En strålende trav- og galoppuke står foran oss. Det er Jarlsberg travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her står blant annet Hans Petter Tholfsens minneløp på programmet. Tirsdag kveld er det som vanlig V75 på Bjerke med 3 millioner kr ekstra til eventuell alenevinner. Onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen fra Solvalla/Jägersro. Søndag er det Copenhagen Cup på Charlottenlund og en herlig V75-omgang og søndag kveld er det internasjonal V65 med stor jackpot på Bjerke og hele 556 697 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag med lunsjløp både på Jarlsberg (V5) og i Åmål (V4). Mandag kveld er det hele ti løp på menyen på Varig Orkla Arena med både V4, V65 og V5. I Sverige venter det stor jackpotomgang på Romme med hele 1 627 502 SEK ekstra i sekserpotten i V64.

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens løp på Varig Orkla Arena. Hele ti løp skal avvikles i kveld og det er internasjonalt spill til både V4, V65 og V5. Spillestopp i V65 er som vanlig kl 18.55, mens V4-omgangen innleder i kveld med spillestopp kl 18.10. V5-spillet innledes som vanlig i V65-4 og har spillestopp kl 20.05. Jeg finner min banker i V65-2.

Strålende sist - i kveld kommer årets første
Det handler om 4 Way To Go og Arve Sjoner. Hoppa leverte flere toppløp i fjor og vant tre løp på 12 starter. Ikke vunnet hittil i år, men gjorde et kanonløp til andre sist bak storfavoritten Rambunctions Ravin. Ledet i det aller lengste da og tapte på foto. Toer bak samme hest også nest sist. Slipper denne i kveld og har fine forutsetninger foran seg. 4 Way To Go blir min V65-banker på Varig Orkla i kveld.

Seiersmaskinen tilbake
8 B.B. Viking gjør et svært spennende comeback etter halvannet års skadefravær i V65-5/V5-2/DD-1 i kveld. Ti seire på tolv starter står vallaken med og han blir naturlig nok stor favoritt på direkten. Trener og eier Stig Kristian Kvernberg ligger lavt på forhånd, men forteller samtidig at hesten har fått mye mengdetrening i hele vinter. 8 B.B. Viking blir min DD-banker på Varig Orkla i kveld, men jeg garderer hesten i både V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uggen V65-innledning
Kveldens V65-omgang innledes med et uoversiktlig varmblodsløp i lavt grunnlag og ikke veldig lett å plukke en favoritt her i løpet som også er V4-3. 3 Beamon sjokkvant sist og blir spillefavoritt på det. Det er forsåvidt greit nok, da vallaken har et fint tredjespor bak bilen og sprint er neppe noe minus. Jeg står på fem hester på samtlige V65-forslag, men dekker løpet enda bredere i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjoner kan få en fin kveld
Arve Sjoner sitter opp bak min V65-banker Way To Go i V65-2, og han sitter også opp bak min favoritt i V65-3. 3 Clerken har møtt gode hester i sine to siste løp (Hush og Cox Rome har vunnet de løpene) og feelingen er at det er ned en liten klasse i kveld. Står flott til i tredjespor bak bilen og årets første seier skal være innen rekkevidde for den flinke vallaken i kveld.

Motivert favoritt fra Blekkan
Jomar Blekkan har gjort en solid trenerjobb med 8 Solør Jo og vallaken har hevet seg ytterligere i det siste. Har en fin oppgave foran seg i V65-4/V5-1 i kveld og jakter sesongens tredje seier. Utfordres i første rekke av formsterke 2 S.K's Nordstjerne og i en vrien V5-omgang, velger jeg å spille dobbeltbanker med lås på 8 Solør Jo og 2 S.K's Nordstjerne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V65-finale
V65-6/V5-3/DD-2 holder V75-klasse og norgesdebuterende 3 Dekanen K og årsdebuterende 10 Creek's Nu Love er blant hestene som stiller til start. I tillegg debuterer 4 Axe Brogård i ny regi på Leangen og det jevnt over skyhøy klasse på løpet. Jeg setter 3 Dekanen K. først på min rangering, men tar med hele åtte hester på det største V65-forslaget.