Klikk her for å se våre V5-forslag

Han er travsikker, sterk, vinnervillig og har gode spurtegenskaper. Egentlig har han det meste, superfavoritten 2 Yumbo Yob i V5-4/DD-1. I dag har hingsten dessuten ypperlige forutsetninger. Vi kan ikke spille i mot Cato Antonsens hollandske import som med rette blir dagens største favoritt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her

En annen bankerkandidat er 4 Dag (V5-5/DD-2). Vallaken har bokført tre seire i årets to starter. Sist var han stor i nederlaget for Bokli Pia og travet solide 26,5 på distansen. Motstanden er enklere når han svinger opp bak startbilen i dag. Hardest kamp kan han muligens vente seg fra nytente 7 Uberg Troll. Sørlendingen stod på godt til annen bak svenske Vinnmin på Bjerke i den siste starten. Det så ut som om Gunnar Austevoll hadde et skikkelig godt tak på Løvdal-traveren. 8 Møjmix er blitt et forvandlingsnummer for dyktige Knut Arne Ødegaard fra Skiptvedt. Sporet er ikke det beste, men startrask som han er skaffer han seg nok en gunstig posisjon direkte.2 Lykke Trubben galopperte sist, men er vanligvis temmelig travsikker. Sporet er også ideelt for seksåringen.

Spill på oddsen i kveld: Barca vinner stort

Vi forventer et skikkelig startrush i V5-1. 5 Tito Santana er blant de som jager tet. Han avsluttet sterkt i V75 bak K.L.M. The Black og Chippon på samme arena sist. Skulle han komme foran direkte er løpet muligens kjørt. Blir han svart opp får han en langt tøffere oppgave. 1 Spido Va Bene viste seg solid toer i comeback sist. Bare en opplagt Becky's Daydream var bedre den dagen. Sporet kan bli en felle for Teigen-hesten, men han skal uansett ha en bra sjanse om han finner luken i tide. 3 Be Girl er spillbar. Det er fin odds å hente på hoppa i dag. Formen synes å være positiv og Kai Johansen kan vise seg å være en perfekt makker. 4 No Limitation er langt bedre enn raden og holder solid form. 7 Misty's Michelle har nok en gang trukket et kompilsert startspor. Hun er langt fra sjanseløs hvis det løser seg litt innledningsvis.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1.mai

1 Overlover (V5-2) vant sist, men vi ble ikke imponert. Fløy fort mellom galoppene gangen før og hadde vunnet uten feiltrinnene den dagen. Skal gå skoløs i dag, hvilket skal gjøre spensten i steget langt bedre. Vi stoler derimot ikke på danskeimporten siden han er galopplysten. 7 Fantasy Hall vant i årsdebuten, mens han har tapt for to bra hester i Zantana Transs R og Spenda The Korea i de neste startene. Hoppa er temmelig travsikker og meget startrask. Vi tror kusken klemmer til direkte. Overflyr hun favoritten og kommer seg til tet kan hun holde unna til seier. 3 Likely Lass var forbedret da hun ble annen bak JJ Africa sist. Hun skal atter regnes langt fremme. 2 Lindermann Limit feilet grovt sist. Er vanligvis travsikker og er mye bedre enn raden. Skal voktes fra en perfekt startposisjon.

11 Høvåg Loke var stor i nederlaget for hoppetalentet Brenne Vinni i debuten. Sørlendingen hadde glimrende treningsarbeider før dette debutløpet. Selv fra bakspor skal det handle om en kjempesjanse. Bokli Eld-sønnen kan være en spennende bankerløsning for de som vil spille imot de store favorittene i de to siste avdelingene. 2 Gylden Tina avslørte talent i debuten. Den toppstammede hoppa er kjapp ut og kan lede hele veien. 10 Tamarin sliter med aksjonen, men kapasiteten er lite ingenting i veien med. Skulle han komme feilfritt rundt ovalen kan han muligens utfordre i kampen om seieren. Han var god toer bak gode Torpana i den siste starten. 6 Nesvik Eld kan overraske. Virker travsikker, men må gtrolig forbedre seg et lite hakk for å utfordre favorittrioen.

Ønsker du å se våre V5-forslag trykker du her . For Dagens Dobbel tast her.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook