En herlig travuke står foran oss der lørdagens V75-omgang på Bjerke med Gulljackpot og V75-finaler på Bjerke, er det største sportslige og spillemessige høydepunktet. Bjerke er som vanlig i sving også tirsdag kveld med V75-omgang og onsdag er det klart for en ny spennende V86-omgang fra Sverige med hele 18 millioner i premiepotten. Merk også at det er stor jackpotomgang i søndagens V75-omgang på Gävle, der hele 7 001 190 SEK fordeles ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag, som innledes med V4-lunsj på Mantorp. Hele 10 løp skal avvikles på Leangen i kveld, med både V4, V65 og V5-spill på menyen. Färjestad er vertskap for de svenske V64-løpene mandag kveld.

Men i denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Leangen, der spillestopp i V65 som vanlig er kl 18.55. Det har vært en rekke løpsdager på Leangen i høst med 10 løp på menyen, så også i kveld. Det betyr at løpsdagen innledes med ekstra V4-omgang med spillestopp kl 18.10 der V65-1 utgjør V4-3. V65-spillet innledes som vanlig kl 18.55 og V5-spillet innledes i V65-4 med spillestopp kl 20.05. Jeg velger å spille med to bankere i kveldens V65-omgang og tyr til helgardering i to av de andre V65-løpene på mitt største V65-forslag.

Blekkan og Sjoner
Jomar Blekkan og Arve Sjoner har begge radet opp med seire på Leangen i år og Blekkan kommer til å bli kuskechampion igjen på Leangen i 2021, mens Sjoner gjør sitt beste Leangen-år noensinne. De to gutta er også kuskene bak mine V65-bankere i kveld.

Blekkan innfrir med storfavoritten
4 Borea Del Circeo har vært en suksess for Blekkan etter at hesten kom fra Frode Hamres stall i mars i år. Sju seire er et blitt og fireåringen har holdt formen på imponerende vis. Var svært tappet toer i et V65-løp i Østersund sist, men kunne ikke stå imot Juliana Rags og Brækken mot mål. Solid vinner i Østersund nest sist og har en flott oppgave foran seg i V65-2/V4-4 i kveld. Fra fjerdespor bak bilen, lukter det ny seier i kveld. 4 Borea Del Circeo blir den ene av mine to V65-bankere i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tar sin fjerde strake i kveld
Det var mange som spekulerte mot treårige 6 Let Me Go i V75-7 på Leangen for to uker siden, i og med at hesten møtte eldre hester. Jeg var ikke blant dem og brukte hesten banker. Etter en herlig siste 600 meter, var hesten først i god tid før mål. Det var Nu Pagadi-hoppas tredje strake seier og den femte årsseieren. Møter enklere motstand i kveld i V65-5/DD-1, og skal ha en flott vinnersjanse påny. 6 Let Me Go og Arve Sjoner blir min andre V65-banker på Leangen i kveld og bankerspilles også i både DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flotte hester på farten i V65-1/V4-3
Slitesterke 8 Bestbyarsenal har funnet et nytt gir denne høsten og står faktisk med fem strake seire. Jeg har alltid likt denne åtteårige vallaken og hesten er en motivert favoritt igjen i V65-1/V4-3 i kveld. Men støter på gode hester som 1 Rocket Man (står 20 meter foran) og vinnerhestene 5 Derby D'Estino og 7 The Last Ticket og kommer ikke til noe duk og dekket bord i kveld. De fire hestene skiller seg uansett noe ut i V65-1/V4-3.

Favoritten garderes
Det er en viss fare for en favorittpreget omgang i kveld. I V65-3 har favoritten 1 Mineld en fin oppgave foran seg som eneste strekhest. Selv fra 20 meter tillegg, hadde Mineld vært seiersaktuell. Fikk endelig ta karrierens første seier sist, etter fire strake andreplasser. Er en motivert favoritt, men jeg jakter skrell i V65-3 og tar med alle åtte hestene på det største V65-forslaget.

Svært uoversiktlig i V65-4/V5-1
De fleste V65-løpene på Leangen i kveld, ser oversiktlige ut på forhånd. Bortsett fra V65-4/V5-1. Hele 15 hester stiller til start i dette lavgrunnlagsløpet og det ser vidåpent ut på forhånd. 15 Oli Bonera er vel den som har vist mest hittil, men fireårshoppa hemmes av bakspor på 20 meter tillegg. Jeg løser "floken" med å ta med alle 15 hestene på de fleste V65-forslagene og på samtlige V5-forslag i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Imponerte sist - kan vinne igjen
Det er flere fine treåringer på farten i V65-6/V5-3, der jeg setter 6 Mojo's Maxmara først på min rangering. Hun var et tredjevalg bak Madam Royal og Dyess i V75-2 på Leangen for 14 dager siden, men viste seg klart best i løpet og imponerte. Er under flott utvikling og blir min favoritt i V65-finalen på Leangen i kveld.