Suverene tross pause?

I en fryktelig spennende V65-omgang tyr vi til to kapable travere med solide treningsrapporter i ryggen.

Klikk her for Nettavisens V65-forslag

Nettavisen har levert solide V65-vurderinger den siste måneden, og forrige onsdag ble det helenkelt for begge våre tetvinnende bankere. I kveld er det en adskillig vanskeligere rebus Bjerkebanen byr på, og det kan fort gå mot sekssifret utbetaling for de som klarer 6 rette.

Vi velger oss to meget gode 4-åringer som kommer ut etter pause som holdepunkter denne onsdagskvelden. Begge står perfekt inne i grunnlaget, og selvom det alltid er forbundet med ekstra risiko å spille hester første gang ut etter løpsopphold, er treningsrapportene og forutsetningene så gode at vi lar det stå til. At våre utvalgte langtfra er favoritter gjør saken ekstra interessant.

En vinner med nyladede batterier?
Vår hovedbanker for dagen kommer ut i V65-4 og lyder det klingende navnet Suveren. Familiehesten til trener Geir Flåten bokførte fem andreplasser før det endelig løsnet i sommer. To overlegne seire i billig selskap ble etterfulgt av en meget imponerende V75-triumf på Biri 11. juli. Fra spor 12 svepte Bokli Balder-sønnen feltet og seiret på flotte 28.1 full vei. I august skuffet dog hesten i to starter - den siste i Derbykval mot noen av landets beste 4-åringer. Nå melder svært dyktige Flåten om fine ting i trening, og det ser ut som Jarlsberg-treneren har siktet inn dette løpet forbeholdt de stallansatte. Det er svært lovende Kristine Kvasnes som skal styre den startraske hingsten, og 19-åringen er virkelig et håp for fremtiden. Hun har nemlig vunnet hele 24 ganger på under 300 starter, og har vist seg meget dyktig både i sal og vogn. De to siste seirene i travløp er tatt med 10-oddsere, og vi tror hun har en solid sjanse til å ta årets niende seier i kveld.

Danser inn til seier?
Vår første banker kommer ut etter langt skadeavbrekk, men meldes nå helt fresh igjen. Vi snakker om meget lovende Mr. Fox Trot som gjør årsdebut for Kenneth Rasmussen i den andre avdelingen. Den røde Felix Santana-sønnen vant sine to første starter som 3-åring før han senere møtte flere av årgangstoppene - og travet lave 16-tider full vei. Etter skadetrøbbel kommer nå andrevalget ut med gode treningsrapporter i ryggen. Hesten står dessuten perfekt inne i grunnlaget, og i et vidåpent oppgjør synes vi Mr. Fox Trot er et spennende og riktig bankervalg.

Med to tøffe bankere i en vanskelig omgang kan vi virkelig lukte på storkronene om våre antakelser stemmer.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 84, 504 og 1120 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 19.30 i kveld!