Talenter gjør opp på Solvalla

Örjan Kihlström kommer ut med en hest som enda ikke har tapt i dagens V4-omgang.
Örjan Kihlström kommer ut med en hest som enda ikke har tapt i dagens V4-omgang. (Hesteguiden.com)

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. I V4-omgangen fra Solvalla denne lørdagen jakter vi på nye tusenlapper!

Sportspills meny lørdag:
V75 lørdag:Kim må fikse jackpotmillionene
V5 Biri lørdag:En helfrisk V5-banker
Tippetips:Liverpool-derby der alt kan skje
Dagens langskudd:Real sliter før hatkampen
Oddstips: Mer suksess for Moyes

SISTE INFO V5-BONGENE PÅ JARLSBERG 6. februar smalt inn på Eksperten. Bongene kostet 480 kr og 960 kr. De betalte ut 27 275 per stk, og vi spilte inn 81 825 til våre kunder i V5-spillet denne fredags-kvelden.

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Biri denne lørdagen er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Solvalla:

V4: 12.45

DD: 13.05

Løp ellers denne lørdagen: V75 på Biri med start kl.15.00. Husk at det er SUPERPOTT fra Biri denne lørdagen med hele 6,6 millioner ekstra! V65 på Århus med start kl.18.25.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Solvalla denne lørdagen så kan samlebonger være tingen. Vi spiller dog uten banker, men satser på å komme oss gjennom løpene uten å bruke for mange hester. Sjekk ut følgende objekter:

V4-1 : 7 Rock Me – Er en herlig kriger i monte, og den hadde grepet på I Saw You sist da denne feilet i den siste svingen. Vant faktisk utrolig enkelt fra dødens, og det var mer krefter igjen. På lørdag så kan det fort bli en litt tyngre reise før den kommer frem i dødens, men den er allikevel en motivert tipsener. 1 I Saw You – Skuffet oss i monte sist, og den presterte under pari der. Har her et drømmeløp foran seg, og den kan fort lede dette rundt om på en god dag!

V4-2 : 5 Financial Secret – Dette er en kanon i grunnlaget, og den innfridde virkelig våre forventninger sist. Bare bomber rundt feltet da, og legger inn kruttsterke 12,9 s 1000m med MYE krefter igjen. Fortsetter den i samme sporet denne lørdagen så må fort de andre kjempe om andreplassen!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 12 Sciacallo O.M. – Dette kan vise seg å være noe litt utenom det vanlige. I Sverige-debuten nå sist så bare jogget den rundt feltet fra fjerde utvendig, og i snøværet så ligger den inn 11,2 s 1000m/08,0 s 500m, og den så fakta ubrukt ut over mål. Blir det bare litt tempo på forestillingen her så må denne bli vrien å stå imot i sisterunden. SPILLES!

V4-4 : 3 Scarpia – Vi har en spennende finale i vente, og her er det mye kapable hester i klassen som møter hverandre. Draget vårt er ikke av den stabile sorten, men den er fryktelig bra når den går. Gikk et helt vilt løp etter galopp nest sist, og da gjør den en opphenting i 13-fart/1900m. Feilfritt så er den garantert med langt fremme her, og den MÅ tas på alvor!