Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.00

Bergen Travpark byr på en herlig JACKPOTOMGANG denne kvelden, og det at vi har en JACKPOT på 500 000 gjør denne omgangen litt ekstra interessant. 7 Vulnerable Face (V75-3) imponerte i debuten for Gaute Lura sist, den er milevis bedre enn det grunnlaget den har på konto, og i kveld tror vi bestemt det kommer en ny seier. BANKER! Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 7 Kuven Storm –
Har vært litt syk siden sitt siste løp, men kommer ut med gode rapporter i ryggen, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Er veldig kjapp fra start, og prikker bare Lars Tore Hauge starten her så bærer det fort mot tet. Da skal dette løpet være over om den leverer på topp, og det er snakk om en soleklar tipsener. 6 Vertigo Dominant – Er noe variabel, og leverte ikke som ønsket sist. Nå er den solid kuskeplusset igjen, den kan åpne, og tilbake på sitt beste så duger den. Motbudet.

4 V.G. Prinsen –
Var overraskende opplagt over mellomdistanse sist, og var ordentlig god til seier da. I kveld passer distansen bedre, men sporet er trangt, og selv om den er kjapp ut så skal den få problemer med å svare vår ide. Er derfor kun en bitteliten outsider nå.

Vår rangering : A : 7 B : 6-4-2 C : 5-1-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-jackpotomgang fra Bergen. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V75-2 : 9 Kvaals Tinn – Er en lovende 3-åring som altså gikk en 31-tid med tett hals sist. Nå er den frisk og fin igjen, og den har naturligvis en stor sjanse i et billig løp som dette. Kan fort jogge rundt disse om den leverer som best, og den skal stå klart først på ranken. 2 Kolbein – Står ikke tilbake for favoritten på ren kapasitet, og den gjør en spennende start i regi Ove Wassberg. Er kastrert i oppholdet, og får stå som løpets store outsider. Å få sett varmingen på denne blir spennende, for skulle den se veldig fin ut så er den helaktuell med såpass billige betingelser. Motbudet.

11 Leik Odd – Ble plukket ned på streken sist, men blir stadig bedre, og selv om den er tøffere ute nå så er den alt annet enn sjanseløs. Rankes inn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 9 B : 2-11-8-10-4-3 C : 7-1-12-5-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-jackpotomgang fra Bergen. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V75-3 : 7 Vulnerable Face – Dette kan vise seg å være et lykkekjøp for Gaute Lura, og den var altså klink overlegen i debuten for den dyktige treneren. Møtte da bedre hester enn dette. Er neppe noe dårligere med den blåseren i kroppen, distansen tror vi kun er et pluss, og den skal ikke bli enkel å stå i mot om den leverer som sist. SPILLES!

9 Quick Lunch – Gjør nesten bare fine løp, og spurtet riktig så bra sist. På klokken stod det 12,4 s 300m, og innsatsen var igjen plussbetont. Er meldt uten baksko i kveld, og det er et pluss. Er den vi frykter klart mest, og den må med om løpet garderes. Disse to skiller seg klart ut, og vi blir fakta overrasket om ikke en av dem vinner.

Vår rangering : A : 7 B : 9 C : 8-6-5-4-2-1-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-jackpotomgang fra Bergen. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500.

V75-4 : 13 Stjernedag – Er en panservogn av en traver, og rader altså opp med seire. Var enormt god i sitt forsøk, og moste der 14 Nylund fra dødens. Er ikke veldig glad i volte, men man har valgt et veldig godt spor, og burde derfor komme seg OK avgårde. Med tre strykninger i feltet så øker bare sjansene, og favoritten til Svein Ove Wassberg er veldig motivert. 1 Prinsen Af Sola – Knep seieren oppunder mål i sitt forsøk, og var også den god fra dødens. Har tidligere gått 27,0/2040ma (21.09.2022) fra dødens, og fra tet trenger den ikke bli veldig enkel å ha med å gjøre. Må med på en tidlig gardering. Motbudet. 14 Nylund – Har utviklet seg flott som 4-åring, og selv om den ble «knust» av Stjernedag i forøket så gjorde den en OK innsats. Kan ta revansje med litt mer hjelp på veien i kveld, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 13 B : 1-14-2 C : 7-3-8-9-6-5-4

V75-5 : 7 Rymix – Dette er faktisk et meget godt utskrevet løp, og la oss håpe å få se flere slike. Ideen er noe variabel, men har svært fine betingelser foran seg nå, og den skal passes. Ble sittende bom fast som fulltanket i sitt siste løp, og det LYSTE «neste gang ut» av den da. Distansen nå passer bedre, og er den som sist så dukker den opp på foto. SPILLES! 4 Opseth Mjoll – Er en annen variabel «krabat» som vinner dette om den leverer helt på topp. Var nemlig meget bra etter galopp sist, og vi likte det vi fikk se da. Minuset er altså at den svinger veldig i prestasjonene, og den blir derfor kun en gardering for oss.

9 Rive Ruska – Er en av de mer stabile i dette feltet, og den holder en helt OK form. Drar stor fordel av et lite felt, drar stor fordel av en brenngod kusk, og den kan runde samtlige på en normal dag. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 4-9-8-1-3 C : 6-2-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 7 Jackpot B.R. – Var fin i debuten for Wiig sist, og det ble enkelt fra tet da. Får trolig gratis tet igjen, og taper neppe dette om den leverer helt på topp. Skal stå først på ranken. 5 Dark Night S.E. – Er den sterkeste hesten i feltet, men har foreløpig ikke hurtigheten. Gikk et enormt forsøk etter en grov galopp samt en drøy reise. Burde komme seg OK avgårde fra tredje omvendt, og den kan vinne dette om den bare skikker seg.

13 Golde Eye S.F. – Hadde denne vært i toppform, ja, da hadde den vunnet enkelt. Har dog ikke vist toppform på en bra stund nå, og selv om den vant sitt forsøk så lot vi oss ikke imponere noe veldig av den. Skal naturligvis med på en gardering, men blir inntil videre kun en outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 5-13-10-6-14-8 C : 9-12-2-1-11-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 6 Deep Sea Lucky – Galopperte seg bort i Hoppe Derby sist, fikk seg en pause, og er behandlet i oppholdet. Nå går rapportene i dur, den er brennkvikk fra start, og vi blir alt annet enn overrasket om dette dreier seg om tet og slutt. Spilles! 1 Hush – Har vunnet to strake, og blir veldig hardt betrodd i finalen. Vi har dog ikke blitt sånn voldsomt imponert av den på slutten, og nå må den dessuten ut på en langreise til Bergen. Er kjapp fra start, men greier den virkelig å svare vår ide? Er en selvskreven gardering, men heller ikke noe mer enn det.

Luringen i løpet er 4 Maksi King som kan «ALT» på en god dag. Har tidligere plukket ned Deep Sea Lucky, og er god nok å vinne om den først leverer på topp. Buer varsler at det muligens blir skoløs rundt for første gang i karrieren, og denne storoutsideren må med på bongen om dette løpet garderes.

Vår rangering : A : 6 B : 1-4 C : 8-7-2-5-3

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»