*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Svarten lar seg ikke stoppe

Bjerke12092015_Bjørn Arvid Sæle vant ponniløp med Brianna_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Kinge Svarten med sin trener og kusk Frode Hamre. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Kinge Svarten har vært overlegen i sine to første løp for Frode Hamre. Fredag blir fireåringen vår V65-banker på Jarlsberg.

Vi er på vei mot nok en herlig trav- og galopphelg med Super Saturday som helgens soleklare høydepunkt. Internasjonal V75 med jackpot i Gävle med 29 millioner ekstra i sjuerpotten og lørdag kveld med norsk V75 fra Bergen travpark. Kommende søndag er det også jackpot i V75 fra Lindesberg med 4 116 231 SEK ekstra i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men først skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj fra Bollnäs. Fredag ettermiddag er det så klart for internasjonal V65 fra Jarlsberg og fredag kveld er det V64 fra grensebanen Årjäng med en rekke norske hester på startstreken.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Jarlsberg og fredagens internasjonale V65-omgang. Her er det spillestopp kl 16.20, mens V4 som innledes i V65-3 har spillestopp kl 17.10. Frode Hamre er på plass på Jarlsberg denne fredagen og nær sagt som vanlig kusker Frode vår V65-banker.

Kun galopp imot
Det handler om 9 Kinge Svarten i V65-3/V4-1. Fireåringen har gjort to starter i regi Hamre, og begge har resultert i enkle seire som stor favoritt. Innfridde helt uten besvær som storfavoritt på Bjerke sist for drøye to uker siden og har en ganske lignende oppgave i kveld. Uten galopp er det ikke snakk om saken og Frode Hamre er klar på at det er hans klart beste vinnersjanse i dag. Jeg går all-inn og bankerspiller 9 Kinge Svarten både i V65 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hamre med favoritten også i V65-1
6 Fascination D.K. levert en meget tiltalende debut for Frode Hamre på Bjerke i starten av mars og vant meget lett. Den toppstammede treårshoppa var da også stor favoritt i det løpet. Ble strøket fra en tiltenkt start på Solvalla for en tid tilbake, men rapporteres å trene fint. Motivert favoritt i V65-1, men får kamp av jevnaldrende 7 Elenors Magic som var sterk toer bak ubeseirede Elegant Ima for to uker siden. Jeg markerer også for fireårshoppa 2 Milla Maxim som kom strålende tilbake etter startgalopp til tredje på Biri for to uker siden. De tre hestene bør uansett være et trygt lås i V65-1.

Storfafvoritt fra stall Tjomsland
V65-2 er et treårsløp der flere meget spennende hester gjør sin løpsdebut. Øystein Tjomsland-trente 7 Brenne Brage leverte et sterkt prøveløp og lillebroren til Brenne Banker blir da også meget stor favoritt i V65-2. Det skal være god vinnersjanse, men jeg tar med noen garderinger da det gode rapporter på både 4 April Faxa og 5 Olav.

Kan favorittduoen utfordres?
V65-4/V4-2 byr på en klar favorittduo i 3 Lifestile og 5 Four On The Floor og skulle f.eks 3 Lifestile komme seg tidlig foran, er det nok "fare" for at løpet er kjørt. Vidar Hop varsler dog ambisjoner med 1 Carmen Division og at han vil sitte foran om han klarer å forsvare sitt innerspor. Det kan nok koste mer enn det smaker, men det kan også felle favorittduoen. Jeg spekulerer litt i dette løpet og tar med fem hester på de fleste V65-forslagene.

V75-klasse på V65-5/DD-1
Det er mye bra hest på farten i V65-5/V4-3/DD-1 og flere av hestene holder solid V75-klasse. Seiersmaskinen 1 Birk Faks har trukket et sjanseartet førstespor bak bilen og kan bli overfløyet og også galopprisikoen øker fra innersporet. Vidar Hop er kjent med dette og 1 Birk Faks er uansett en motivert favoritt. I en krevende DD-omgang, velger jeg til tross for flere usikkerhetsmomenter å bankerspille 1 Birk Faks i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Krevende V65-finale
12 Double Genius debuterer i regi Anders Lundstrøm Wolden og er trolig den beste hesten på kapasitet i V65-6/V4-4. Men det er aldri enkelt å vinne travløp fra tolvtespor og Wolden ligger da også lavt på forhånd. 6 Loutanic har fått to løp i kroppen nå etter lang pause og viste bedring sist. I et ujevnt felt gir jeg tipset til Thai Tanic-sønnen, men bred gardering er nok fornuftig i V65-6/V4-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag