Gå til sidens hovedinnhold

Takter kommer ikke

Johnny Takter en av Nettavisens absolutte favorittkusker, men dessverre har han meldt avbud til mandagens V4/V5-stevne i Mantorp.

Vi står foran en ny travuke som kjennetegnes av store jackpotter. Allerede mandag er det full fyr både til V65-løpene på Leangen og til V64-løpene på Bollnäs.

En lettløst V65-rekke på Biri på fredag resulterte i at det ikke ble utbetaling på fem rette. Det betyr at 565.113 kroner overføres til sekserpotten på Leangen denne mandagen. Det ble ingen utbetaling for 4 rette i V64 på Bollnäs på søndag. Dermed overføres 1 645 909 svenske kroner som jackpot til sekserpotten i V64 på Umåker mandag 24. mars.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED

Før den tid skal vi imidlertid gjennom V4 og V5 fra Mantorp, der Leirvåg trodde på et vidunderlig drag i V4-3/DD-2. Det handler om 2 Santiago Wibb som varslet gryende storform første gang ut i ny regi på Jägersro for to uker siden. Johnny Takter kusket den dagen og var også påtenkt å kjøre hesten i dag. Men jeg fikk los på trener Jørgen Lorentzen i morgentimene mandag og han kunne fortelle at Takter har meldt forfall og ny kusk blir nå Håkan K Persson. Da mistet jeg "matlysten" og velger å gardere med 4 Örbackens Cruella og 8 Västerbo Highflyer. Men på noen andelslag på Eksperten kommer jeg til å prøve 3. valget Santiago Wibb som banker.

PS. Artikkelen med omtale av V4-bankeren fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED

Jennifer fra tet
Her på Nettavisen velger jeg nå å støtte meg på 1 Royal Fighter i V4-2/DD-1. Hesten har vært matchet i steintøffe V75-omgivelser i sine siste løp og etter å ha studert denne i flere av sine siste løp, kan ikke Jennifer Tillmann miste ledningen. Og i slike lunsjløp er det som kjent nesten alltid seiersgivende og selv om 5 Tyko Marke er en kapabel hest, har vi vondt for å se 1 Royal Fighter tape fra tet. Banker i både V4 og DD.

Kommentarer til denne saken