Gå til sidens hovedinnhold

Superspennende V65-rebus

Selvom vi har fått inn våre fire siste bankertips velger vi denne gang å satse på to hester i tre av løpene.

Klikk her for Nettavisens V65-forslag

Tross meget solide vurderinger ble vi stående igjen uten gevinst forrige onsdag. Hadde undertegnede valgt å stå på Zevs også på det største forslaget er det store muligheter for at en sekssifret gevinst hadde vært i boks.

Også denne gangen er det nær sagt som vanlig valgets kvaler. V65-spillet skal by på utfordringer, og dem er det nok av på Bjerke i kveld. Vi valgte tilslutt å spille bankerløst, og satse på en duo i tre avdelinger. Det kan fort bli storutbetaling igjen, og vi har i anledningen satset litt hardere; gå gjerne sammen flere på jobben i jakten på storcashen.

2*2*2
I den første avdelingen vil nok de fleste bonger ha minst fire streker, men vi satser på to gode 4-åringer i form av 3 Ølmer og 4 Bekke Lilja. Førstnevnte skuffet i V75 nestsist etter å ha tatt to fine seire. Ble behandlet og var litt tynt jobbet før det siste løpet, og kan ventes enda bedre i kveld. En berettighet favoritt som dog kan få problemer med en Bekke Lilja tilbake i toppslag. Hoppa var meget god i to strake før hun skuffet sist. Nå skal hoppa være frisk, og streket på kun hver fjerde bong vil Glittum-traveren gjøre sitt til at mange spillere tar tidlig kvelden.

I V65-3 har vi god tro på at favorittene 5 Valle Verner og 7 Voje Nido gjør opp. Den av de to Moe Odin-avkommene som kommer først frem og får overta teten sitter selvsagt med de beste kortene. Vi har litt vanskelig for å skille dem siden Verner er minst uøm for posisjoner, mens Nido er mest stabil og den speedigste av de to.

Dagens største favoritt kommer ut i den fjerde avdelingen, og 2 Norvelous News skal selvsagt ha gode muligheter til å lede hele veien fra perfekte forutsetninger. Mikkelborg-traveren med den doble derbyvinneren News From Heaven som mor har stått i dårlige startspor i lengre tid, og skal ha gode muligheter til å ta en etterlengtet triumf.
11 Lucky Carpenter kan dog bli lei å stå imot spesielt dersom det blir hardt tempo underveis. 5-åringen har vært med på harde åpninger i begge sine starter etter lang pause, og vi mener vallaken er klart best med ryggløp. Hestens tre siste seire er tatt fra bakspor, og vi blir ikke sjokkert om Austevoll spurter forbi storfavoritten (og svært manges halmstrå i en vanskelig omgang).

Det er meget stort potensiale i denne ukes V65-omgang spesielt om Lucky Carpenter knebler Norvelous News. På det største forslaget dekker vi godt opp i de tre resterende avdelingene, men krever at minst en utgangshest vinner.

Vi har her vært littt tøffe i uttakene, og står på to hester i V65-2. 4 Ibelle Diamant tar fort teten, og vi tror dyktige Gunnar Austevoll kan spore helt hjem med tredjevalget. En annen 4-årig tyskerimport er dog vel så kapabel, og går 7 Conway Holl feilfritt tror vi andrevalget blir meget seiersfarlig.

De to siste avdelingene er meget åpne sprintoppgjør der vi spiller utgang på hestene i førstespor. Både Hoechst Ulven (bare markert på 10%) og andrevalget Vicky Diablo er meget startraske og liker seg klart best i front.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre ordinære forslag på hhv 64, 384 og 896 kroner.

På det store ringsystemet får vi mer enn halvert innleveringsprisen til 1456 kroner ved hjelp av utgangshester. Vi har fylt ut systemet ferdig på tre bonger som dere finner her.

Trenger du en innføring i hvordan systemspill fungerer klikk her.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 kl. 19.30-20.00

Kommentarer til denne saken