*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Support Justice er Norges nye travstjerne

Support Justice og Geir Vegard Gundersen.

En gnistrende god Support Justice vant det store femårsløpet på Mantorp mandag kveld og sørget for DD-fest for Nettavisen.

08.04.14 09:35

Oppdatert mandag kveld: Undertegnede lanserte Support Justice som DD-banker på Mantorp i kveld og en gnistrende god Support Justice vant. DD-odds formidable 76,85. De som leverte vårt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut 3842 kroner. De som leverte det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) kunne kvittere ut voldsomme 7685 kroner.

I V64-spillet røk jeg dessverre i V64-1 på storskrellen 9 Mr Hello Man (hadde markert for to og fire hester på forslagene). De resterende vinnerne var det imidlertid markert for og de som leverte det minste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 192) kunne kvittere ut pene586 kroner.

Det er rett og slett en herlig mandag som står foran oss på travfronten. I kveld skal det nye norske stjerneskuddet Support Justice måle krefter med topp svenske 5-åringer på Mantorp, og årsdebuterende Thai Broadway er også med i leken. De støter blant annet på monsteret Digital Ink og fjorårets svenske Derby-vinner Mosaique Face i V64-5 på Mantorp i kveld.

På Leangen avlegger klassetravereren Juliano Rags sin årsdebut sammen med trener Noralf P. Brækken, så det er fantastisk mandag vi har foran oss både sportslig og spillemessig.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Med all respekt for Juliano Rags, V64-5 på Mantorp er kveldens store snakkis. Løpet som heter Kjell P Dahlstrøms minne er et femåringsløp med 150 000 kroner til vinneren og har blitt et pangløp. Fjorårets svenske Derby-vinner Mosaique Face er på plass, likeså fjorårets beste svenske fireåring Digital Ink (ikke meldt til Derby), Support Justice og Thai Broadway fra Norge. I tillegg til Roger Walmanns kanontraver Magic Tonight og den hyperspennende Europadebutanten Lindys Jersey Boy. For å nevne noen.

Justice blir lite "betrodd"
Svenskene trykker 6 Digital Ink til sitt bryst og årsdebuten sist fredag på Solvalla, bar bud om at Melander-traveren skal bli lei å hanskes med også i år. 13.6/2700 meter duger det og det så ut til å være et tonn igjen. Men 65,5 prosent på kryssene er jo voldsomt da og når Support Justice kun er markert på 6,1 prosent som et tredjevalg, er det drøyt.

Support Justice var helt rå i årsdebuten på Jarlsberg og seiler opp som vår arvtaker til Yarrah Boko. Vi må teste et DD-spill på hesten i dag. Oddsene kommer til å bli gode og selv om jeg har voldsom respekt for Digital Ink (lekte med Thai Broadway i Breeders Crown-finalen på Eskilstuna 3/11 i fjor), så blir jeg litt patriot her.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksene.

HTML EMBED

Stoler på Adielsson
Torsdag 27. mars bankerspilte jeg Maverick Man og Erik Adielsson i V64-3 på Ørebro og Adielsson innfridde. V64-2 på Mantorp i kveld er et sabla flott treårsløp og jeg tror Adielsson har den beste hesten i Peter G Norman-trente 3 Sloppy Joe. Muscle Hill-sønnen så helt morsk ut i debutløpet på Solvalla 7. mars og vant på sterke 16.5. 2 Mellby Ciceron har også innledet karrieren på flott vis, men magefølelsen og vurderingen min er at 3 Sloppy Joe er den beste. I en ellers svært så krevende V64-omgang fra Mantorp i kveld, velger jeg å bankerspille 3 Sloppy Joe i V64-2.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag