Gå til sidens hovedinnhold

Svært spennende V65-omgang på Forus

Internasjonal omgang med litt ekstra stor omsetning! Flere helaktuelle objekter som du vil elske infoen på! Går det kanskje mot en solid V65-opptur tirsdag?

Lerum med V75-systemfullklaff på Umåker 25. desember
Undertegnede kom ikke til mål på de flate bongene denne fredagen, men ALT av systemer satt (fire andeler a Kr.1 495, fire andeler a Kr.1 000, ti andeler a Kr.400, tyve andeler a Kr.200, og 20 andeler a Kr.300). Disse systemene betalte ut fra Kr.11 913 til Kr.12 057,-. En siste info bong (fire andeler a Kr.750 ) satt også som den skulle, og den betalte ut Kr.12 864,-.

I V4-spillet til samme bane suste de fleste V4-bongene inn, og prisene var fra Kr.500 (fire andeler a Kr.125) til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Disse betalte ut Kr.4 243 hver seg.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Forus står for dagens V65-omgang, og dette er en omgang vi liker skarpt. De helt klare bankerne finnes ikke, og vi spiller småfrekt i jakten på store V65-kroner.

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Jeanet Newport – Gikk et OK løp etter pause sist, men hadde nok også godt av en blåser i kroppen. Ventes forbedret til dagens oppgave, og skulle hun bli sluppet til tet, ja, da er fort dette over. Skal stå først på ranken, og dette er en hest vi tror MYE på.

V65-2 : 6 Ness Tjo Fryd – Er bedre enn raden, og snart må vel det komme en seier igjen? Gikk et meget solid løp etter tidlig galopp sist, og på klokken stod det 24,3 s 1000m. Støter på helt riktig motstand nå, og feilfritt skal sjansene være store. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 8 Fabian Chanell – Feilet på startsiden sist, tapte en del, men kom meget bra tilbake. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, og kan fort være ytterligere forbedret til denne starten. Fra tredje omvendt burde den komme seg OK avgårde, den går nok ned mot 17,0 alle dager i uken, og da sier det seg selv at den er helaktuell i et billig løp som dette. SPILLES!

V65-4 : 7 Soma Odin – Er en fin 5-åring som har hatt et bra år med hele fire seire. Nå har den fått fire løp i kroppen etter pause, og den gikk ganske bra etter en grov galopp sist. Galoppen kom i en veldig trang situasjon, og det er normalt snakk om en travsikker hest. Fra andre omvendt i volten kommer den trolig fykende direkte (er kjapp ut), den er VOLDSOMT kuskeplusset med Dalen, og dette må være et av dagens beste spill på Forus. MÅ BARE PRØVES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Burning Love E.P. – Er en hest som Svein Ove Wassberg har snakket varmt om lenge. Det har dog blitt en del galopper, og spesielt på volte er denne vrien. Feilet riktignok på auto sist, tapte mye, men kom voldsomt tilbake og avslørte sin flotte kapasitet. Svein Ove Wassberg sitter seg opp nå, sporet passer bra, og feilfritt må dette dreie seg om en stor sjanse. SPILLES!

V65-6 : 1 Moe Tyr – Har ikke slått til på Forus, men har nå skiftet trener, og det kan være nok for å vekke denne hingsten. Trives ikke hingster på et sted så er de ofte betydelig dårligere enn ellers, men skulle Moe Tyr nå trives på sitt nye sted, ja, da kan den plutselig tenne på alle sylindre. Vi liker dessuten at talentet Bjørn Steine får sjansen, og fra for eksempel rygg leder på 3 Neslands Faksen kan dette bli dønn riktig. OBS!Kommentarer til denne saken