Lerum med siste info fullklaff i V75-spillet på Bjerke 4. august
Det ble servert sterke V75-tips til Bjerke denne onsdagen, og skrellhester som Legend Act (4,3%) og Tuxi Tema (11%) ble begge varslet skarpt for (våre andrevalg). Vi røk dessverre på vår hovedbanker Electrique A. i finalen, og det ble dermed kun 6-riktige på vår minste bong til Kr.216.
På Eksperten ble det dog FEST for undertegnedes SISTE INFO bonger. Totalt 12 bonger ble levert, og disse kostet fra Kr.1 000 (10 andeler a Kr.100) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Utbetalingen for de ble fra Kr.13 012 til Kr.15 382,-.

Lerum med nye V86-gevinster 28. juli - samtlige systemer satt i Boden!
Undertegnede kom ikke helt i mål på de flate bongene denne onsdagen, men samtlige FEM SYSTEMER som ble levert satt som de skulle. Fifty Cent Piece innfridde som den klare bankeren i omgangen, og Mindyourvalue W.F. (2-valg) stod alene i a-gruppen. Systemene betalte ut som følger:
* 2 systemer a Kr.6 000 (20 andeler a Kr.300 / 4 andeler a Kr.1 500) betalte ut Kr.33 288,-
* 3 systemer a Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.32 677,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det finnes nesten som vanlig en rekke spennende objekter på Leangen, og dette er en omgang vi virkelig ser frem i mot. Når det gjelder bankeren så dukker den allerede opp i V65-1, og det løpet vinner 9 The Last Ticket om alt går riktig for seg. De øvrige løpene er ikke veldig enkle å løse, og det vil overraske oss om det ikke kommer en skrell eller to i denne omgangen. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 9 The Last Ticket – Er en ordentlig jernhest som har vunnet 10 løp i 2021, og gjør det utrolig bra selv om den har blitt hele 10-år. Har riktignok ikke vært helt på topp de siste gangene, men er nå behandlet, og man tror den vil levere på sitt beste igjen i kveld. Med kun ni hester med i feltet er den sikret god kontakt tidlig i løpet, og det vil overraske oss om den ikke jogger rundt en gjeng som dette. Er en motivert favoritt som også vi tror mye på.

V65-2 : 1 Kringlers Bror – Har gjort fire løp i år, og blitt gradvis bedre for hver start som har gått. Fikk en tøff innledning sist, trykket seg etter hvert til tet, men galopperte så kort etter ca 1000m, og havnet da i rygg leder. Fikk ikke noen luker på oppløpet, og ble sittende bom fast med krefter igjen. Taper neppe dette løpet om den fortsetter sin fine fremgang, og går feilfritt. Skal stå klart først på ranken i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 S.K.’s Andova Pride – Var knallgod i nederlaget tredje sist, var også solid i kulissene etter en ganske grov galopp nest sist, mens den sist var noe under pari. Det er dog slik hopper kan være. Er 20m billigere ute kontra flere hester som den møtte sist i kveld, og tilbake på sitt beste så kan den taue dette løpet fra start til mål. OBS!

V65-4 : 6 Vikan Knekten – Har nesten kun gjort bra løp på slutten, og fortjener virkelig en seier. Gjorde også et fullt godkjent løp på en dårlig bane sist, og var da ute i tøffe omgivelser. Her støter Vikan Knekten på riktig motstand, og går alt riktig for seg så dukker den opp på foto. OBS! PS. 1 Tustna Svarten – Satt bom fast i tøffe omgivelser i Sverige sist, er best, men også veldig ustabil. Er derfor kun en outsider for oss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Arkan – Er noe bedre enn raden, og kan fort slå til i et løp som dette. Feilet med krefter igjen i angrep på oppløpet med samme kusk nest sist, mens den fikk maks sist (23,5 s 1000m). Kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og feilfritt kjemper den med garanti om seieren. SPILLES!

V65-6 : 4 R.M.G. Dancing Queen – Finalen er veldig jevn, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vår ide er ikke best på kapasitet, men den har gjort veldig fine løp på slutten, og i kveld er den meldt med BIKE (vanlig sist). Dette kan fort løfte den med 15-20m, den står i et bra spor, og er verdt litt oppmerksomhet.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.