Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

Sendingen begynner klokken 16.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30

En ny strålende V86-omgang venter denne kvelden, og moroa er som vanlig i gang klokken 2030. Den beste bankeren dukker opp allerede i V86-1, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på feltes beste hest. 2 Laradja Vrijthout har nemlig en overlegen kapasitet når den er som best, og kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette. BANKER! Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 2 Laradja Vrijthout – Var lekker etter pause nest sist, mens den ikke var like bra sist. Var dog noe indisponert da, og ble småsyk kun noen få dager etter løpet. Nå er den frisk og fin igjen i jobbene, det er snakk om en kanon i grunnlaget, og fra dette sporet lukter det et offensivt opplegg. Er meldt med sko på alle fire, men den har gjort knallgode løp på den balansen tidligere, og det skal ikke være noe problem. SPILLES! 1 Grandfather Bill – Har hatt en lengre treningspause, men nå er det altså dags igjen å starte. Rapportene på den er fine, og man vil kjøre offensivt direkte. Er ikke like bra som favoritten vår, men er uansett den vi frykter mest. Motbudet. 3 Quantum Roc – Er noe bedre enn raden, den har helt riktige betingelser foran seg, og er dessuten solid kuskeplusset med Gustav Johansson. Skulle det bli villmannskjøring her, ja, da er Quantum Roc en spennende outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 1-3-7-5 C : 8-9-6-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 6 Captital Gain C.C. – Har en smellfin oppgave foran seg i kveld, og løser den bare som den skal fra start så kan fort dette dreie seg om tet og slutt. Spurtet bra innvendig etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen. Har matchet langt bedre hester enn dette tidligere, og kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn hva som her venter. MÅ MED PÅ ALT! 9 Ego Sisu – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den holdt klart godkjent fra tet sist. Er trolig ytterligere forbedret til kveldens løp, den er solid kuskeplusset med Adielsson, og er naturligvis tidlig aktuell. Dog kjøper vi ikke at den skal være såpass hardt betrodd som den er.

1 Ready Trophy – Er egentlig god nok i massevis, men gikk et løp kun på det jevne sist. Magnus Djuse får igjen sjansen, og akkurat det liker vi skarpt. Tilbake på sitt beste så gjør ikke Ready Trophy seg bort, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 9-1-2-3-4-10 C : 5-7-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 6 Don’t Be Shy – Er MYE bedre enn raden, og den kan overraske litt i kveld. Spurtet meget sterkt mot gode hester sist, viste 11,0 s 800m, og kom til mål med krefter igjen. Er helt riktig ute grunnlagsmessig nå, og den duger om det bare skulle løse seg underveis. PASSES! 1 Queen Ligus – Var ikke tom etter sene luker sist, og positiv direkte etter en liten pause. Her kan det være så enkelt som at denne bare leder dette rundt om, og spesielt om det skulle bli en veldig rask bane. Motbudet.

11 Listas Tinge Ling – Er i en helt fantastisk form, og MYE bedre enn hva du kan lese ut fra de siste resultatene. Sist satt den for eksempel bom fast som absolutt fulltanket, og det lyste superform av den da. Må med på en tidlig gardering i dette jevne hoppeløpet.

Vår rangering : A : 6 B : 1-11-10-9-7-4-2-8-5 C : 3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 9 Gambino Brick – Har MYE inne, og den har vært meget god i årets to første starter. Svante Ericsson melder likevel om en hest som trolig er enda bedre i kveld, og blir det bare litt tempo her, ja, da skal den ikke bli enkel å stå i mot til slutt. SPILLES! 2 Cobra (denne ble strøket onsdag) – Skal «ALLE» gå i mot i kveld, men hva er vel mer typisk enn at den vinner da? Var skjev som en banan i seiersløpet sist, og kjørte innenfor banegrensene ved flere anledninger. Nå sitter sjefen selv seg opp, og han kjenner denne litt spesielle hesten best. Er nok skjev igjen, men fra tet så vil den garantert gå en lav 12-tid, og trenger ikke bli enkel å plukke ned. Må med på en tidlig gardering.

4 Swan Hill – Var knallgod i nederlaget uten å fungere som best nest sist, mens den ikke var på topp sist. Kan betydelig bedre enn hva den viste der. I kveld er den meldt uten sko foran samt at man fester på en BIKE for første gang i Sverige. Vi liker skorykk foran på avkom etter Muscle Hill, og vi liker ALLTID når man fester på en BIKE. Får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 9 B : 4-5-3-7 C : 1-6-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 7 Piemonte – Blir matchet mot Harper med en million i første (20mv 700 000), og den var meget god til seier etter litt pause sist. Har hatt en ny treningspause mot denne oppgaven, og rapportene går i dur. Harper går om vel 14 dager, så formen til Piemonte er nok nesten på topp allerede. Håndterer den bare sporet så har den en bra sjanse, og skal stå først. En annen hest som man sikkert tenker på Harper med er nok 9 Even Steven som også den vil stå perfekt til på strek i storløpet selv om den skulle vinne her. Var god i årsdebuten sist, den jakter stolpe i programmet, og elsker denne distansen. Er det selvskrevne motbudet.

2 Arrivederci Face – Fullførte solid sist, mens det ble tidlig galopp som MYE spilt i V75 nest sist. Er en hest med mye styrke, og kommer den seg bare feilfritt nedover startsiden så kan den lede dette lenge. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 9-2 C : 4-5-10-6-3-8-1

V86-6 : 2 Click Bait – Har man kun kjørt billig med i årets fire første løp, men i kveld er vi inne på at Melander vil at Per Lennartsson skal gi den sjansen, og da vil den lede dette lenge. Glem ikke at den i fjor på Färjestad (2. april) lekte med Don Fanucci Zet, og den er meget bra på sitt beste. Har sjeldent fine betingelser foran seg i kveld, og det er ikke ofte den har stått såpass fint til som dette. LEDER LENGE! 8 Beads – Så veldig bra ut før løpene sist, og det var en stor/fin hest som entret banen. Ble tatt opp fra start i selve løpet, og det likte den ikke. Derfor kom galoppen, og det var game over tidlig. I kveld blir det ikke bakket, for her skal det kjøres. Rapportene på den fra stallen er meget bra, og det er en hest man tror på. Må naturligvis med på en tidlig gardering da dette på ren kapasitet er en klart bedre hest enn vår tipsener. PS. I kveld er den også meldt med BIKE, mens den gikk med en vanlig vogn sist.

7 Vernissage Grif – Var god til seier på en 10-tid sist, og den kommer med flott form til Sverige. Er klar for Elitloppet, og blir garantert ikke «tømt» i dette løpet. Det lukter et defensivt opplegg lang vei, og den fortjener ikke å bli plassert høyere opp enn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 2 B : 8-7-5-6-3 C : 4-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 2 Adorni Grif – Var ikke optimal sist, og galoppen måtte bare komme da. Nå er den fikset på, og man håper/tror at den skal fungere som best igjen. Dette er en hest med meget stor kapasitet, og femte sist jogget den 13,1/2060 til en helt overlegen seier. Vi blir ikke sjokket om den går en 12-tid på en bane som Jägersro, og setter den frekt først fra drømmesporet. Er meget kjapp fra start når den blir laddet med. 6 Under Armour – Gjør ikke dårlige løp, og var solid til seier sist. Har nå fått tre løp i kroppen etter en treningspause, og den dukker nok opp i fremste rekke igjen. Vær dog litt OBS på at det er ganske hardt i mot her, og det blir ikke enkelt å vinne et løp som dette fra dødens.

5 Izzi’s Newport – La inn 09,2 s 800m sist, og vant enkelt. Har vært litt småsyk etter det løpet, men rapporteres å være tilbake igjen i form til denne oppgaven. Har vunnet 20 av 34 løp, og dukker normalt opp helt der fremme igjen. Får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 6-5-1-9-7 C : 4-10-8-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 4 Indy Lane – Gikk et bra løp etter pause fra dødens sist, men hadde nok også godt av det løpet i kroppen, og skal være forbedret til kveldens oppgjør. Det blir muligens på med en BIKE for første gang i karrieren, men kun om Jorma ønsker å prøve det. Har ellers en ordentlig fin oppgave foran seg, og den står klart først på vår rank. 11 Tale Of Jacks – Ble sittende bom fast med krefter igjen sist, og er bedre enn raden. Er ordentlig bra når den først har funnet formen, og da er den dessuten meget spurtsterk. Må med på en tidlig gardering, og det er denne vi frykter mest.

10 Västerbo Pokerface – Gjør comeback etter et lengre avbrekk, og det etter et fint prøveløp. Nurmos ligger dog litt lavt, og melder om en hest som trenger løp før den har noe skikkelig form. Selv om dette er feltes beste hest så ranker vi den ut på outsiderplassen med tanke på at treneren ikke akkurat er veldig optimist på forhånd.

Vår rangering : A : 4 B : 11-10 C : 9-7-3-1-5-2-8-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.