Gå til sidens hovedinnhold

Supermandag på Leangen

Hele ti løp står på menyen på Leangen i kveld. Vi velger en bankerfri løsning i V65-spillet.

En ny strålende trav- og galoppuke står foran oss. Den byr på en herlig V75-omgang på Bjerke tirsdag kveld. Onsdag jakter Rolf Lerum nye suksesser i V86 Xpress når Solvalla/Jägersro er vertsbanen, og der det er 17 millioner i premiepotten. Lørdag er det V75 med GULLJACKPOT på Momarken, og søndag er internasjonal V75 med Breeders Crown semifinaler på Solvalle med 20 mill i premiepotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Jarlsberg ogg 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før alt dette skjer, skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Den byr på en flott V65-omgang på Leangen i kveld og en ditto flott V64-omgang i Rättvik. Mandagen innledes med V4-lunsj på Åby.

Men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen, der det er supermandag i kveld med hele ti løp på menyen og ekstra V4-omgang med spillestopp allerede kl 18.10. I V65 er det som spillestopp kl 18.55. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 har spillestopp kl 20.05. Jeg valgte en bankerfri løsning på Leangen for 14 dager siden og traff svært godt med tipsene da.

Kr 960 ble til drøyt 5 000 kroner på Leangen mandag 4. oktober
Det ble forholdsvis oversiktlig i V65-spillet forrige mandag. Men kun ett førstevalg vant i omgangen. Omgangens klart største favoritt 7 Kvåles Ruin vant ikke sitt løp og det endte med 3 329 kr i utbetaling for seks rette. Mitt V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 5 065 kr. Totalt ble det klaff for 15 andelslag på Eksperten.

Også i kveld går jeg for en bankerfri løsning med dobbeltbanker i V65-2, der 3 Borea del Circeo blir kveldens største V65-favoritt.

Mjøen gir Blekkan kamp om seieren
3 Borea del Circeo vant overlegent på Leangen for 14 dager siden. Blekkan-traveren blåste til tet i V65-6 og storfavoritten 7 Kvåles Ruin var aldri seiersfarlig i det løpet. 12.8 landet Borea del Circeo på den kvelden og V65-verdien økte fra 780 til 3 329 kr. Blekkan-traveren var altså en medvirkene årsak til at det ble en ålreit utbetaling.

Ingen tvil om at Borea Del Circeo også kan vinne i kveld, men jeg må doble med formsterke 1 Gliding Sun. Denne vallaken er i kanonform og hadde vunnet lett om han hadde holdt seg på beina sist. Galopperte i klar ledelse 350 meter fra mål da og storfavoritten Bijou var slagen. Kom strålende tilbake til andre etter galoppen. Jeg spiller dobbeltbanker på 3 Borea Del Circeo og 1 Gliding Sun i V65-2 i kveld og den duoen blir også min dobbeltbanker i V4-spillet (V4-4).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klart bankeralternativ fra Eggen
6 Jazmine B.R. og Tor Arne Eggen har en flott oppgave foran seg i V65-6/V5-3/DD-2 og sprint er neppe noe minus. Møter klart overkommelig motstand med et par unntak og er en motivert favoritt i løpet. Jeg tar med noen garderinger i både V65 og V5, men i DD-spillet blir 6 Jazmine B.R. min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjoner innleder
Tre hester skiller seg litt ut i V65-1/V4-3 og 5 Jan Livar blir trolig klar favoritt av disse. Har sviktet med galopp som storfavoritt i sine to siste løp, begge løpene over sprintdistanse. I kveld er distansen 2140 meter, og det er ikke et kjempepluss. Tøffingen 10 Il Jerven gjorde et strålende seiersløp sist og har hatt en flott sesong. Står på 20 meter tillegg i kveld, men det tror jeg betyr lite. Min favoritt i et flott løp i V65-1.

De yngste er best i V65-3
Treåringene 2 Faks Trym og 9 Tustna Svarten blir favorittduo i V65-3 og det gjør nok spillerne helt rett i. 9 Tustna Svarten har vist voldsomme fartsressurser i sine løp, men også svært mye galopp. Det gjelder også for Monika Fremstads 2 Faks Trym, men denne har vært ørlite mer stabil. Står 20 meter foran Tustna Svarten i kveld og får Monika sin Faks Trym feilfritt rundt Leangen-ovalen kan karrierens andre seier komme i kveld.

Helsvett løp sist
9 Snonsøy Balder jakter sin fjerde strake seier i kveld i V65-4/V5-1, men forutsetningene er endret nå. Har 20 meter tillegg og dessuten er distansen 2100 meter. På strek står ultrakapable 2 Alltid Ø.K. som leverte et helsvett løp sist etter doble galopper. Får Blekkan sin fireåringe feilfritt rundt, må nok de øvrige kjøre om andreplassen. Men galopprisikoen er skyhøy. 11 Storm Fax er også et klart seiersbud i løpet og blir også med på samtlige V65 og V5-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Viste gammel storhet sist
Kun åtte hester til start i V65-5/V5-2/DD-1 som er et eliteløp for kaldblodshester. 6 Storm Odd har ikke bydd seg skikkelig til de siste årene, men 12-åringen gikk til mål som i glansdagene i seiersløpet sist på Leangen. Er Ola Martin Foss øyensten like bra i kveld, er det veldig bra sjanse for ny seier og Storm Odd blir min favoritt i V65-5/V5-2/DD-1.