Svenske vinnere i lunsjen?

To interessante svenskegjester prøver lykken i dagens lunsj-V5 på Bjerke. Vi har «kollat upp» en av dem.

Klikk her for tips til Lunsj-V5 fra Bjerke

Til dagens lunsjløp i hovedstaden kommer det to spillbare gjester på besøk.

I den andre avdelingen skal Petra Edquist prøve å kopiere lunsjseieren fra 22. februar. Dengang tok hennes 6 Sir Prize enkelt teten og hadde siden full kontroll.

Sir Prize var vår soleklare banker den dagen og de som fulgte våre tips kunne hente over 23.000 i gevinst. I dag er motstanden ett hakk vassere og Petra klarer nok ikke teten denne gang. Viste dog i V65-løpet 31. januar at hun tåler å gjøre mye selv. Da feilet nemlig femåringen fra seg en sikker seier på oppløpet etter å ha travet utvendig for leder hele løpet.

Motstanden er som sagt verre denne gang og det vil komme som en relativt stor overraskelse på spillerne dersom svenskeekvipasjen skulle vinne.

Tilbake etter skade

Sjokkbølger blir det derimot ikke dersom 1 Queen Hambleton skulle vinne V5-finalen. Den seksårige hoppa blir blant de mer betrodde selv etter pause.

Vi snakket med treneren på vei til Bjerke og han var heldigvis tidlig ute. Stedsansen var ikke som best og GPS`en hadde ført ham midt inn i sentrum. Da er det lurt å ha god tid og vi fikk geleidet ham inn på rett spor.

Om hesten kunne Leif Berger fortelle akkurat det vi ville høre. Klikk her for å lese hvordan ståa var med hesten.

Dagens V5-rebus starter med et åpent lavgrunnlagsløp der vi føler vi må ham med fem hester for å føle oss trygge.

I den andre avdelingen møter nevnte Sir Prize etpar meget kapable hester som kommer ut etter pause, samt gode Super Pride R.R. som står ille til ytterest bak vingen. Vi garderer også her.

Gode hopper

I den tredje avdelingen kommer 1 Violet Kosmos ut som favoritt fra et flott innerspor for sin trener og kusk Jan-Ivar Johansen.

Vi tok en kjapp prat med ham på morgenkvisten og han hadde tro på at hoppa kunne lede hele veien. Løpet sist gjorde ham dog litt usikker, men han ville kjøre så lenge det var bensin på tanken. Dersom fireårshoppa opptrådde som ved seiersløpet hadde han veldig god tro på seier, men hesten er variabel og varsler ikke om hvordan formen er i trening.

Jan-Ivar har forøvrig to treårshopper i trening. Det dreier seg om helsøstra til Violet, Sun Sister M.G. og Laverda. Begge debuterte med helenkle seire tidligere denne måneden og skal ut i DNT`s unghestserie på Jarlsberg neste fredag.

Jan-Ivar er mest kjent for tiden med stjernetraveren Bicycle, og Laverda er et avkom etter elitloppstreeren som tjente over 5.5 millioner.

Både Sun Sister M.G. og Laverda håper Johansen skal kjempe i årgangsløpene for hopper.

Knallgode fireåringer

I den fjerde avdelingen rettes all fokus mot to unghester i rivende utvikling. Den stilige Friggbest-sønnen 5 Frekken har gjort det meste riktig i år og jager sin femte årsseier. Like god mistenker vi 2 Norheim Lett for å være. Hesten til trenerformann Espen A. Schem tapte kun for V75-vinneren Voje Nido i årsdebuten. Sist ble det helenkel seier for Elding-sønnen som travet på 30-tallet allerede i fjor.

I siste avdeling skal så Olav Mikkelborg prøve å lede hele veien med nevnte Queen Hambleton. Nettavisen har god tro på at han klarer det.

Mer lunsjpenger på eksperttipsene?

De som fulgte vårt mellomste forslag til 378 kroner forrige torsdag kunne hente ut 6.405 i gevinst.

Les våre gratis tips og kjøp gjerne et av våre tre ekspertforslag.

Løpene vises som vanlig direkte på NRK2 kl. 13.10 og under en time etterpå kan du være lykkelig eier av en bong verdt mange tusen.