*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Svanstedt dominerer overalt

Åke Svanstedt har fortsatt eventyrlig flyt på stallen og kjører begge våre V65-bankere på Halmstad torsdag kveld. Sjekk våre V65-tips.

05.07.12 13:06

Sportspills meny torsdag :
Oddstips: Aalesund uten begeistring
Lunsjtrav Bjerke: En orginal vinner

Dobbel V5 Bergen: I kveld styrer sjefen

Vi har en innholdsrik travdag foran oss med lunsjtrav på Bjerke til forrett. Til kvelds og til hovedrett er det en hyperinteressant dobbel V5 i Bergen og en like spennende V65 fra Halmstad og vi kommer med tips til samtlige. Av kapasitetshensyn så har kun omtale av bankerne på noen av tips til Sverige. Søndager og mandager får dere utførlig analyse og rangering, mens vi foreløpig har omtale av bankere og naturligvis kupongforslag til V65-løpene på tirsdager og torsdager.

HTML EMBED

V65-2 - Sprintermästeren - kvalifisering
Det kjøres tre kvalifiseringsløp til anerike SprinterMästaren i kveld, I kvalløpene er det 100 000 SEK til vinneren, mens finalen som kjøres som 11. løp i Halmstad i kveld, kan friste med voldsomme 903 370 SEK i førstepremie.

I V65-2 som er det andre kvalløpet der 4 Fawkes må ha en topp vinnersjanse. Hesten fått en liten hvile etter han vant Kungapokalen, men skal etter rapportene fra Stall Svanstedt (Glenn H. Persson) ha trent fint hele tiden. Sjefen selv var meget fornøyd med S.J`s Caviar-sønnen i et skarpere jobb her sist uke, så Fawkes er helt klart så godt forberedt som mulig foran dette kvalløpet til Sprintermesteren 2012. Normalt så er konkurrentene på innsiden lysten på ryggen til favoritten og da taper han neppe dette løpet. Banker nummer en.

HTML EMBED

En ny hest
10 Perfect Toll er et forvandlingsnummer i regi Kung Åke og har blitt en helt ny hest. Fra å være en middels hest i klassen har en av verdens beste travtrenere forvandlet denne Alf Palema-sønnen til en av de beste hestene for klassen i Sverige. Femåringen er fortsatt litt spesiell i humøret og kan være litt vanskelig i starten når det gjelder auto – sist gikk det hele smertefritt og da vant han lekende lett på 11.0/1640m og det ukjørt. Torsdag er det snakk om voltestart og distansen er velvoksne 3140m, noe som ikke er noe problem for den nye seiersmaskinen til Svanstedt. Vår banker nummer to.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.