Superspennende på Jarlsberg

Foto: hesteguiden.com

Det ser veldig interessant ut denne søndagen, når en av våre bankere for dagen er nede som et femtevalg i spillet!

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er også sportslig høy kvalitet på den en del av løpene i Vestfold i kveld, og vi har to rebuser å bryne oss på. I A-spillet var vi i grunnen aldri i tvil om bankervalget, og vi mener at 7 Ylvruna i den tredje avdelingen har en helt skreddersydd oppgave foran seg ved denne anledningen.

Strålende til seier på fine 31.9 full vei etter grovt terrengtap innledningsvis i den siste starten, og fra sitt springspor i kveld sammen med stødig makker Lars A. Kolle bør det bety feilfri avgang. Storsjø Frøya var foran i mål i den siste starten, men når denne galopperte betød det en heldig seier (dog uansett ingen skam å tape for den).

Klart enklere i mot denne gangen, og en hoppe som ligner en type som vi tror kan utvikle seg til å kjempe langt fremme i årgangsløpene utpå høsten skal normalt kunne ta seg av et løp som dette. Treningsrapportene etter litt pause er lysende, og vi har kanontro på at den andre strake triumfen sitter klokkerent i kveld.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Femtevalg leder rundt om?
Ja, på full form er vi ikke i tvil om at 5 American Sine i V5A-4/V5B-1 er kapabel nok til å kunne legge dagens konkurrenter bak seg, og når Gulbransen-traveren kun er krysset av på skarve 15 % av de innleverte kupongene iler vi til med et småfrekt bankerspill i B-spillet.

Vi har ikke kontroll på formen etter litt pause, men treneren bak denne hesten har ikke for vane å starte i tide og utide dersom ikke alt er på stell. Desutten dunkel form på de aller fleste av hestene i dette løpet, og vi finner 6-åringen svært spillbar ved denne anledningen.

Ny kusk Thor Borg er en mester på å kjøre i tet (får da veldig ofte bestemme det meste), og vi kan ikke se at noen kan nekte Americanese-sønnen føringen i løpet, i en feilfri utgave (og da tror vi i så fall at han blir alt annet enn lett å fange til slutt). I grunnen stått iskaldt til i alle de fem siste startene, og vi mener det er dønn riktig å prøve seg på et spill, med glitrende forutsetninger denne gangen.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Jarlsberg kan du finne her.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Jarlsberg har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1122 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 100, 400 og 1160 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5 kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg gratis på www.rikstoto.no i kveld.