Svanstedt er seierssugen

Foto: hesteguiden.com

Åke Svanstedt har nye gedigne vinnersjanser under V4-løpene på Åby tirsdag.

Også tirsdag er det nok å henge fingrene i for oss travspillere. Denne tirsdagen starter det med V4 fra Åby og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden får vi atter stifte bekjentskap med superstjernen Maharajah under V65-løpene fra Eskilstuna, mens det skal kjøres dobbel V5 på Forus her hjemme.

Sportspill holder fortsatt koken, og de to siste dagene har vi spilt inn totalt 10 839 kroner på våre foreslåtte spill! Vi jobber på for våre lesere, og det er nye sjanser på Åby i dag. PS Åtte av våre ti sist foreslåtte bankere har vunnet og det er synes vi er en bra uttelling.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl 12.18
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Åke Svanstedt har vært på semester (som de sier i Sverige) og da er det en seierssugen Svanstedt som stiller til start på Åby under lunsjløpene der. Mandag kveld tok Åke Svanstedt fire V65-seire på Mantorp og han er i hetluften i samtlige fire V4-løp på Åby også tirsdag. Det er nesten litt hipp som happ hvem man tror mest på, men etter å ha studert motstanden i V4-1, fant vi bankeren der.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Skorykk gjorde susen
To starter har fireårshoppa 6 Loke So Lovely gjort i regi Åke Svanstedt. I debutløpet på Åby 18. oktober ble hoppa spilt til 31 igjen for 10, men skuffet da ved ikke å kunne svare vinneren fra tet og måtte nøye seg med annenplass. I starten deretter i Eskilstuna drøye to uker senere, var det helt annen stil over hoppa. Svanstedt valgte å kjøre skoløs og da var hoppa overlegen fra dødens. To løp i i kroppen i regi Åke nå og her bærer det trolig tidlig til tet. Motstanden er ikke veldig skarp, og da ser dette ut som en veldig grei banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Best tross spor åtte
Åttendespor og sprint er ikke de beste forutsetningene, men likevel mener vi 8 Mill Sienna burde vært favoritt i V4-2/DD-1. Stefan Persson har eventyrlig flyt både på kuskingen og stallen i øyeblikket og selv om Persson er negativ pga sporet, mener vi han sitter bak beste hesten. Vi synes hesten er svært spennende i dette løpet og bankerspiller i DD-spillet. Blir trolig et tredjevalg i spillet og det er det bare å takke for. Vi merker oss også at Stefan Persson allerede har vunnet ti løp bare i november. Nå blir Mill Sienna en av favorittene i V4-2/DD-1, men vi får fine odds i DD-spillet uansett.