Gå til sidens hovedinnhold

Svanstedt regjerer!

Åke Svanstedt skal som kjent straks flytte til Amerika, men i kveld har han flere gode sjanser på hjemmebanen Axevalla.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og på Klosterskogen i Skien i går opplevde vi en ny stor dag. Håkon Einar Hansen prikket seks rette på sitt største spilleforslag på hjemmesiden til en utbetaling på rundt 12 000 kroner, og da ble det selvsagt stor fest på Eksperten!

Hele nitten av Hansens andelslag gikk inn med seks rette på Eksperten til en snittutbetaling på 12 000 kroner, og totalt innspilt på Eksperten i Skien denne herlige mandagen ble da rundt 220 000 kroner i V65-spillet. I tillegg satt V5 og DD for Hansen i Skien,

Også på mandagens V4 fra Solänget ble det fullklaff. Min herlige banker 2.valget Nova Töll innfridde lett i V4-3, og når mitt objekt Staro Cold Carat ledet rundt om i V4-2 og enkelt avviste dagens største favoritt Device, stod vi med alle hestene i siste på forslagene. Tar vi med forslagene her på Nettavisen og på Eksperten kunne Nettavisens lesere kvittere ut ca 300 000 kroner i gevinster mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi er i gang med en spennende uke på spillefronten på trav, og de norske spillerne kan se frem til spill til hele tre V75-omganger denne uken. Det er ekstra V75 på Bjerke på onsdag, og der kan en eventuell alenevinner kamme hjem mer enn 6 millioner kroner.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Sørlandets travpark hvor 8 millioner kroner venter den som er alene om å prikke syv rette, mens de norske spillerne på søndag kan delta i en V75-omgang til Solvalla i Sverige. Der kjøres Kriteriet, og dersom en spiller er alene om å ha syv rette der, venter en belønning på 14 millioner kroner.

Denne tirsdagen kan det spillende publikum se frem til V64-spill til Axevalla på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme på kvelden, og vi tror Åke Svanstedt får en god dag på jobb på hjemmebanen Axevalla.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Axevalla
V64 kl. 19.07
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vinner direkte i Svanstedt regi?
11 Mill Stinger i V64-3 vil jeg si kanskje er omgangens mest interessante hest. 5-åringen gjør en spennende debut for Åke Svanstedt, og vi vil tro han er godt forberedt direkte. Dette er en traver som har vist solid kapasitet, men som har slitt med en del galopper.

På Örebro 28/02 i år viste han fram litt av sin kapasitet, hvor han var helt alene på målfoto. I et løp før på Solvalla avsluttet han også strålende til annen bak gode Checco Boko. Dette er en traver som vi tror kommer til å prestere godt hos Svanstedt direkte, og vi kliner til med et bankerspill.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En skikkelig stayer
10 Global Mazerine i V64-2 er en traver som flyter på styrken, og som er nødt til å trave over lengre distanser for å komme til sin rett. I kveld kommer han ut over ønskedistansen 2640 meter, og da skal han helt klart regnes som en het vinnerkandidat. Her er det dessuten en klar fordel at han kjører Global Mazerine selv til fordel for Gitano.

Sist Global Mazerine travet på Axevalla ble det seier på nettopp samme distanse som i kveld 2640 meter. Nå kommer som sagt Svanstedt- traveren ut på passende distanse, og man skal ikke bli blind på de foregående prestasjonene. Han holdt klart godkjent til tredje nest sist på Åby bak gode News Of Hanke og Umbirel.

Kommentarer til denne saken