Syk innledning av Odd Arne

En jublende glad Odd Arne Kjøsnes når Cannavaro passerer mål som vinner av tradisjonsrike Hesteeierkanna på Leangen 20. oktober i fjor.
En jublende glad Odd Arne Kjøsnes når Cannavaro passerer mål som vinner av tradisjonsrike Hesteeierkanna på Leangen 20. oktober i fjor.

Leangen-treneren Odd Arne Kjøsnes står med vanvittige 66,66 i seiersprosent hittil i 2014. Tirsdag byr han favoritten på kamp i V5-1 på Leangen.

Sportspills meny tirsdag:
V4 Bergsåker: Lerum byr på Ohlsson
Oddstips: Vålerenga får stryk

Vi har en flott travuke foran oss, og kommende lørdag er det dobbel sjuerpott på min favorittbane Leangen. Tips og analyser til den omgangen er klare ca kl 12 fredag ettermiddag, men allerede tirsdag byr Leangen på lunsjtrav og V5-spill. Verd å merke seg tirsdag er at det Axevalla byr på gedigen jackpot i V64-spillet. Hele 1 521 512 SEK ligger ekstra i sekserpotten der.

Merk innl.frist er kl 13.37 for lunsj-V5 på Leangen

Mandag for en uke siden serverte jeg strålende V5-tips da mitt mellomste forslag (innl.pris kr 450) betalte tilbake meget pene 6 626 kroner. Tirsdagen lunsj på Leangen er lunefull, da det sportslig er en omgang som klart er preget av at de beste hestene prioriterer lørdagens V75-kjøring. Tross iherdig jobbing med dagens løp, har jeg endt med å spille bankerfritt og spille to løp med såkalt dobbeltbanker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tetløper av rang
Jeg var lenge inne på å bankerspille 4 Cannavaro i V5-1. Femåringen hadde en flott sesong i fjor og vant 6 løp på 22 starter og nesten 150 000 kroner innkjørt. Fra fjerdespor bak bilen i dag, ligger det meste til rette for tidlig tetkjenning, og der trives hesten aldeles utmerket. Kusk Odd Arne Kjøsnes har vunnet to av sine tre kjørte løp i 2014 og kan forbedre den statistikken ytterligere i dag. ved siden av Cannavaro skal han kun kuske outsideren 2 Kalland Anastacia i V5-3 ( ser opp for denne også).

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Strålende sist
Men 11 Chanto Photo (som jeg bankerspilte nest sist - og vant da), er en tøfffing. Sist mandag var hesten betydelig bedre enn i seiersløpet nest sist og leverte en gnistrende siste 600. Måtte dra opp selv i tredjespor, men hadde tilsynelatende full kontroll mot mål. Det var mot bedre hester enn han møter i dag, så tross ellevtespor og sprint er selvsagt Chanto Photo en klar vinnerkandidat. Disse to får full tillit av oss, selv om vi merker oss at Jomar Blekken har fått kapable 7 Gassner Hanover i trening (får plass på systemspillet).

To jenter står alene
I V5-4/DD-1 er 1 Lola Mistral blitt strøket. Det gjør at 2 Demi Delicious er strøket inn i førstespor. Hoppa er formhesten i løpet, og blir klar favoritt og er en bankerkanidat. Sammen med Ragnhild Bjørnbeth blir hoppa vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På V5-forslagene velger vi imidlertid å ta med nestfavoritten 3 Backes Kosing som nesten gikk i nærkamp med gode Noss Kikki i sin siste start. Svenskegjesten får unge Isabell Eriksson i sulkyen (født 1996) og hun har faktisk kun kjørt fire løp hjemme i Østersund. Vallaken møter slett motstand her og skal ha bra vinnersjanse.

Nå er verken 2 Demi Delicious eller 3 Backes Kosing hester som rader opp, og dette løpet er et mulig skrelløp. Vi tar sjanser og låser på to.