*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Talent innfrir i V65

Foto: hesteguiden.com

Vi har blitt veldig imponert av Ulsrud Ulf nå på slutten, og i hovedstaden i kveld tror vi at unghesttalentet legger på til sin tredje strake triumf. Sjekk våre V65-tips her.

28.12.11 12:19

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi klemmer da til med en banker direkte på Bjerke i kveld, og normalt skal 13 Ulsrud Ulf ha en topp vinnersjanse i V65-1.

3-åringen vant noe overraskende første gangen ut etter litt pause i Drammen i den nest siste starten på 31.3 full vei uten å fungere helt optimalt, men i den siste starten var det virkelig fin stil på Fjeld-traveren.

Etter en tøff 26-åpning på løpet vandret Mørtvedt Jerkeld-sønnen utvendig hele veien mot eldre hester i grunnlaget sitt, men kusk Kai Johansen hadde allikevel full kontroll til slutt.

Tiden den gangen ble sterke 30.8 full vei i snødrevet på Momarken (fikk ikke noe gratis på den banen den dagen), og vi er ikke i tvil om at vår banker for dagen kan vise frem en lav 29-tid over aktuell distanse i hovedstaden i kveld om nødvendig.

En slik tid tror vi ikke dagens konkurrenter er i stand til å matche, og vi satser på at den lovende krabaten er fremst på fotoet når pengene skal fordeles til slutt.

Kretsen rundt hesten har trolig ventet inn dagens oppgave all den tid han står perfekt inne på pengene i løpet, og fra et flott springspor på 20 meter tillegg sitter han i en fremskutt posisjon direkte.

Vår rangering: A: 13 B: 7-8-12 C: 5-10-1-3-2-6-11

V65-2, 2140 meter voltestart
Vi synes at det ligner heldekk med tre hester i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen, og vi mener at 11 Estrella er snakk om hesten å stå i mot til slutt.

3-årshoppa leverte en solid innsats til sølv på 18.0 full vei i den nest siste starten fra ”dødens”, og i den siste starten var det flott stil på Hamre-traveren ved den overlegne triumfen på 19.2 i et langløp. Det virker til at Revenue-datteren er i rivende utvikling, og vi lar favoritten stå ugardert på vårt minste spilleforslag.

Vi klarer ikke helt å plassere 6 Tamila Pearl etter at vi har sjekket 3-årshoppa via ATG`s løpsarkiv (variabel, og hun virker ikke til å være av den tøffeste sorten), men Goop-traveren var tross alt nede på fine 17.4 full vei i den nest siste starten (og en slik tid rekker langt i dette selskapet her).

Vi har aldri sett 5 Ann`s Kor T., men den stammesterke 3-årshoppa skal etter sigende være en hest av rett sort. Vant i den siste starten på 18.6 full vei, og Westergård-traveren er da snakk om et opplagt kryss på kupongene.

Vår rangering: A: 11 B: 6-5 C: 8-7-4 D: 1-2-3-9

Annonse: Grøstad/Lerum`s V65-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V65-3, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp hvor stallfolket skal i ilden venter oss i den tredje avdelingen, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange. Best på kapasitet er utvilsomt 6 Spirit Scot (gjorde sine saker meget bra mot klart bedre konkurrenter enn dagens før hvilen), men formen etter litt pause er uviss.

Da må vi gardere, men en naturlig utgang på vårt store system er den spurtsterke Steinseth-traveren snakk om. Sterk som få er 8 Kiwi Quattro, og i en feilfri utgave (ikke helt stø på beina) er 7-årshoppa snakk om en opplagt vinnerkandidat (bekreftet form ved å bli toer på 18.7 full vei i den siste starten).

Kapable 10 Highwayman slo til med en fin seier på 18.3 full vei i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i kveld skal 7-åringen være tidlig aktuell på ny. Det skal også 9 Hitch Hiker være (god til seier på 17.3 full vei i den nest siste starten, mens han hoppet seg vekk i den første svingen i Skien i den siste starten).

Piler til tet gjør ventelig 5 Boggy Twinstar, og selv om en kjapp sprint hadde vært å foretrekke for Larsen-traveren, ser vi ikke helt bort i fra at Super News-sønnen leder rundt om (vant et løp på Sørlandet på 16.0 full vei tidligere i høst, og han beviste da at han også takler dagens distanse på full form).

Vår rangering: A: 6 B: 8-10-9-5 C: 1-4-12-11-2 D: 3-7

V65-4, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester venter oss i den fjerde avdelingen, og det kan ligge an til en luftig startside i dette løpeet med en rekke svært startkjappe konkurrenter i første rekke bak startbilens vinger.

