Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vaggeryd byr på en åpen og spennende V75-omgang, og det er en omgang vi liker skarpt. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-4, og det løpet taper ikke 2 Golden Guard om den leverer som den skal. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 2 Digital Damp - Er en ganske undervurdert hoppe, men vi har fulgt den nøye, og dette er en hoppe med kapasitet litt utover det grunnlaget den har på konto. Har bitvis vært uheldig i løpene, og den var bedre enn raden da den fikk seg en pause. Nå har man fikset litt på den, treningsrapportene er veldig sterke, og den duger i massevis i et småbillig løp som dette. SKAL PASSES!

V75-2 : 4 Best Time Ever – Er veldig bra, men det den gjorde i den siste svingen sist likte vi ikke. Brøt nemlig ut fire fem spor, og selv om den spurtet sterkt så var oppførselen der ikke helt bra. Har dessuten ingen fordel av et trangt spor i volten, og selv om vi snakker om feltes beste hest så tør vi ikke å gå ALL IN på den. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 6 Ekas Zalming – Var uheldig etter en liten pause sist, men så fin ut, og var ikke helt bunnskrapt i kulissene. Er lynrask fra start, og det kan fort være slik at denne leder dette rundt om. Minuset er at den kan bli vel pigg, og da kan den være i trøbbel. Skal dog stå klart først på ranken. Se litt opp for 2 Lucky Di Quattro ved gardering. Denne solgte seg dyrt mot grunnkapable Luca Vialli Boko sist, og varslet form etter pause. Kusken er rutinert, og dette ser interessant ut på forhånd.

V75-4 : 2 Golden Guard – Banker vi uten å blunke. Dette er en kanon i grunnlaget, den leverer alltid etter pause, og rapportene på den er meget god. Vant årsdebuten i fjor, og man tar sikte på det samme i år. Har aldri tapt fra tet, og det har blitt fem seire på fem forsøk når den har gått foran. Leder dette rundt om? VI TROR BESTEMT DET!

V75-5 : 6 Dame Lane – Dette løpet er småskummelt, og her kan det være smart å gardere bredt. Ideen ser ut til å gå litt under radaren, men nå er den billigere ute, og her skal man være på vakt. Var ikke helt tom etter sene luker sist, og møtte da klart bedre hester enn dette. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, den er normalt ytterligere forbedret før denne oppgaven, og mot en overkommelig gjeng så må vi bare varsle. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 7 Jello W. – Blir enormt hardt betrodd her, og det er også snakk om en ordentlig god hest. Tapte riktignok sist, men gikk 11,8 på en oppjaget sprint, og det må være bra. I dag passer distansen bedre, man rykker skoene rundt, og den skal stå først. Her finnes det dog meget gode hester i mot, og vi garderer løpet med aktuelle motbud. 12 Oskar Run – Var ikke tom etter sene luker sist, den er ordentlig bra på sitt beste, og ved kjøring kan den komme på lette bein til slutt. OBS!

V75-7 : 5 Bravo Santana – Dukker opp i regi Untersteiner, det er gode rapporter på den, og dette kan fort dreie seg om tet og slutt. Er nemlig svært effektiv i tet, og har aldri vært dårligere enn nummer tre når den har kommet seg foran. Det blir makset utstyrsmessig, og man rykker skoene og fester på en BIKE direkte. Var faktisk ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut, men det burde den være…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.