeg jeg garderer ganske bredt i V65-spillet. I DD-spillet velger jeg uansett å bankerspille 2 Vestpol Lodin.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig klasse på V65-finalen
V65-6/DD-2 er et meget fint løp og løpet holder V75-klasse. Min knepne favoritt heter 4 Juliana Rags og Noralf P. Brækken. Står med fire strake seire nå og imponerte med en kruttsterke sisterunde i et dameløp forrige mandag. Denne mandagen er Brækken selv tilbake i sulkyen og tross meget kvalifisert motstand, synes jeg Juliana Rahs skal stå først på rangeringen.