Supersjokk ryster spillerne

Rocketeer har et riktig løp foran seg på torsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Rocketeer har et riktig løp foran seg på torsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En fantastisk spennende lunsjomgang er i vente fra Bjerke denne torsdagen. Vi byr på en herlig banker samt et par supersjokk som vil ryste spillerne!

Noen meget interessante dager er i vente, og det er JACKPOT både torsdag, fredag, og søndag når det gjelder V65-spillet fra Norge. Fra Øvrevoll i kveld så ligger det 381 931 ekstra i potten. Fra Biri fredag så er sekserpotten fylt opp med 480 275 ekstra. På Drammen søndag så skal 628 543 fordeles blant dem som får seks riktige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V75-omgangen fra Bergen lørdag så snakker vi likevel om helt andre beløp. Da ligger det nemlig ENORME 35 millioner, og venter på en alenevinner. Redaksjonen i Nettavisen jobber for tiden på høytrykk for at nettopp du skal stille så godt forberedt som mulig for å kjempe om de store kronene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: kl.13.37

DD: kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bjerke denne torsdagen så venter en MEGET utfordrende lunsjomgang. Vi byr på et par virkelige supersjokk, og bankeren må bare prøves tungt nå. Her er våre objekter fra landets hovedbane denne torsdagen:

V5-1 : 6 Keep The Spirit – Er ikke den beste hesten i innledningsløpet, men med sterkt stigende form samt den beste rytteren i Norge opp så gir vi den en skrellmulighet i innledningsløpet. I fjor så imponerte den oss veldig i monte, og man skal huske på at den ikke var mye slått av Santana Bork på Bjerke 21.12.2013. I den perioden så var Santana Bork formtoppet, noe den neppe er nå. Når det gjelder Keep The Spirit så var den BLYTUNG i kroppen sin første gang ut etter et lengre avbrekk nest sist. Nå sist var den dog MYE forbedret, og den fullfører godkjent etter et upassende opplegg. Fortsetter den sin fremgang inn mot dette løpet så er det ikke helt utenkelig at den kan skrelle med Norges nummer 1 på ryggen.

V5-2 : 11 Torvald – Denne tror vi MYE på i lunsjen torsdag. Den gikk strålende i kulissene tredje sist, men hadde da for langt frem. På vår klokke så står det 28,2 s 1000m med litt krefter igjen. Den er også klart POSITIV i kulissene mot gode hester nest sist, og da har vi 29,3 s 800m på klokken. Nå sist så feilet den på startsiden (Ikke notert i raden), men den gjør igjen et sterkt løp i kulissene. Viser 29,9/1000m uten at Thor Borg kjører den for fullt etter det store terrengtapet. Her er den ekstremt riktig ute når det gjelder motstand, og sjansene for at den runder denne gjengen burde være gode. MÅ SPILLES!

V5-3 : 1 Rocketeer – Er spillbar på torsdag. Dette er en helbror av mer kjente Luzifer, men det spørs om ikke Rocketeer er et betydelig større talent. Den tapte kun for kanonen Thai Navigator nest sist, og da travet den faktisk i dødens på den de siste 700m. Viser helt enorme 12,7 den siste runden. Nå sist så ble den sjenert kort etter start uten at den tapte så mye på det. Gjør en praktfull sisterunde, og den taper kun for stortalentet Hades Håleryd. Viser da 14,9 s 1000m. Blir denne torsdagen kuskeplusset med Tom Erik Solberg, og skulle den bare forsvare sitt innerspor så taper ikke Rocketeer dette løpet. Går en 15 tid, og innfrir som vår småfrekke banker!?

V5-4 : 12 Jerker Vinn VH – Vi er fullt klar over at det ikke er enkelt å sveive inn hester fra spor 12 på en sprint, og draget vårt trenger selvfølgelig litt tempohjelp for å komme inn i leken. Skulle den dog få det, ja, da kan faktisk bomben slå BRUTALT ned denne torsdagen. Etter pause nå sist så gikk den PIGG i mål, og hadde den fått lukene før så hadde den slått Alvine SK. Jerker Vinn VH virket rett og slett mye forbedret, og den skal bli interessant å følge fremover. Prøves som en helt uspilt sjokk med superdyktige Kvasnes opp igjen i vognen.

V5-5 : 2 Yankee Frecel – Er en motivert favoritt i avslutningen. Var positiv både i kval + finale på Biri, og her er det betydelig billigere imot. På utregning så er det en banker, men man skal være klar over at det ikke var noen pigg hest som gikk i mål på Biri sist. Positiv, ja, men sliten. Det koster å være med i disse løpene, og skulle den bare få en liten reaksjon så er den i trøbbel. Vi velger å spekulere litt på torsdag da vi har noen motbud her som vi vil teste ut.