*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Talenter i kamp om store kroner

Caviar Sisu er vår store luring i V64-spillet fra Ørebro hvor det altså er JACKPOT denne søndagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Vi har en fantastisk søndag i vente med JACKPOT både i Norge og Sverige. I V64-spillet fra Sverige så byr vi på en lekker banker. Du tar vel rygg?

16.06.14 11:13

Det var duket for V5-fest fra Drammen lørdag. Alle forslagene våre satt, og vi spilte inn over Kr.100 000,-. På våre minste forslag til Kr.150 så banket vi Deep Sea Dream (V5.4) samt 2.valget Masaya (V5.5) mot en av dagens tyngste favoritter. For de som leverte vårt lille forslag på Kr.150 kunne hente ut Kr.7 378 for 5-riktige. Vi hadde også en HERLIG kveld på Bollnæs fredag, og på Ekspertenlagene våre så inneholdt 13 lag 6-riktige. Totalt så spilte vi inn Kr. 78 000 til de som var inne og kjøpte seg en andel.

HTML EMBED

Sørlandet :Så over til en mildt sagt innholdsrik dag. Det hele starter med galopp fra Strømsholm kl 1245. De arrangerer et V4+V5-spill, og våre galoppeksperter har selvfølgelig gjort jobben for deg. Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.ter

På kvelden i Norge så er det JACKPOT fra Sørlandet med over 400 000 ekstra i V65-potten. Vi byr på mye snadder, og tipsene til den banen finner du her . Fra Ørebro som denne saken dreier seg om så er det JACKPOT i V64-spillet med hele Kr. 1 208 486 ekstra i potten. Løpene som er i vente er E3-kval, og det skal kjempes om å kvale inn i en finale med store kroner å kjøre om. Vi har som vanlig jobbet hardt med løpene, og har klare ambisjoner om å forsyne oss grovt av "jackpotkaken".

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Ørebro :

V64 : kl. 15.10

DD : kl. 16.38

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens banker :

V64-5: 3 Sloppy Joe - Er en hest vi virkelig har blitt forelsket i under sine fire starter dette året. Muscle Hill - sønnen til Peter G Norman har vunnet tre av sine fire starter. Når han ble tredje så gikk han utvendig for Snow Breeze W.F og var knepent slått. Nå i sitt siste løp bare jogget han fra til konkurrentene til en overlegen seier. Sloppy Joe har kun blitt kjørt på sikkerhet med fra start, men ifølge Adielsson så kan denne krabaten virkelig åpne bak bilen hvis han ber den om å gjøre det. Vi er rimelig sikre på at Adielsson kjører til fra start og da kan ikke vi tenke oss noe annet enn at Sloppy Joe sitter i tet. Fra den posisjonen så kan ikke vi se noen hester i dette feltet ta ned en av årgangstoppene. Adielsson i sulkyen er en kusk med enorm respekt når han sitter i tet, så i den posisjonen får han normalt kjøre en rolig 500-600m midtveis. Banker.

Dagens luring :

V64-2: 2 Caviar Sisu - Synes vi skal være favoritt i dette løpet. Vi fikk et positivt inntrykk av hesten når hun gjestet Biri, men ble fryktelig imponert når hun slo den Hollandske seiersmaskinen El Salvador på Jägersro på fine 14.0 med spenst inn i mål. Nå sist var S.J`s Caviar - datteren svak, men det var et fryktelig dårlig løp for henne da hun hadde 60m tillegg. Når kretsen rundt hesten sender henne til start igjen nå så har de kontroll på alt er slik det skal være. Hvis Caviar Sisu løser slik hun har gjort i sine løp tidligere så skal hun ha en god mulighet på teten og fra den posisjonen er det en topp vinnersjanse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag