Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.00

Bjerke byr altså på det store høydepunktet denne dagen, og det er JACKPOT I V75-SPILLET MED HELE TO MILLIONER EKSTRA I SJUERPOTTEN! Vi har jobbet frem en hel del snadder, og bankeren er vel "klink"? Vi har nemlig veldig god tro på 2 Tiras Perla (V75-3) som virker å være noe litt utover det vanlige.

Våre komplette tips er som følger:

V75-1 : 1 Jackson Avery – Festet man på et helstengt hodelag sist, og da ble rett og slett Jackson Avery for hissig. Åpnet altså første 1000m på brennkvikke 08,6! Gangen før føk den også til tet, men da gikk det roligere unna, og den vant veldig enkelt på en 12-tid. I kveld blir det tet, det kan bli billig, og på en lynrask bane kan den renne unna om den leverer som den skal. Settes frekt først. 3 Lucky Queen Soa – Avgjorde sikkert etter en avslutning i 10-fart sist, og tok en etterlengtet seier da. Med spor innenfor 4 Miss Pepper kan det være slik at Kolle tar en rolig dødens, og «låser» løpet fra den posisjonen. Kan vinne om den leverer på topp, og det er den vi frykter mest.

4 Miss Pepper – Holdt unna uten å imponere veldig sist. Kommer neppe til tet i kveld, og dette blir ikke et veldig enkelt løp å vinne bakfra. Er meldt skoløs for første gang siden 10. juli i fjor, og det er mulig at det kan heve den noe. Blir dog kun en outsider med disse betingelsene.

Vår rangering : A : 1 B : 3-4-5 C : 2-6

Tirsdag venter en stor V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V75-2 : 5 Squanto – Debuterte for Mikkelborg sist, og vi likte det vi fikk se. Kom via sporene ca 900m fra mål, gjorde all jobb alene, men avgjorde likevel enkelt. På klokken stod det 12,2 s 800m med litt krefter igjen. Har normalt gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, den har en veldig fin oppgave foran seg nå, og skal ha en fin sjanse. SPILLES! 8 Weinberry – Endret man utstyret på før løpet fjerde sist, og festet da på draskylapper. Dette har Weinberry tent voldsomt til på, og radet opp med sterke prestasjoner. Sist ble aldri draskylappene nappet ned, og den kom til mål med krefter igjen på 12,7/1609ma. Da skal man også være klar over at den fungerte dårlig, og ble behandlet etter det løpet. Vi liker skarpt at Høitomt får sjansen i kveld, den har blitt strøket inn et spor, og er vass på speed. Motbudet!

2 Icarus B.R. – Var hardt betrodd når vi la ut våre tips, og den har tydeligvis mange tilhengere i totoen. Vær litt OBS på at den i kveld er ganske tøft ute i grunnlaget, og skal dessuten gå med sko på alle fire. Er etter Love You, og de avkommene er klart best skoløse. Favoritten for mange blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 5 B : 8-2-1-4-7 C : 6

Tirsdag venter en stor V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V75-3 : 2 Tiras Perla – Er en veldig fin hoppe som har sett helt strålende ut hittil i karrieren. Det har blitt tre overlegne seire, og den har kommet fulltanket til mål hver gang. Nest sist la den inn 22,4 s 300m… Får gratis tet i kveld, og taper ikke dette om alt går riktig for seg. Er en soleklar banker, og dette er en hoppe vi virkelig gleder oss å følge videre. Velger man å gardere så er det VIDÅPENT, og svært jevnt bak denne bankeren.

Vår rangering : A : 2 B : 14-9-1-3-8-6-5-12 C : 11-13-10-4-7

Tirsdag venter en stor V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V75-4 : 9 Mailund Jerva – Dette blir et «DYRT» løp for de fleste som skal spille V75 i kveld, for her er det åpent, og det skiller lite. Ideen var kun et 8-valg når vi la ut våre tips, og det mener vi er feil. Pleier nemlig å levere direkte etter slike opphold, og de to siste gangene den har kommet ut etter et tilsvarende opphold har vi likt det vi har fått se direkte. Er behandlet i oppholdet, den har trent fint, og vi velger å varsle. Burde dessuten komme seg fint avgårde fra tredje omvendt i volten. SE OPP! 5 Valle Borka – Gikk bra i kulissene etter galopp nest sist, mens den var under pari sist. Er egentlig god nok i massevis i et løp som dette, og tilbake på sitt beste duger den. Motbudet.

1 Pinsleterna – Har kun gjort to travløp for sin nye trener, og har startet mest i monte. I det første travløpet ble det galopp, mens den sist var knallgod. Jogget da 25,3/1609ma, og sjokkerte spillerne. Skulle det bli tet igjen, ja, da trenger den ikke bli veldig enkel å fange. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 5-1-8-4-10-3-11 C : 2-12-13-7-6-14

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V75-5 : 3 Arkan – Fulgte 5 Spang Ole nedover startsiden sist, og løser den slik ut i kveld, ja, da er vi inne på at det kan bli tidlig tet. Fullførte fint fra dødens på Spang Ole, og er rett og slett veldig på riktig vei i ny regi. Distansen nå er intet minus, og vi velger å sette den frekt først. 5 Spang Ole – Vant enkelt fra tet sist, og var tilbake på sitt beste da. Er noe variabel, men skulle den igjen ha dagen så er den en av de som kan vinne dette. Motbudet.

6 Trø Yr – Er en spennende outsider som vi velger å varsle litt ekstra for. Gikk enormt etter galopp på siste bortre sist, og vi hadde 23,5 s 400m på klokken. Gangen før passerte den mål med krefter igjen, og det på en knallgod tid. Denne hoppen har flott form, og må passes.

Vår rangering : A : 3 B : 5-6-7-10-9 C : 4-2-8-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Dandelion Bonanza –
Er en svært grunnkapabel hoppe som virker å være veldig på riktig vei. Spurtet meget sterkt etter sene luker i Sverige sist, og gikk der PIGG i mål. Er lynrask fra start, den har trukket det beste sporet, og kan vinne fra både tet eller eventuelt rygg leder. SPILLES! 5 Sweet Caroline E.P. – Var strålende opplagt i monte sist, og virker å ha funnet superformen. Gikk dessuten sterkt etter galopp i et vanlig travløp tredje sist. Er litt kilen de første 300m med vogn, men har nå fått opp svært dyktige Tengsareid, og vi håper at den delen av løpet nå går bra. PASSES!

9 Passion Tile – Rygget gjennom feltet fra tet sist, men var syk da. Slike løp kan sette sine spor, og i følge Malmin er den også kun tatt pent i trening etter det løpet. Det er mulig at formen ikke er helt på topp, og som en hardt betrodd favoritt velger vi å ranke den ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 1 B : 5-9-7-2-8-6-4 C : 11-3-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 4 Tycoon Conway Hall – Er en meget god sprinter, den kommer til Norge med toppform, og vi er veldig inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. I Danmark sist var den med på en luftig åpning, før det ble rygg leder. Der ble den sittende bom fast, og gjorde altså det på 10,1/1600ma. Tom Erik Solberg har et solid tak på denne, her sender han den til tet, og går den rundt 10,0 på distansen så skal det en prestasjon fra øvre sikt for å senke den. SPILLES!

9 Best Of Dream Trio – Man ber vel om trøbbel ved å ikke ranke denne først? Vi er fullt klar over at det er feltes beste hest, men den har vært med på mye i år, og vil man igjen bare bombe den avgårde? Den ble kjørt ned nest sist, mens den feilet mot den første svingen sist. Er brenngod, men også litt spesiell. Nå blir det en ny kusk opp, og selv om Vidar er knallgod så har også Kim Eriksson hatt et meget bra tak på denne. Blir veldig hardt betrodd, men på en oppjaget sprint fra dette sporet så ranker vi den bak vår ide. Disse to skiller seg soleklart ut, og vi låser løpet på to hester.

Vår rangering : A : 4 B : 9 C : 7-3-10-1-6-2-8-5

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.