Supersjokket som du ikke må gå glipp av

Nibley LB er en hest som kan overraske denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Nibley LB er en hest som kan overraske denne torsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det er ekstremt utfordrende fra Bergen denne torsdagen. Vi klinker til med flere godbiter i jakten på store kroner. Du går vel ikke glipp av dette?

Vi er kun TO dager unna ukens desiderte høydepunkt. På lørdag venter det altså en gedigen Norsk/Svensk V75-omgang. Her er det DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner. Vi jobber for fullt med løpene, og kommer tilbake med fyldige tips i løpet av fredagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg til helt enorme kroner å spille om så er det også stor sport i vente fra Färjestad som altså arrangerer V75-omgangen. Blant det vi gleder oss mest til er det gnistrende oppgjøret mellom hele Sveriges kjæledegge Månprinsen AM som rader opp i en imponerende stil, men som nå får kamp fra noen av våre kanoner! Tekno Odin, Gylden Balder, og Lome Brage tar nemlig turen. Denne UNIONSKAMPEN er dagens høydepunkt når det gjelder sporten, og hele 300 000 tilfaller vinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V5A: kl.18.30

V5B: kl.19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Vi skal gjennom en HEKTISK torsdag, og det hele sparkes som vanlig i gang fra Sverige med lunsjtrav, og V4. Løpene her begynner kl.12.20. Så følger Bjerke opp med sitt lunsjtrav, og V5-spillet der starter kl.13.37. Det hele avrundes med galopp fra Øvrevoll litt over kl.19.00. Våre galopp-tips finner du her

Fra Bergen som det skal dreie seg om her så er det MEGET VRIENT, og det var slett ingen enkel meny å jobbe med. Slike menyer liker vi dog skarpt, for her burde det bli bra med penger! Sjekk ut følgende:

V5-1 : 8 Miras Frigg – Innledningsløpet denne torsdagen er ÅPENT, og over halve feltet kan fakta vinne dette med litt flyt. Draget vårt har hatt en veldig motflyt, og den hadde fortjent noen oppturer i løpet av de siste to årene. Kom nå sist ut etter pause, og den gjør et godkjent løp til melkesyren kom mot oppløpet. Var da ute mot Lesja Kongen / HG Jerv, og slike hester finnes jo ikke i dette feltet. Legg også merke til at den nå er kraftig kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og det at den også har fått seg en blåser i kroppen har nok bare gjort godt. Kan fakta overraske litt i innledningen, og den MÅ tas på alvor.

V5-2 : 3 Haukeli Lilla – Har fått seg noen løp i kroppen nå, og den lærer mer fra gang til gang. Har vært skikkelig positiv de siste gangene, og den har kun tapt mot bedre hester enn hva den møter her. Er over middels fra start, og vi ser slett ikke bort fra at Svein Ove Wassberg setter full fart direkte. Har en såpass fin oppgave foran seg nå at den fortjener en klar oppmerksomhet. OBS!

V5-3 : 4 Vertigo Håkon – Blir også for oss en motivert favoritt. Den hadde direkte utur i kriteriekval nå sist, men den leverte likevel et solid oppløp, og den bekreftet sin flotte form. Her har den et helt skreddersydd løp foran seg, og normalt sett så MÅ dette dreie seg om en solid mulighet. Har virket veldig stabil, travsikker, og den gjør stort sett som den får beskjed om. SPILLES!

V5-4 : 9 Nibley LB – Åsbjørn Tengsareid er en kusk vi holder høyt, men alle kan ha en dårlig dag, og styringen han hadde med Nibley LB nå sist står til stryk. Vi hadde nemlig god tro på Nibley LB sist, men hva hjelder det når den aldri fikk sjansen? Gikk helpigg i mål etter sene luker. Så vil nok Tengsareid skylde på at han ble sjenert på første bortre osv, men uansett så burde han ha disponert hesten annerledes. Gangen før så gikk den nemlig helt rått for samme kusk, og da viser vår klokke 13,1/1900m i søla. Har funnet en helt fantastisk form, og Jan Erik Landaas som kjører nå pleier å gi hestene han kjører sjansen. Må bare prøves her! 11 MT Heleconia – Er SYLVASS på en kortspeed, og skulle det bare bli litt tempo her så dukker den nok opp helt i fremste rekke. Kom ut etter pause nå sist, og selv om den var tung i kroppen sin så gjør den et OK løp. Den blåseren skal bare ha gjort godt, og på hesten sin beste distanse på torsdag så er i hvertfall vi litt sugen på dette skrellobjektet. Legg også merke til at Svein Ove Wassberg sitter seg opp, og den MÅ bare med på alt av seriøse bonger.

V5-5 : 11 Frøken Fakse – Fortjener virkelig en seier etter mange bra innsatser. Nå sist for eksempel så fullfører den klart bra mot MYE bedre hester enn hva den støter på her. Har rett og slett et sjeldent fint løp foran seg når det gjelder motstand, men den trenger selvfølgelig flyt på veien i fra et slikt spor. Skulle det dog først klaffe litt med riktige rygger osv så er den sylvass på en speed, og i et relativt jevnt løp er dette vår ide.

3B : 1 Alo Angel – Blir nok kraftig undervurdert pga at den ikke er «DRADD» med til gode tider som noen av de andre i feltet her har blitt. Alo Angel passerte for eksempel mål med krefter igjen bak Gardens Baron første gangen ut nest sist. Nevnte Gardens Baron travet 15,8/2100ma sist… Nå sist så avsluttet Alo Angel veldig bra etter sene luker, går pigg i mål, og på vår klokke så stod det 15,3 s 500m. Er moden for å senke rekorden sin en del, er kjapp ut, og den har et riktig løp foran seg her. Er ikke noe dårligere enn favorittene i dette løpet, og vi roper et varsko!

4B : A : 1 Restless Fortuna – Er kanskje ikke den tøffeste jenten i klassen, men den virket uansett BETYDELIG forbedret første gang ut i ny regi sist. Leverer en fantastisk sisterunde, og på vår klokke så står det 14,7 s 1000m / 12,7 s 500m med krefter igjen. Inntrykket var meget bra. Får Tuft lure unna litt den første runden her så kan dette gå veien, og den er spennende selv om distansen ideelt sett skulle ha vært 500m kortere. Legg merke til at Restless Fortuna nå er 20m billigere ute kontra hester som 3-8-11 fra løpet sist. OBS!

5B : 8 Yankee Splinter – Gikk faktisk et OK løp i kulissene sist, og den varslet fin form der. Er en bedre montehest, og den var GOD i monte fjerde sist. Tapte da kun for Tigre Royal, og vi likte den godt. Er brennkvikk i uttaket, og om Irmelin Risa vil til tet, ja, da fyker hun til tet med Yankee Splinter. Er den hesten i feltet som er mest meritert i monte, og dette er et RIKTIG løp for Yankee Splinter selv om den er aller best på sprint. SPILLES!