Svanstedt i hetluften

Foto: hesteguiden.com

Suksessrike Åke Svanstedt trener og kjører en av våre V64-bankere, men hovedbankeren kommer fra Rättvik.

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Sørlandet: Vinner med alt
Oddstips 1: Endelig opptur i Göteborg
Oddstips 2: Mjøndalen kan gå hele veien

Tippetips:Vålerenga kan overraske i Trondheim
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Solvalla travbane i Stockholm er altså vertskap for søndagens V64-omgang ( det er altså utbetaling for seks, fem og fire rette) og totalt skal det kjøres 12 kvalifiseringsløp der kun de to beste fra hvert heat. Det venter 2 millioner SEK til vinneren av den åpne klassen og 1,4 millioner til hoppevinneren når finalene kjøres på Solvalla neste helg. I motsetning til de svært forutsigbare kvalifiseringsløpene til Derbykvalen for noen uker siden, ser det betydelig mer åpent ut i ettermiddag. Bankeren vår kommer ut i Hoppekvalen og har allerede drøye 800 000 SEK på konto sin hittil korte karriere. Merk at innleveringsfristen i V64-spillet søndag er kl 15.10.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Det er naturligvis de store trenerne som dominerer i forhold til antall hester de har til start i disse kvalifiseringsløpene, men bankeren kommer fra Leif Witaps stall i Rättvik.

9 My Golden heter hoppa og hun trenes av Leif Witasp, men kjøres i løp av Kajsa Frick. At hun er en av de beste i sin årgang bekreftet hun sist da hun vant lett tross dødens store deler av løpet. I det slagne feltet var E3-vinnerne Mousse og System Performance. Motstanden denne gangen er billig i forhold til normalt det hun møter og niendesporet borger for en fin reise underveise. Holder rutinerte Kajsa Frick hodet kaldt går dette veien. Kajsa er for øvrig i ferd med å gjennomføre sin beste sesong noensinne og næremer seg 4 mill SEK innkjørt. Vi bankerspiller i V64-3.

Vi bankerspiller også 1 Metior Easy som kommer fra Åke Svanstedts formsterke stall. Hoppa vant sist på Åby i løpet Frode Hamres Xquisite Chocolate var så stor favoritt etter en strålende spurt. Det skal være bra sjanse for at Åke Svanstedt lykkes med å forsvare sitt innerspor og motstanden er billigere enn sist. Vi bankerspiller også denne i V64-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Er snakkhesten god nok?
3 Molle C.D har vært en stor snakkhest i hele karrieren og nå begynner Scarlet Knight–sønnen virkelig å blomstre. Er fryktelig rask bak bilen og skal ha en topp sjanse til å nå tet. De verste konkurrentene står i bakspor/utvendig så her har Kaj Widell en fin mulighet til å lede dette kvalløpet fra start til mål. Ikke bli overrasket om Molle C.D vinner med 24 % og 11 % i innsats. Og da skal Molle C.D. krysses på alle bonger i V64-1.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Har vunnet sportrekningen
1 Santiago Wibb så lysende ut tidlig i karrieren, men så stoppet utviklingen en periode. Nå virker From Above–sønnen ut som han er tilbake i sitt rette jeg. Stefan Persson–traveren har en fin sjanse til å holde sporet. Fra tet så er det neppe noe grunn til at han skal slippe føringen, for han står ikke tilbake for noen på kapasitet. Nede som et fjerdevalg i spillet og kun markert på 17%. Vi ryker ikke på denne i V64-5.