Gå til sidens hovedinnhold

Superonsdag med ny millionomgang i V86-spillet

To solide bankere! Kremobjekt på langt under 5%? Vi byr på fyldige oppdaterte V86-vurderinger til kveldens omgang fra Solvalla og Åby! Du tar vel rygg?

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Vi har hatt flere solide oppturer i V86-spillet, og 24. februar suste samtlige systemer inn. De kostet fra Kr.200 per andel til Kr.1 500 per andel, og betalte ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174! Det ble også fullklaff for SYV SISTE INFO BONGER som kostet fra Kr.200 per andel til Kr.750 per andel. Her kunne man hente ut fra Kr.41 071 til Kr.43 558. I mars kom høydepunktet 31.mars, og igjen suste samtlige systemer inn. Systemene kostet igjen fra kr.200 per andel til Kr.1 500 per andel, og nå betalte dem ut fra Kr.20 464 til Kr.45 457.

I kveld jakter vi nye fremganger i V86-spillet, og kveldens beste banker er 1 Easy Cash (V86-3). Den bankes sammen med 7 Maestro Crowe (V86-1) på de flate bongene. Sjekk ut våre fyldige vurderinger til kveldens løp:

V86-1 : 7 Maestro Crowe – Er en ENORM hest som hadde hatt et grunnlag på flere millioner om den hadde fått holde seg hel gjennom karrieren. Har tatt fire strake seire etter den kom inn på stallen til Johan Untersteiner, og selv om den kanskje ikke var helt på topp sist så ble det enkelt på en god tid. Er behandlet før denne starten, den kommer ut på sin beste distanse (har vunnet 5 av 5 over 2600m), og går alt riktig for seg, ja, da kommer det en ny seier. Velger man å spekulere så skal man se litt opp for 5 Cayucos som har strålende form, og som trives over denne distansen.

Vår rangering : A : 7 B : 5-1-13-6-2-14-8 C : 3-10-11-12-9-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 9 Borboletta – Gocciadoro er kommet i gang for fullt i Sverige, og sist onsdag fikk vi se en imponerende vinner i Benedetto O.P. Her kommer Gocciadoro ut med en ny hest som har et altfor lavt grunnlag på konto målt opp mot kapasitet. Står med fire strake, og det skal bli spennende å se hvor mye bedre den er enn grunnlaget. Kan fort være helt klink her, og den skal stå soleklart først på ranken. 6 Sofies Case – Står med fire strake, og sist slo den enkelt Delight Classic, som gangen etter lekte med knallgode hester fra dødens… Volte kan være et usikkerhetsmoment da det er lenge siden den har startet med den startmetoden. Dukker nok opp på foto om den havner riktig på det. 1 You Could Be Mine – Er vrien å regne på da den sliter med allergi. Var klart bra i årsdebuten nest sist (10,6 s 800m), men langt under pari sist. Slet da med allergi… Står i et perfekt spor, og uten pollenreaksjoner så er den med langt der fremme. Outsideren.

Vår rangering : A : 9 B : 6-1-5-3-2-7 C : 10-8-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 1 Easy Cash – Er MYE forbedret etter den kom inn på stallen til Robert Bergh, og dette er en hest som den godeste Bergh tror MYE på utover i 2021. Vant ikke sist, men ble da ikke kjørt med, og kom til mål med krefter igjen (12,2 s 800m). Tredje sist lekte den seg fra tet med en såpass god hest som Demon Ima, og jogget da 13,0/2140ma med krefter igjen. Er LYNRASK fra start, og selv om innersporet ikke er en fordel på Åby så er vår feeling at den greier å svare ut de andre. På en kjapp bane blir ikke denne enkel å ha med å gjøre, og det er en favoritt som vi tror mye på. Velger man å spekulere så er 6 Uncle Töll spennende etter pause. Har fin grunnkapasitet, og har trent sterkt i vinter. 4 Kick The Dust Ås – Vant sist, og tok en veldig fortjent seier da. Er fikset på før denne starten, og dukker normalt opp helt der fremme igjen. Outsideren.

Vår rangering : A : 1 B : 6-4-7-8-2 C : 3-5

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 5 Balla You S.M. – Ny hest fra Gocciadoro, og denne ser dessuten ut til å bli HARDT betrodd. Var bra til seier når den gjorde jobben selv både nest sist, og tredje sist. Nå sist var den ikke like bra, og presterte under pari. Har vært ute i billige omgivelser, og vi er litt spent på hvor bra denne egentlig er. Vi nøyer oss med å sette den først, og avstår fra et bankerspill. 7 Center Bus – Var enormt bra når den jogget inn til en overlegen seier 10. februar, men har siden ikke prestert som ønsket. Til denne starten blir det skoløs rundt, og på med BIKE. Begge disse endringene skjer for første gang i karrieren. Når Melander gjør slike endringer så er ofte hestene «ikke til å kjenne igjen», og Center Bus er en interessant skrell som er tidlig på vår rank. 3 Cuenca – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var bunnsolid til seier fra dødens sist (14,4 s 800m). Utvikler seg veldig fint for tiden, og er selvskreven på bongen. Løpet ellers er ganske dårlig, og vi garderer derfor ikke veldig bredt.

