Täby galoppbane holder koken

Elione Chaves er på plass på Täby onsdag.
Elione Chaves er på plass på Täby onsdag.

Både Øvrevoll og Jägersro har stengt sine galoppbaner for vinteren, men Täby galoppbane i Stockholm holder koken og byr på V4 onsdag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen har funnet en eventyrlig førjulsform på sine travtips. Etter at Kurt Leirvåg har hatt eventyrlig suksess med sine tips lørdag og søndag, var det et "visst" press på Rolf Lerum tirsdag kveld når han overtok stafettpinnen som tipsansvarlig til V65-løpene på Momarken tirsdag kveld.

Rolf Lerum leverte varene så det holdt og tipsene satt som et skudd. Med banker på 10 Ubert Mourotais i V65-2 ble det full klaff på samtlige spilleforslag. Hans minste V65-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 216) inneholdt en sekser og 10 femmere og betalte tilbake meget pene 4 820 kroner. I tillegg ble det klaff for hele 27 andelslag på Eksperten og totalt over 150 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lørdag ble det som kjent en fantastisk opptur for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips på Drammen lørdag. 38 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

Oppturen fortsatte under V65-løpene på Leangen mandag. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem.Dermed ble det nye 250 000 kroner innspilt mandag, og sammen med gode V5-gevinster på Jarlsberg fredag og Biri søndag, har Nettavisen passert 1 350 000 kroner innspilt siden fredag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens galoppeksperter har også hatt et strålende tipsår, og nå i vintermånedene det kun Täby galopp som holder åpent av galoppbanene her i Norden. Nå i desember er det galopp hver onsdag, mens det i januar og februar kun er galopp om søndagene.

Vurderinger av Birger og Morten
Onsdagens V4 på Täby ser forholdsvis grei ut i de to første V4-avdelingene, men de to siste avdelingene er åpne. I V4-1 er det urutinerte toåringer på farten. 4 Cry No More debuterte flott til lett seier, og debutanten 1 Dutch Heart går det store ord om.

I V4-2 skal det stå mellom 4 Mr David, 6 Earth Hour og 3 Spykes Bay. De tre har vist klasse i lang tid, noe konkurrentene ikke har gjort. Mr David har vektmessig et fint løp og blir vår knepne favoritt og bankerspilles således på det minste V4-forslaget og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


3 Kasbhom og Elione Chaves kan være et mulig holdepunkt i V4-3/DD-2. Det første løpet i Skandinavia var meget bra, men det er ikke alltid de følger opp gangen etter. I V4/4 gjelder det å stå så godt som mulig, her er holdepunktene få.