*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Supertalent i årsdebut

Stortalentet Glen Ord Superb årsdebuterer sammen med Geir Vegard Gundersen i V65-1 på Jarlsberg fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det nærmer seg vår og det betyr at de norske travstjernene avlegger sine årsdebuter nå. I kveld dukker fireårige Glen Ord Superb opp på Jarlsberg, der vi spiller bankerfritt i V65.

16.03.15 10:20

Sportspills meny fredag:
V75 Drammen lørdag: Hamre viser vei mot millionene
V65/V4 Solvalla: Stjernekusken får tillit
Oddsdobbel 1: Hockeydobbel til fin odds
Oddsdobbel 2: Helsprekt Ligue 2-spill
VM skiskyting: Laura vil ha tysk gull

Vi har en strålende travhelg foran oss der det store høydepunktet naturligvis er lørdagens V75-omgang i Drammen, der en eventuell alenevinner kan kvittere ut ca 13 millioner kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Før den tid skal vi gjennom en fredag som byr på ettermiddagstrav fra Solvalla med både V65 og V4. Til kvelden er det en kanoninteressant V65-omgang på Jarlsberg, mens Kalmar er vertskap for de svenske V64-løpene.

Det er alt annet enn enkelt å finne en banker til kveldens V65-omgang på Jarlsberg. Stortalentet Glen Ord Superb årsdebuterer i V65-1, og kan være et alternativ, det samme kan muligens 8 Barifant være i V65-5. Men førstnevnte er ikke spisset for oppgaven og støter på et par meget gode konkurrenter, mens sistnevnte står leit til og møter blant annet stallkompis Whata Buz. Dermed ender jeg opp med å spille bankerfritt på Jarlsberg i kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Vi var lenge inne på å lansere 1 Rock On Line i V65-3. Velkjørende Kristine Kvasnes tror hun kan forsvare sitt innerspor med 1 Rock On Line. Hesten viste tegn på form nest sist på Jarlsberg selv om den ikke ble bedre enn sjette. Sist på Jarlsberg i et lunsjløp, slapp alltid taktisk kloke Kristine Kvasnes teten og la seg i lederryggen. Gikk ut fra denne mot den siste svingen. og knakk enkelt lederen, men tapte på målfoto mot smygkjørte Cheeky Superb (som satt i tredje par innvendig underveis) og gjorde et flott løp.

I kveld er det ikke noe bedre motstand og tet er ofte helt løpsavgjørende i slike løp, men hesten har ikke radet opp med superprestajoner og jeg velger derfor å ta med 6 Quinzy West som kanskje kan få tet, og som var solid fra dødens sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Tømmes ikke i årsdebuten
Det er stor fare for at årsdebuterende 5 Glen Ord Superb kan havne i dødens i V65-1, og all den tid det er viktigere oppgaver som venter for fireåringen utover sesongen, så er det verd å gardere denne i kveld. 4 Special Envoy er den meget sannsynlige tethesten og fireårige 3 Duke trolig den som sitter i lederrygg. Vi spiller alle tre på mine større forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Kristine har trua
Til tross for at 11 Rokne Eld står svært så vrient til spormessig i V65-6, så hadde kusk Kristine Kvasnes nesten enda bedre tro på denne enn 1 Rock On Line i V65-3. Det er interessant info i et løp der mye av spillet kommer til å havne på 8 Stjernejærven og 4 Norheim Jerv. Rokne Eld har en voldsom speed å by på og Kristine varsler innvendig løp i kveld og lukene vil nok komme i sisterunden. Et opplagt kryss i V65-6.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.