Gå til sidens hovedinnhold

Supersøndag på Jägersro

Flere storløp står på menyen når Jägersro galopp byr på V64-galopp søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med en strålende V64-omgang fra Jägersro galopp og fortsetter deretter med en flott V75-omgang på Lindesberg. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Jarlsberg med jackpot og 391 262 SEK ekstra i sekserpotten.k

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om søndagens knallfine V64-omgang på Jägersro galoppbane der det er flere storløp på menyen. Spillestopp i V64 er som vanlig på søndagene kl 12.20, mens V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.06.

Våre galoppeksperter ladet opp til den store galopphelgen med supre tips til onsdagens V4-lunsj på Bro Park og herlig V5-suksess på Klampenborg lørdag.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Det er virkelig flotte oppgjør i Malmø søndag.
Den største godbiten er selvfølgelig Pramms Memorial i V64-5/V4-3 med Duca Di Como på jakt etter revansj for det overraskende nederlaget i årsdebuten. I etterkant av det løpet viste det seg at hesten slet med halsbetennelse, og vi regner nå med at formen er på plass igjen og da skal de andre kjempe om plassen bak. Vi bankerspiller 5 Duca Di Como i V64-spillet og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er dog gode hester i mot, og spesielt 4 Jazz Explosion leverte flere toppløp i fjor. Derfor velger å ta med 4 Jazz Explosion og 3 Stormy Ocean på de fleste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er flere fine treåringer på startstreken på søndag, og vi blir ikke overrasket om flere av disse kjemper om derbyseieren senere i år. 1 Wolfof Vancouver i V64-4/ V4-2 var en av de beste toåringene i fjor. Møter nå flere gode treåringer som har løp i kroppen, og vi er ikke sikre på at han vinner i årsdebuten sin.

Dessverre er skandinavias beste sprinter på dirt, I Kirk skadet, men vi tror ikke 4 Nocentinkentucky i V64-3/ V4-1 er veldig mye dårligere, og har god tro på at han vinner sprintløpet på søndag. Vi bankerspiller 4 Nocentinkentucky på tre av fire V64-forslag. Hardest i mot er en annen fireåring 5 Gulfstream Tiger, mens både 6 Breakdancer og 2 Mystic Town også vil ha et ord med i laget.