Superspennende V75-omgang

Det er stor sport på Bjerke denne helgen med V75 lørdag og Derby søndag. Les våre tips og spill her.

Klikk her for Nettavisens V75-tips

Søndagens travderby er hovedmålet for alle eiere av norskfødte 4-åringer, og Nettavisen ser frem til en herlig travhelg der en veldig interessant V75-rebus står for døren allerede lørdag.

Vår hovedbanker denne gang er 3 Mccormick som kommer ut som favoritt i den andre avdelingen. Den kullsvarte vallaken var tidlig fremme som 3-åring, og viste lovende takter før problemer gjorde sitt til at 5-åringen først var tilbake i løpsbanen denne sommeren. Hesten som trenes av svært dyktige Gro Anita Nordby - kjent som tidligere oppasser på vår verdensstjerne Thai Tanic - har imponert kraftig i sine tre løp etter det lange løpsoppholdet. Tre kruttsterke seire er bokført, og vi er rimelig sikre på at Running Sea-sønnen er klar for V75-seier lørdag. Hesten har nemlig altfor lite grunnlag i forhold til kapasiteten, og fra et perfekt startspor skal seierssjansene være meget gode - spesielt om den startraske hesten til Geir Vegard Gundersen inntar teten direkte.

Er du alene om 7 rette lørdag venter 50 millioner

Frode Hamre nøkkelkusk
Sentral i våre tipsforslag blir også den utflyttede bergenser Frode Hamre. Han får sjansen bak svært talentfulle 6 Gentle Tilly i V75-6, og vi tror det blir et hyggelig bekjentskap. Gentle Tilly har nemlig imponert enormt på slutten, og måten han vant på tross galopp sist var rent ut makaløs. Sprintdistanse er ikke noe fordel for 5-åringen, men vi tror rett og slett den toppstammede hingsten er en klasse bedre enn sine konkurrenter. Trolig kjører Hamre tidlig frem til dødens, og i den formen 11-traveren viser for dagen vinner han også derfra. Vår klare andrebanker er nevnt.

Flere av lørdagens løp er svært krysskrevende, og derfor har vi tatt et litt tøft valg i den fjerde avdelingen. Vi singelstreker her 1 Atlantic Ås - også den kjørt av Frode Hamre. Dette løpet er vidåpent, men vi tror det er gode muligheter for at svenskeimporten beholder sitt innerspor, og da skal 5-åringen ha en flott vinnermulighet. Hesten var under pari mot gode hester sist, men er behandlet. Tilbake slik han var i Norgesdebuten tror vi hesten etter vår tidligere stjernetraver Rite On Line blir svært vond å fange.

Odin taper?
Omgangens største favoritt kommer ut i V75-finalen der 1 Odins Kjempe jakter årets syvende strake seier. Vi har med hell bankertippet Wollebæk-traveren hver eneste gang, men nå finner vi anledning til å spekulere imot kjempefavoritten. Vi synes hesten møter adskillig bedre konkurrenter, og Moe Odin-sønnen må trolig være helt på topp for å holde unna. Nest sist var det såvidt båten bar mot Skibber, og tilleggshestene er av enda bedre kaliber lørdag. Vi finner derfor plass til to garderinger allerede på det minste forslaget.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 525 og 1350 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på nrk2 lørdag kl. 18.00-18.45