Tøft tempo innledningsvis vil i så fall 12 Løve Pål profitere på til slutt, og vi synes at 6-åringen er litt for lite spilt med sine 17 % denne gangen. Holdt strålende form i lengre tid nå (solid til sølv på 27.7 full vei bak gode A.B. Lom`n i den nest siste starten, mens det ikke klaffet helt i den siste starten), og vi tror den spurtsterke Pål Even-sønnen blir tung å stå i mot til slutt.

Det er mange som er ute etter teten i dette løpet, men det er neppe noen som nekter 2 Turbo Monar føringen i løpet dersom kusk Erik Killingmo ønsker seg den posisjonen. På en dog dag uten alt for mye press underveis kan spesialsprinteren holde unna helt hjem, men formen har ikke akkurat vært lysende nå på slutten.

Det er tilbake på yndligsdistansen for 4 Ra Tina ved denne anledningen (vant sitt siste sprintløp på 27.0), og da skal 7-årshoppa være snakk om en tidlig gardering. Det skal også 8 Rigel Pål være (kusk Tom E. Solberg er ubeseiret med Sjefen-sønnen så langt), mens fartsfyllte 3 Jo Frøkan får stå som en outsider etter lang pause.

Vår rangering: A: 12 B: 2-4-8-3 C: 7-9-11-1-6-10

V65-5, 2100 meter autostart
Et nytt løp for stallfolket dukker opp i dette varmblodsløpet i den femte avdelingen, og vi finner hele syv vinnerkandidater (fire hester hever seg dog litt over mengden).

En naturlig favoritt må dog 11 Appleton bli, men helt til å stole på er ikke 4-åringen (variabel, og han har galoppert i de to siste startene). Vant på enkle 19.5 etter startgalopp i et billig løp i Drammen i den siste starten, men i en feilfri utgave i kveld blir trolig Westergård-traveren tung å stå i mot til slutt, mot ikke alt for skarp motstand.

Det signaliseres et deffensivt opplegg med 5 Super Wave første gangen ut etter lang pause (skal etter sigende ikke kjøres med fra start), og det er litt overraskende på en hest som tidligere har vist seg å være klart best i tet (og veldig opplagt etter litt hvile).

Ok, men det er ingen tvil om at 6-åringen er seiersaktuell på sitt beste. Avsluttet 13.5 siste tusen ved triumfen på 15.8 full vei i den femte siste starten, og det forteller alt om kapasiteten på denne hesten.

Vi har ikke helt kontroll på 8 Novita Reerstrup (fikk maks som femte på 14.8 over en sprint i den siste starten), men en hest som går 15.0 full vei på langsomme Skive (sølv i den femte siste starten, og det er sterkt) bør vies litt oppmerksomhet.

Tidlig aktuell fra et fint spor skal også formsterke 2 Lill Q.C. være (virker dog til å være litt vond å vinne med om dagen), og da har vi nevnt de fire hestene vi har krysset av for på våre tre minste spilleforslag.

Vår rangering: A: 11 B: 5-8-2 C: 10-12-7-3-1-4-6

V65-6, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester avslutter denne rebusen, og vi finner tre vinnerkandidater. Den av 3 Lucky Carpenter og 4 Non Stop Laser som sitter i føringen ut av den første svingen sitter trolig på de beste kortene, men begge har også vist at de kan vinne fra andre posisjoner enn tet.

Førstnevnte speedet inn til en flott seier på 16.2 full vei i den siste starten, og 8-åringen tok ta skalpen på selveste Out Of Nowhere. Sterkt det, og nær sagt som vanlig holder da Super Arnie-sønnen sin flotte vinterform.

Det gjør i aller høyeste grad også sistnevnte, og den speedige Mr. Flirt-datteren må få klart godkjent for innsatsen til fjerde på 17.3 full vei etter et tøft løp utvendig i Drammen i den siste starten. Sprintet på 13-tallet i to løp forut for den starten på landets hovedbane til hhv sølv og seier, og vi tror på en topp vinnersjanse for 6-årshoppa i kveld.

Etter at det har kommet til to strykninger i løpet ser det nå langt lysere ut for 11 Thierry, og dersom favorittene skulle kjøre for tøft mot hverandre innledningsvis, ser vi ikke helt bort i fra at Midtfjeld-traveren kan dukke opp i seiersstriden til slutt. Så fin ut i to seiersløp før han ble for lett i et veldig tøft 4-årsløp i Sverige i den siste starten, og vi krysser av for Cantab Hall-sønnen på vårt store system.

Vår rangering: A: 3 B: 4-11 C: 1-9-7-2-5-6-8

Spillesforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 300, 600 og 2214 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 23.40-00.10 i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.