Vår rangering : A : 5 B : 7-3-2-8-10 C : 1-6-4-11-9

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 11 Gravity Pace – Holder toppform, og spurtet sterkt i kulissene i V75’en sist. Da hadde vi 12,3 s 800m på klokken med krefter igjen. Er en meget god hest i omgivelser som dette, og klaffer det bare litt underveis så dukker den opp på foto. SPILLES! 13 Floydside AM – Gikk OK etter pause sist, og da kjørte altså treneren selv. Er nå solid kuskeplusset med Peter Untersteiner, man rykker skoene rundt, og på ren kapasitet duger den svært godt i grunnlaget sitt. DOBBELT A-VALG! 1 Barbaro AS – Kommer ut etter over to mnd pause, og blir hardt betrodd direkte. Man rykker skoene bak for første gang i karrieren, så får vi se hvordan det slår ut. Kan naturligvis holde unna fra tet, men med usikker form og utstyrsendringer, ja, så prøver i hvertfall vi å spekulere mot denne storfavoritten. 8 Master Sea – Smøg fint med i tøffe omgivelser sist, er nå MYE billigere ute, og er en selvskreven hest å plukke med på bongen.

Vår rangering : A : 11-13 B : 1-8-4-14-6-12-2 C : 5-7-9-10-15-3

V86-6 : 4 Amornero Doc – Dette er en veldig fin, og veldig bra hest fra Gocciadoro. Har bitvis slitt litt med aksjonen, men henger denne bare sammen etter pause, ja, da er feelingen vår at den kommer å fly riktig fort på denne sprinten. Har åpnet fra bak bilen i Italia, og sporet burde passe perfekt. SPILLES! 6 Golden Guard – Så helt lysende ut sist, og den har vært fantastisk bra etter pause. Burde ikke ha problemer å sprinte ned mot 11,0, og skulle den komme seg til tet så blir den naturligvis ikke enkel å ha med å gjøre. Motbudet. 2 Messiah – Kan være skrellen om det skulle bli kjøring mellom favorittene. Avsluttet voldsomt sist, og da klaffet det rett og slett ikke underveis. Er på vei mot superformen, den står i et nydelig spor, og er verdt litt oppmerksomhet om man først begynner å gardere dette løpet.

Vår rangering : A : 4 B : 6-2-1-7-8-9-5 C : 3-10-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 9 Copaca Banana – Var meget god etter et upassende opplegg nest sist (10,5 s 800m), og den imponerte oss litt da. Sist ble det igjen feil, men den gikk uansett OK. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, er klart best når den får smyge med, og bruke speeden sin til slutt. Her står den nydelig til for et slikt opplegg, den møter riktig motstand, og MÅ passes! Skreller? 2 Västerbo Lexington – Var svak i årsdebuten når den gav seg enkelt fra tet nest sist, mens den var mye forbedret etter en dårlig start/dødens sist. Kan muligens få tet om den skikker seg nå, og da har den en stor sjanse om den leverer på sitt beste. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN! 7 Tabasco C.D. – Er en knallgod 5-åring som var OK i sin årsdebut. Er normalt mye forbedret med det løpet i kroppen, en kjapp sprint er intet minus, og den kan åpne bak bilen. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 9-2 B : 7-6-5-3-4 C : 11-12-10-1-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 6 Cash Maker – Denne likte vi skarpt i Sverige-debuten sist, og den ble ikke kjørt i bunn i nederlaget mot storkanonen Borups Victory da. I kveld forventes den ytterligere forbedret, og det skal en utrolig bra hest til for å stoppe denne svært lovende 3-åringen til Gocciadoro. SPILLES! 5 Chopin Gar – Ser ut til å gå noe under radaren her, men dette er en lovede hest, og den var ikke tom etter sene luker bak Borups Victory i årsdebuten. Har nok løftet seg videre med det løpet i kroppen, den er kjapp fra start, og i kveld kan det tenkes at Kontio velger å kjøre foran om han når teten. Motbudet. 4 Mellby Jinx – Avgjorde sikkert sist, og var god direkte etter pause. Var meget god som 2-åring, og dette er en hest som Stall Båth tror MYE på i 2021. Minuset er at den ikke har løst veldig bra ut bak bilen, og må ofte gjøre litt jobb selv. Vi tror ikke den vinner dette fra eventuelt dødens, og dermed er dette en favoritt i fare.

Vår rangering : A : 6 B : 5-4 C : 1-9-3-2

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.