*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Talent tilbake

Foto: hesteguiden.com

He`s So Vain røpet veldig fint talent i fjor, og han vinner trolig i sin årsdebut på hjemmebanen Magnor i lunsjen denne tirsdagen.

16.07.13 10:48

Denne tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Dannero i Sverige og på Magnor travbane her på berget hos Norsk Rikstoto, før det spillende publikum kan se frem til spill til en V64-omgang med jackpot og 1 million kroner ekstra i sekserpotten på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er slett ingen ulempe om å være litt kjent på dagens arena Magnor travbane med sine krappe svinger, og det gjør 3 He`s So Vain som kommer ut i V5-2 i lunsjen i dag. 4-åringen får sine treningsdoser av Tor O. Waaler på Magnor, og da er vi rimelig trygge på at den flotte 4-åringen fungerer utmerket på dagens arena.

Angus Hall-sønnen gikk kun fire løp i fjor som 3-åring, men han rakk å vise flott talent. Han vant et løp på 18.7 full vei, og i den nest siste starten var han tredje på fine 17.3 full vei bak gode hester. Han så etter sigende strålende fin ut i prøveløpet på 18.6 full vei 8. juli, og mot slett motstand i dag, kan vi ikke helt se for oss at den stilige Waaler-traveren taper dette løpet.

Innleveringsfrister Magnor
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Takler hun banen?
Ja, det er spørsmålet, når det gjelden favoritten 1 M.T. Good Looking i et varmblodsløp i V5-1. Gjør hun det, er det neppe snakk om saken, men sikre er vi ikke. Hun vant på fine 13.5 over en sprint sist, men var svært nære galopp midt på oppløpet da. Vi stoler således ikke helt på henne, og vi tyr da til noen garderinger på våre to største spilleforslag.

Absolutt toppform er det på 4 Ravi, og i dag jakter 6-åringen den fjerde strake triumfen. Et trangt fjerdespor trekker litt ned, men feilfritt skal han regnes. Det ble galopp for 6 Gentle Jet sist, men han varslet form forut for den starten. Helt borte er heller ikke 7 Come Charming, men da skal vinneren være nevnt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Annonse:Grøstad byr på en 30-oddser som slår ned som dagens godbit på Momarken i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag