Gå til sidens hovedinnhold

Svært spennende V4-lunsj fra Sverige

Utfordrende V4-omgang til lunsj, og vi tror på flotte kroner til de med riktig rekke. Helfrekke objekter er jobbet frem, og dette gleder vi oss til! Du tar vel rygg?

Lerum med solide V75-tips på Klosterskogen 21. november - tok du rygg?
Alt av V75-bonger satt denne lørdagen, og det ble servert meget gode V75-tips. Den lille bongen til Kr.180 satt som et skudd, og betalte ut Kr.2 902,-. Mjølner Røder (7,5%) og Always on Time (19,1%) stod begge først på ranken, og følgende info ble servert:

V75-1 : 6 Mjølner Røder – Har fått et løp i kroppen etter pause, og Mjølnerød har matchet sin springer perfekt inn mot denne oppgaven. I kriteriet fjerde sist så var den et hode bak 9 Grisle Tore GL over mål, og er altså nå 20m billigere ute. I det samme løpet slo den 8 Grude Elling, og stod også likt med 7 Kavaleren. Nå kan det være duket for seier igjen, og vi iler til med tipsnikken!

V75-4 : 3 Always On Time – Her er det bare å lukke ørene for alt snakk om taktikk, og om hva de skal gjøre med Always On Time. Her har garantert Vidar Hop en plan, og det er å blåse til tet for så å slippe. Solgte seg meget dyrt fra tet sist, og det vitner om toppform. På lørdag vil det være sjokkerende om man ikke satser på rygg leder (skal ha rygg over denne distansen mot eliten), og deretter komme på siste indre. Vi tror MYE på et slikt opplegg, og vi er klart inne på at det kan da ende med seier. SE OPP!

Lerum med ny V4-fulltreffer i lunsjen - denne gangen til Örebro 19. november
Undertegnede traff igjen godt i lunsjen, og igjen var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Utgang på godbiten Enzo AM (2-valg) var grunnen til at vi kom til utbetalingslukene. Nå ble V4-utbetalingen herlige Kr.13 861,-

Lerum med V4-suksess på Färjestad 16. november
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som spikret. V4-utbetalingen ble meget fine Kr.13 954,-. Hovedgrunnen til at systemet satt var at vi spilte SINGEL UTGANG på 3-valget Kadabra Bolets.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

OBS! Pga at Rikstoto slet med TEKNISKE PROBLEMER så ble dessverre ingen av våre lunsjbonger til Bergsåker mandag levert.

Färjestad byr på en ÅPEN lunsjomgang tirsdag, og dette var alt annet enn lettløst. Vi byr på flere frekke objekter, og jakter flotte kroner i denne lunsjomgangen. Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 7 Jersey Muscles – Fullførte bra i debuten for Per Henriksen nest sist, og ble et enormt skrik sist. Da rykket man skoene, og den balansen fungerte ikke Jersey Muscles skikkelig på. Fullførte uansett fint på en god tid, og var ikke tom over mål. Nå spikrer man på skoene igjen, den har en riktig oppgave foran seg, og er helaktuell i et løp som dette. Var merkelig nok kun et 8-valg i spillet når vi la ut våre tips. Se også opp for 1 Whitelighttrotter som var lekker fra tet sist. Nå fester man på en BIKE, og rykker skoene rundt…

Nyhet : V86 er det nye millionspillet i Norge hver onsdag! Du kan allerde nå kjøpe deg inn i våre bonger/systemer. Prisene er fra Kr.50, og helt opp til Kr.1 995 per andel.

V4-2 : 10 Nothinglike Malena – Er en veldig flink hoppe som utvikler seg strålende. Gikk en råsterk sluttrunde nest sist, og da viste klokken 15,3 s 1000m med krefter igjen. Fikk på seg en BIKE for første gang i karrieren sist, og var brenngod i nederlaget. Trakk unna i tet, men ble spurtet ned på streken av en hest som kom langt ute i banen. Skal ha på seg BIKE også nå, og går alt riktig for seg så må sjansene være fine.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Rapido S.W. – Er en ganske bra 4-åring som har en passende oppgave foran seg, og den er verdt et forsøk etter pause. Vi liker at Kontio sitter seg opp her, og skulle han komme seg foran med Rapido S.W. så dukker den med garanti opp på foto i et løp som dette. Plasseres knepent først i et ellers vidåpent oppgjør.

V4-4 : 2 Bradbee – Kom ut som en ny hest etter et lengre avbrekk sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Dundret til tet, fikk bitvis mye trykk på seg, men bare forsvant i fra til en overlegen seier. Virket omtrent ubrukt i målgangen, og kunne nok gått en 14-tid om nødvendig. Skulle den kanskje være ytterligere forbedret til dette løpet, ja, da skal de andre få kjørt seg. SPILLES!