Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Sendingen begynner klokken 14.30 / V75-1 er i gang klokken 15.00

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Bro Park:

I V75-1 blir man utsatt for et dilemma. 1 Duca di Como (trener Cathrine Erichsen) .Har vunnet dette løpet tre år på rad, ofte med klar margin. Men for fire uker på Øvrevoll ble det bråstopp på Øvrevoll i Polar Cup, også et løp han hadde tre strake i. Han trener bra, men vi synes det er litt tøft å gi ham full tillit. Er han som best, vinner han, men nå har han to tap på rad. Vi mener at det er 3-4-6 i mot. Treårige 5 Mystery Night har vært god på Jägersro, men denne motstanden er mange hakk tøffere.

I V75-2 er Wido Neuroth-trente 1 Starlight Song en naturlig favoritt. Hun fikk følge av 7 Nuevo Estrella da de møttes, men avgjorde sikkert. Verre er det å sette inn 6 Manitou, som kommer fra seier i England. Dette kan være en tøff munnfull for vår favoritt, og vi synes de tre nevnte skiller seg en del ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V75-3 blir 3 Nordic vår favoritt. Han blir trent av Wido Neuroth på Øvrevoll, men går klart best på Bro. Har tatt flere seire der, og det kan gå veien. 9 Heart of Dreams var god toer sist bak en sterk vinner og er den vi setter nærmest. Ellers er dette et jevnt oppgjør, hvor det kan skje noe.

i V75-4 støter vi på Stockholm Cup. 11 Hard One to Please er en treåring utenom det vanlige, vant Norsk Derby med nærmere 15 lengder! Dette er en tøff ildprøve, men det kan gå. 15 Outbox var toer i fjor bak stjernen Square de Luynes, som har tre strake i løpet. Rakk ikke årets oppgjør etter skade. Hollie Doyle rir, uten tvil verdens beste kvinnelige jockey. 12 Virginia Queen har vært god i Tyskland, og det er mange sterke kort i mot.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V75-5 skal vi ikke bruke så mye plass. Dette er for oss utvilsomt rundens vanskeligste løp. Går 3 Ginmann like bra som sist på Øvrevoll, kan det bli seier. Men han er ujevn, og vi synes det er lurt å være raus med strekene.

I V75-6 møter vi de beste hoppene. Niels Petersen mønstrer 6 Ascot Brass. Hun var helt suveren sist hun var på Bro, og det kan gå veien igjen. Her er det for oss 3 Takeko og 4 Silent Night i mot. Sistnevnte var i Dubai i vinter uten suksess. Sist var hun veldig god, og hun har hatt mange dyster før med Ascot Brass.

V75-7: 1 Could Be King er årets sprinter i Skandinavia. Er ubeseiret her hjemme og blir favoritt. Det kan fort bli en dobbel Petersen i DD. 4 El Guanche var dog kun slått med hode i siste møte, og 6 Tabdeed har møtt knalltøff motstand i England. Vi tror det står mellom disse tre.