Gå til sidens hovedinnhold

Superomgang i V86-spillet på Solvalla

Fantastiske løp med blant annet Prix Readly Express! Vi garderer hovedløpet bredt! Kveldens beste banker avgjør selv om den skulle få dødens? Våre oppdaterte V86-vurderinger er klare! Du går vel ikke glipp av dem?

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 1920


Kvaliteten på løpene i kveld er ekstremt god, og Solvalla byr rett og slett på en praktfull V86-omgang med start klokken 19.20. Vi tror på hard kjøring i storløpet i finalen, og velger derfor å gardere opp storfavoritten 5 Mister Hercules. Der plukker vi med oss flere hester som blir aldeles for lite spilt. Når det gjelder bankervalget/valgene så hadde vi fire hester å velge mellom når vi skulle finne den beste bankeren i omgangen : 6 Mellby Illusion (1-valg), 3 Keira De Veluwe (3-valg), Asteroid (2-valg), og 6 Zap Di Girifalco (3-valg)... Etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på at 6 Mellby Illusion (V86-2) er den beste bankeren, og leverer bare den som den skal, ja, da taper den ikke. Våre fyldige V86-vurderinger er som følger:

V86-1 : 9 Hevin Boko – Ble muligens sjenert fra seieren sist, men gjorde uansett et knallbra løp, og tapte ikke med mye. Vi hadde faktisk 07,9 s 800m på klokken… Hestene til Nurmos blir sjeldent mye bedre med et løp i kroppen etter pause, men er Hevin Boko bare som sist så blir ikke hun enkel å stå i mot. Husk på at dette er en hoppe som er herdet i knalltøffe omgivelser. SPILLES! 1 Helluva AM – Vil nok mange prøve seg på i kveld, og den var også meget god i nederlaget mot knallgode Zorro Wind sist (10,2 s 800m). Er bra i fra start, og fra eventuelt tet vil den naturligvis lede lenge. Vi er dog noe skeptiske til stallformen hos Katja Melkko (1 seier på de siste 28 løpene), og nøyer oss med å plassere denne i B-gruppen. 8 Ella Pace – Er veldig kjapp, og det kan bli rygg leder her. Ble sittende bom fast mot ganske gode hester sist, og er i det hele tatt bedre enn raden. Er en tenkbar storskrell om det skulle bli feil for Hevin Boko.

Vår rangering : A : 9 B : 1-8-6-10-3 C : 7-5-2-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V86-2 : 6 Mellby Illusion – Har ikke gjort mange feil i sin korte karriere, og det er snakk om en svært grunnkapabel traver. Var dog noe ufresh når den begynte å starte før i år, og det er klart at det gjør oss litt usikre. Til denne starten så går rapportene i dur, og nå blir det også skoløs rundt for første gang i karrieren. Vinner om den fungerer som den skal, og det er snakk om en motivert favoritt. 4 Comes With Age – Er en annen med flott kapasitet, og den vant utrolig enkelt sist etter å ha lagt inn 08,8 s 700m. Løste veldig bra fra start i det nevnte løpet, og det er ikke utenkelig at Haugstad vil prøve seg på startsiden. Motbudet, og hesten vi frykter mot favoritten. 2 Call To The Bar – Var under pari sist, men god både nest sist og tredje sist. Er slett ikke så verst på sitt beste, den står i et perfekt spor bak bilen, og er ikke ueffen om favorittene skulle røre det til for seg.

Vår rangering : A : 6 B : 4-2-3-8-7 C : 1-11-9-10-5-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V86-3 : 8 Admiral AS – Så smellbra ut etter pause sist, og avgjorde veldig enkelt fra dødens etter en sluttrunde som gikk etter 10,5. Er den soleklart beste hesten i dette feltet, men vær litt OBS på at den tidligere har levert variabelt. Det er dog mulig at den har satt seg bedre i kroppen nå, og at den derfor vil prestere på et jevnt/høyt nivå når den først kommer til start. Motivert favoritt. 4 Global Adventure – Gikk et råsterkt løp fra dødens sist, mens den spurtet fint i kulissene bak kanonene Don Fanucci Zet/Hail Mary nest sist. Det ryktes om at man vil teste den i en BIKE i kveld, og det blir kun andre gang i karrieren den har hatt på en slik vogn. Glem heller ikke at den har møtt Admiral AS tidligere, og sist de møttes (8. november), ja, da slo Global Adventure det som vil bli storfavoritten i kveld. Global Adventure er lynrask fra start, den har trukket et meget bra spor, og vi dobler opp a-gruppen.

Vår rangering : A : 8-4 B : 3-1-5 C : 6-2-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V86-4 : 3 Keira De Veluwe – Her er det en eller veldig mange. Hesten som vi serverer hadde vi også tro på sist, men pga en noe defensiv styring så rakk den kun frem til en andreplass bak storfavoritten. På klokken stod det 10,8 s 800m med masse krefter igjen. Er en svært grunnkapabel traver som burde hatt et langt høyere grunnlag på konto, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. ER EN BANKER FOR DE SOM VIL SPILLE FREKT I KVELD!

13 Ottilia Fri – Kan være supersjokket om man først begynner å spekulere. Gjør nesten bare solide innsatser, og gjorde også et meget bra løp i finalen sist (10,4 s 800m). Er meldt med sko i kveld, men fakta er at det er den balansen som den har gjort det best på… Har nemlig aldri vunnet løp når man har rykket sko, mens den har ÅTTE seire med sko på alle fire. Springsporet burde passe perfekt, og kommer den seg bare ned i et OK par, ja, så er altså denne ikke helt ueffen. 12 Cactus – Hadde utur sist, og havnet i en dårlig rygg. Kom til mål med krefter igjen, og det er ingen fare med formen. Sporet er ikke et pluss, men løser det seg bare litt underveis så er denne svært spurtsterk, og selvskreven om man først begynner å gardere.

