Gå til sidens hovedinnhold

Supersøndag på Jägersro

Flere storløp står på menyen til søndagens flott V64-omgang på Jägersro galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galoppsøndag står for tur. Søndagen innledes med flott V64/V4-galopp på Jägersro. Dernest er det jackpot i V75 på Axevalla med 4 122 619 SEK ekstra i premiepotten og i søndag kveld er det V65 på Momarken med 549 912 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Jägersro galoppbane der det både er V64 og V4. V64-1 starter allerede kl 12.20, mens V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.05.

Våre galoppeksperter tok godt for seg i mai og leverte også supre tips til torsdagens V65/V4-omgang på Øvrevoll.

Alt gikk inn i V65 og V4 på Øvrevoll torsdag 3. juni.
Det ble ganske favorittpreget i V65-spillet på Øvrevoll denne torsdagen. Uansett ble det seks rette for V65-forslaget med innl. pris på kr 480 og dette betalte tilbake pene 2 059 kr. På Eksperten ble det klaff for samtlige andelslag. Også i V4-spillet ble det fullklaff for samtlige spilleforslag. Det ble dødt løp i V4-4 og dermed ble det ganger fire rette på V4-forslaget med innl. pris på kr 480 og pene 1 518 kr tilbake.

Alt gikk inn i V4 på Århus mandag 24. mai
Mandag var det for første gang spill til Århus galoppbane fra Norge. Her var det både V5 og V4. I V4-spillet ble det fullklaff for V4-forslaget med innl.pris på kr 480. 6- valget 1 Snatty Dancer var markert på kun fire hester i V4-4 og V4-utbetalingen landet på flotte 2 934 kr.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Systemklaff i V5 på Øvrevoll lørdag 22. mai
Det var sesongåpning på Øvrevoll lørdag kveld med både V5 og V4 på menyen. V5-spillet ble småvrient med tanke på at 9. valget Julien Delamare vant V5-5. Vi fanget ikke denne på våre flate V5-forslag. Men systemspillet med fire andeler a kr 750 satt klokkerent og V5-utbetalingen landet på flotte 10 818 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Derbyfavorittene er ute og lufter seg
Det er mange flotte oppgjør på Jägersro søndag hvor 3-åringene står i fokus både i Derby-Trail og Voterløpning. Wido Neuroth er en mester i å vinne Derby på Malmøovalen, og har i år flere gode kort på hånden. 6 No Short Cuts i V64-3/ V4-1 Derby Trail, er forhåndsfavoritten til å vinne Svensk Derby pr nå, og gjør årsdebut på søndag. Han gjorde to imponerende starter i fjor på Jägersro, hvor begge endte med seier. Tøffest i mot blir kanskje stallvenninnen 3 Lot of Joy. 2 Crystal Keys kan også gi favoritten kamp. Vi står på disse tre hestene på samtlige V64/V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I Voterløpning V64-6/ V4-4 syns vi fire hester skiller seg ut. 7 Pusjkin har slått mange av disse før, og kan gjøre det igjen. 4 Kingof Pharoahs er vi veldig spente på. Han var helt overlegen på Øvrevoll i fjor, men skuffet på Bro Park i fjorårets siste start. 3 Wolfof Vancouver har svenskene stor tro på, med et løp i kroppen ventes han mye forbedret. Den siste i kvartetten er 5 Palm Springs. Palm Spring var kort slått av 7 Pusjkin sist, og kan få revansje her.

V64-banker fra Niels Petersen?
I V64-2 kommer trener Niels Petersen med 6 Native Star. Dette var en 3-åring treneren forventet endel av i fjor, men har kanskje ikke slått ut i full blomst. Nå når årsdebuten er unnagjort og pisken kan være med har vi god tro på seier. Vi bankerspiller 6 Native Star på tre av fire V64-forslag

Frekk DD-banker
I V64-5/DD-1 har vi et herlig objekt å by på. 8 Weltruhm med lærling Emma Nordin i salen har gått et sprintløp før søndagens oppgjør. Gjorde et veldig fint inntrykk da, selv med en drøy sistesving holdt 8 Weltruhm farten helt til mål. Møter ikke noe tøffere lag denne gang, og vi foreslår 8 Weltruhm som vår frekke DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.