Klikk her for V5-tips
4 McGill er den beste hesten i V5-1. I dag dukker han opp i Tor Olaf Halles regi. Vi mener bestemt at han skal vinne direkte. Halle forteller om gode treningsresultater og teten er innen rekkevidde. Dessuten er hesten voldsomt kuskeforsterket. McGill starter nå et spor lengre inn etter at nummer en er blitt strøket. Han leder fra start til mål sammen med Eirik Høitomt.

V4/V5 Romme lunsj tirsdag : Her kan du kjøpe andel
V65 Jägersro tirsdag kveld : Her kan du kjøpe andelsbong
Oddstips tirsdag : Vi tror på tsjekkere

Stengt med vinnerkrefter sist
V5-2 synes ikke å være like enkel å finne ut av. Tipset til 2 Borhaug Blesa som så ut til å ha være fastlåst med vinnerkrefter i den siste starten. Da var selskapet hardere enn hva hun støter på nå. 1 Kremlinn står nydelig til. Hoppa var positiv sist og står fint til for et løp i rygg. Med åpning i tide har vi god tro på henne. 11 Aaby Skøyer'n er i fremgang. Vi tror vallaken kan ta sin første seier i dag om han ikke galopperer. 8 Langaardsvarten får man ikke inn på bestilling, men han er ute i rette omgivelser. En annen ting er at han liker distansen. Sporet trekker litt ned. 12 Nøsstera opptrer usikkert. Knut Arne Ødegaard er imidlertid en meget dyktig trener og vi blir ikke sjokkert om han har funnet ut av den kapable hoppa. Hester som 10 Gjerdingen og 3 Krylling Knert er skrellvarianter.
Eksperttips fra Sportsspill kan kjøpes her

Liv Pedersen igjen?
I den tredje avdelingen skal det dreie som om montèløp. Løpet er uoversiktelig og bred gardering anbefales. 1 Kelsea får tipset. Hun var positiv i travritt sist hun var ute og drar fordel av distansen. 5 Married Man er god nok om han holder seg i trav. Norgesmester Liv Pedersen sitter opp denne gangen og "den gifte mannen" må regnes. 3 Not Correct Chip tok en overraskende seg i Skien i sin siste opptreden. Er behandlet siden den starten. Må regnes med god rytter. 8 L.O.Zonett Scott gjør montèdebut. Så fin ut i prøveløpet og det var mer å gå på. 7 Joleen er kjapp. Bør regnes om hun får et snillt løp.

Se opp for Rustad-hest i form
8 Dumdumboy (V5-3/DD-1) tippes. Treåringen er svært lovende og vant direkte på Jarlsberg sist. Drammen er muligens ingen favorittbane med sine krappe svinger, men det er ikke snakk om annet enn at dette er feltets beste hest på kapasitet og meritter. 4 Ringo Chipmate er i meget bra form slik alle hestene til Per Rustad er for tiden. Han skal regnes på samtlige V5-systemer i dag. 2 Antonio S.E: har travet flere løp over gjennomsnittet, men enda ikke vunnet løp. Står fortreffelig til i dag. 11 K.C. Dream er i fremgang. Klaffer det bra bakspor har treåringen sjansen. 7 Lucky News er en annen plussvariant i løpet. Sporet hemmer, men Gaustad-traveren vinner snart løp. 1 Gany Dame innledet med seier, men har ikke fulgt opp. Spennende med spor en og Austevoll.

Annonse: Øivind Grøstad i storform, kr 90.868 innspilt på Momarken lørdag.

Vi ser fire vinnerkandidater i finalen. 3 Hemne Nikken har møtt bra hester og hevdet seg fint. Trønderen får tipset fra en gunstig startposisjon. 1 Petrofaks har også møtt sterkere motstand. Feilet sist etter at han var veldig bra i løpene før det. Klar strek. 7 Sima Hans var meget bra i den siste starten. Han er lynrassk fra start og Andre H. Stensen peiler trolig inn teten direkte. Derfra kan ekvipasjen lede hver meter. 2 Finnskog Sjefen galopperte på Biri sist. Har ellers vist seg stødig og god. Han kan ta revansje i dag.
Tast her for våre V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her