Superobjektet utfordrer dagens tyngste favoritt

Prins Union varslet form sist, og har en flott mulighet i lunsjen på Drammen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Prins Union varslet form sist, og har en flott mulighet i lunsjen på Drammen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi spiller bankerfritt i lunsjen fra Drammen. Vi lanserer dog et par virkelige kanonobjekter, og godbiten i V5-2 er det bare å sjekke ut med engang!

Sportspills meny tirsdag:
V65 Forus:Lerum med ny storeslem
V64 Täby galopp:Supertirsdag med millionjackpot
V4 Årjäng:Norsk banker
Oddstips:Hødd vinner lokaloppgjøret
Fotball-VM:Nettavisen analyserer

Vi som er glad i trav og galopp har en helt strålende dag i vente. Det hele sparkes i gang på Årjäng som arrangerer lunsjtrav og V4. Om kvelden så byr vi på mer snadder til Forus som vi har gjort det særdeles skarpt til de siste tirsdagene. Les mer om det her. Fra Sverige så byr Täby galopp på et utfordrende V64-spill, det er JACKPOT med SEK 1 152 832 ekstra i potten, og våre galoppeksperter er som vanlig på hugget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her skal det dog dreie seg om lunsjtravet på 800-meters banen i Drammen, og la det være sagt med engang : Dette er en omgang som vi virkelig gleder oss til! Vi har nemlig jobbet frem flere solide objekter, og vi spekulerer altså i mot dagens tyngste favoritt med et virkelig gullbud som du vil like infoen på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Drammen :

V5 : kl. 13.37

DD : kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens lunsjobjekter :

V5-1: 9 Odd Sunshine – Var helt strålende på slutten av fjoråret, og begynnelsen på dette året. Hevdet seg mot gode hester, og vant også V75 på Drammen 01.03.2014. Slo den dagen betydelig bedre hester enn hva den møter her. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Fullfører godkjent nå sist mot BRA hester, og den må følges med argusøyne fremover. Står her spennende til i ryggen på Rolin, kan komme fint gjennom/få det fine løpet, og løser det seg bare tilslutt så er den heltaktuell i helt riktige omgivelser.

V5-2: 5 Roli Eld – Flere fine hester er med her, og dette er et løp som vi gleder oss til. Draget har fått elendig betalt for strålende innsatser, og den ligger virkelig i skorpen. Nå sist så viser den 27,7/1600m etter galopp, og den gjør et versting løp i kulissene etter feiltrinnet. Er nå 20m billigere ute kontra Joker CK fra løpet sist, og går Roli Eld bare feilfritt, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. OBS!

V5-3: 5 Solliedox – Her skiller to hester seg soleklart ut, og den vi tror mest på den som har trukket det beste sporet. Fra tredje omvendt burde «tannkremhesten» komme seg fint avgårde, og det er heller ikke helt utenkelig at den kommer seg foran. Knakk lederen sist, og gikk raske 15,0 den siste runden på et bra sett. Har solid styrke/kapasitet, og den skal bli interessant å følge videre. SPILLES!

8 Enjoythemoment SC – Avsluttet strålende etter en passiv styring sist, og vi har 15,7 s 1000m på klokken. Dette er en traver som vi vet at Tvedtstallen har store ambisjoner med utover, og tidsmessig så har den MYE å gå på. Vi tror på en ren duell blant to hester som kommer til å gjøre det skarpt fremover.

V5-4: 12 Joy Va Bene – Et amatørløp, og her er det laber klasse på hestene med kun få unntak. Joy Va Bene har utviklet seg veldig fint i år, og den har bitt godt i fra seg mot tøffere motstand enn hva som venter her. Den var klart positiv mot knalltøff motstand nest sist, mens den nå sist blir sittende bom fast med rubbet igjen. Med litt flyt på veien så kan fort Refsdaltraveren jogge rundt en ikke så altfor tøff gjeng.

V5-5: 5 Prins Union – Feilet i fra seg noe som lignet en seier sist. Tidsmessig så hadde den landet på rundt 26,6 uten galoppen. Er nå ordentlig på vei mot storformen, og i en feilfri utgave denne tirsdagen så blir den garantert ikke enkel å ha med å gjøre. Topp mulighet, og dette må være en motivert favoritt. Vi tror mye, og kan ikke gjøre annet enn å plassere formhesten klart først!