Vår rangering : A : 3 B : 13-12-10-15-7-9-2 C : 11-6-14-4-8-1-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V86-5 : 5 Asteroid – Har vært helt enorm etter at den begynte å starte i Sverige, og har vunnet utrolig enkelt hver gang. Tredje sist er den altså med på en helt ellevill 08-åpning, men vinner likevel enkelt. En kjapp sprint er neppe et minus, og at den også er behandlet i oppholdet gjør oss ikke mindre optimistiske. Er lynrask fra start, og tør man egentlig prøve å svare med 1 Ambrosius? Dette er tross alt en svensk 3-åring som man trolig tenker mot litt viktigere løp enn dette… Asteroid burde komme seg tidlig til tet, og skulle det skje, ja, da er nok dette over. SPILLES! På ren kapasitet holder vi 3 Cash Maker høyt. Har dog sett «seig» ut i takene, og enda ikke funnet den skikkelige toppformen. Gikk fullt godkjent sist, men det sprudler liksom ikke av den. Står i et nydelig spor, og om den skulle prestere på topp, ja, da er den så god at den vil utfordre Asteroid.

Vår rangering : A : 5 B : 3 C : 1-8-2-4-6-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V86-6 : 6 Zap Di Girifalco – Har sett fantastisk ut etter den kom inn på stallen til Gocciadoro, og er spillbar her. Den ble sittende bom fast som fulltanket på Vermo etter pause nest sist, mens den vant utrolig enkelt fra tet på 12,0/2100ma sist. Er kjapp fra start, og selv en normalt OFFENSIV Linda Sedström har varslet at ryggen til vår ide kan være et meget bra valg her. Ergo kan det bli gratis tet på Zap De Girifalco, og fra den posisjonen tror vi ikke den taper. SKAL STÅ FØRST!

11 Rotate – Har gjort fire løp etter den kom inn på stallen til Björn Goop, og har vært sensasjonelt mye forbedret. Løpet som den gjorde sist var helt uvirkelig bra, og det var sånn at man nesten ikke trodde det man fikk se da. Nest sist spurtet den ned kanonen Hail Mary, og det uten å fungere som best. Skulle det bli et høyt oppdrevet tempo her, ja, da kan den bli skummel for noen og enhver. Motbudet. 4 Born Unicorn – Gikk helt OK i Harper sist, mens den var enorm etter en tøff reise nest sist. Må trolig vinne dette løpet fra dødens, og den klare favoritten for mange er derfor ikke veldig het for oss. Blir kun en liten outsider, men som naturligvis skal på bongen om man først garderer løpet.

Vår rangering : A : 6 B : 11-4-3-1-2 C : 5-9-12-8

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang på Solvalla. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V86-7 : 9 Take The Credit – Debuterte for Reden sist, og havnet utvendig leder. Ble så avløst, og satt perfekt bak kanonen Selected News. Virket til å få klare problemer ned mot siste sving, men kom på bedre tanker når bomullen ble rykket ut av ørene. Fullførte da svært fint, og var ikke langt bak de beste over mål. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den står i et nydelig smygspor, og distansen passer nok bedre i kveld. At den også har fått en blåser i kroppen etter en lengre pause er nok intet minus. OBS!

3 Boston Wise L. – Var ikke helt tom etter en passiv styring i Harper sist, og dette er en svært god 4-åring når den står på fire friske bein. En oppjaget sprint er vel normalt sett ikke et pluss, men det er vel ikke uten grunn at Nurmos har meldt den her? Nå blir det dessuten festet på en BIKE, og fra et perfekt spor bak bilen er den selvskreven ved gardering. 5 Oxidizer – Trakk seg en del etter en tøff åpning sist, og var nok ikke helt som best. Har egentlig en veldig fin oppgave foran seg i kveld, og tilbake på sitt beste er den helaktuell. Rankes dog ut på outsiderplassen etter innsatsen sist.

Vår rangering : A : 9 B : 3-5-7-6-4-1-12-11 C : 2-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 9 Selected News – Uhyre spennende finale, og vi plukker med oss totalt ÅTTE HESTER på de større forslagene. Vi tror nemlig på kjøring i dette løpet, og at ikke noe vil bli gitt bort gratis til storfavoritten. Dermed kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter, og nettopp det tror vi Selected News vil gjøre. Den er ikke helt stabil, men feilfritt er den enormt god. Viste 11,4/1700m etter galopp med masse krefter igjen tredje sist, mens den vant veldig enkelt fra dødens nest sist. Sist ble det igjen galopp, men den gikk 09,5 s 800m i kulissene, og det er ingen fare med formen. MÅ PASSES HER!

5 Mister Hercules – Hadde vi trodd på gratis tet her, ja, da hadde vi banket den. Dog har man «bøtteglade» kusker innvendig, og Robert Bergh slipper nok aldri i fra seg noen tet om han kommer der… Mister Hercules gikk en svett sluttrunde sist, og vi hadde 08,5 s 800m på klokken. Er en av de beste i årgangen, og selvskreven på bongen. 6 San Moteur – Tapte Kriteriet knepent i fjor, og gjorde det etter en råsterk sluttrunde. Gjør årsdebut i kveld, og når Goop melder den rett ut i et såpass stort løp som dette, ja, da er nok han utrolig godt fornøyd med den i jobbene. Dette er løpets klare outsider!

Vår rangering : A : 9-5 B : 6-11-4-7-3-1 C : 2-10-12-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.