Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En helg fullspekket med store jackpotomganger står foran oss. Lørdag er det Midtsommertrav på Varig Orkla Arena med Gulljackpot i V75. Søndag er det internasjonal V75 med jackpot på Kalmar og hele 29 284 832 SEK ekstra i sjuerpotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 på Jarlsberg med dobbel jackpot og 1 074 884 SEK ekstra i sekserpotten. Stor jackpot er det også i fredagens V65-lunsj i Årjäng med 984 870 SEK ekstra i sekserpotten. Også i fredagens V65-omgang på Varig Orkla Arena er det jackpot med 390 904 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder fredagen, så er det svensk "Midtsommar" og det medfører endrede spillefrister. V65-lunsjen i Årjäng starter riktignok til vanlig tid kl 12.45, men V64-omgangen på Hagmyren er flyttet til dagtid med spillestopp allerede kl 13.19. Det betyr at Varig Orkla Arena er alenebane fredag kveld og her er det offisiell åpningsseremoni og både internasjonal V65, V4 og V5 på menyen. NM for travtrenere er forøvrig hovedoppslag. V65-1 starter kl 18.55.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V64-omgang på Hagmyren. Her er det altså spillestopp allerede kl 13.19. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Snoken spiller med to bankere i omgangen og den ene er det Øystein Tjomsland som har.

Voldsom utvikling i regi Tjomsland
Det handler om kapasitetshesten 2 Brageson i V64-3/V4-1. Vallaken viste fine ting også hjemme i Norge, men hos Tjomsland har det virkelig løsnet. Tre starter i regi Tjomsland har gitt tre seire og hesten har sett dunderfin ut hver gang. Ikke veldig mye tøffere motstand fredag og fra et perfekt andrespor bak bilen, er det topp vinnersjanse igjen. 2 Brageson blir den ene av våre to V64-bankere og blir også vår V4-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Storfavoritten innfrir også i V64-1
I likhet med Brageson i V64-3, blir også 5 Global Collection tung favoritt i V64-1. Fireårshoppa som trenes av dyktige Fredrik Wallin står perfekt inne i løpet og er vant til å møte betydelig tøffere motstand enn det hun gjør fredag. Mats E Djuse mener dette er hans beste vinnersjanse på Hagmyren fredag. 5 Global Collection blir vår andre V64-banker på Hagmyren.

DD-bankeren er overlegen i feilfri utgave
Det er ganske fine DD-løp på Hagmyren fredag og vårt beste bankerbud kommer ut i V64-5/DD-1. 5 Brasco Brodde ble trolig felt av dårlige baneforhold sist og galopperte seg bort da. Leverte tre solide løp før det og motstandsmessig ser det veldig riktig ut for Peter G. Normans hest fredag. 5 Brasco Brodde blir vår DD-banker på Hagmyren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.