Talentet fikser jackpotkronene

Johan Untersteiner blir banket på veien mot jackpotkronene fra Jägersro.
Johan Untersteiner blir banket på veien mot jackpotkronene fra Jägersro. Foto: hesteguiden.com

Det er tidlig start fra Jägersro, og jackpot i vente denne tirsdagen. Hele 1.330.708 ligger ekstra i sekserpotten, og vi har en utfordrende omgang i vente.

I Sverige så feirer man trettende dag jul, og dermed så er det TIDLIG START i dagens V64-spill. Allerede kl.15.10 så starter V64-1. Det er JACKPOT fra Jägersro med hele 1.330.708 ekstra i potten denne tirsdagen. Omgangen er utfordrende, og her kan det bli flotte kroner for dem som kommer til lukene! Vi støtter oss til Johan Untersteiner, og velger oss et bankerspill på talentet 8 Staro Inlines i V64-finalen. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over på objektene fra Jägersro så vil vi gå gjennom noen gevinster den siste tiden. Fra Harstad søndag 4. januar så ble det nemlig servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg. Vi gratulerer så mye. Vi vil også ta med at våre TO systemer på Täby (4x750 per andel) suste inn med flotte 14 280 per stk. Fra Leangen mandag 5. januar så ble det også systemklaff for våre to systemer. Begge disse betalte ut 11 500 per stk.

Innleveringsfrister Jägersro:

V64: 15.10

DD: 16.38

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V5 på Bergen med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til løpene på Jägersro:

V64-1 : En relativt sliten gjeng dukker opp i innledningsløpet denne tirsdagen, og her er det vrient å plukke ut noe BRA objekt. Vi tror mest på de fem innerste sporene, og her vil den som får det beste løpet også sitte på den desiderte beste sjansen. Vi ranker : 2-5-4-1-3, men her kan det være smart å låse uten å spille utgang/vekte hestene for hardt. Vi har nemlig ingen skikkelig feeling for et klart førstevalg.

V64-2 : 10 Pink Panther – Vi håper/tror på tempo, og går for «panteren». Her er det nemlig full form. Sist ble det hele et bløffløp, og det var umulig å hente noe fra køen. Var likevel på vei til å avslutte enormt bra da den feilet kort før mål. Avsluttet strålende nest sist, og den avsluttet også solid tredje sist. Kommer inn i løpet med tempo, og dette kan fort være en godbit i løpet! OBS!

V64-3 : 1 Money Lloyd – Har fått to løp i kroppen, og den MÅ prøves på hesten sin beste distanse tirsdag. Følger bilen fra start, og blir den bare ikke for HET, ja, da kan dette dreie seg om tet og slutt. Etter pause nest sist så ble den aldeles for het, og den trakk seg da etter en 08 åpning. Nå sist så leverer den et strålende oppløp etter hinder på veien, og den varslet full form! Bomber avgårde her, og den må bare prøves til bra odds i lukene!

V64-4 : 7 Vernin Starlight – Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er spillbar på tirsdag. Etter den lange pausen nest sist så feiler den seg bort direkte. Ser strålende ut bak feltet, og den varslet form direkte. Viser 15,9/2100m. Nå sist så fullfører den godkjent fra tredje utvendig. Er entaktet, men får den bare tempo så er den tung tilslutt! OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 9 Hope Bo – Utvikler seg fint, og i dette løpet så trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. Her burde det nemlig bli bra fart, og da skal Hope Bo spilles. Gikk veldig bra i kulissene sist etter galopp, og den røpet vinnerform. Sitter her i tredje/fjerde utvendig, kommer via tredjespor ned mot siste sving, og feller alt!? Slik kan det gå, og den må følges med argusøyne!

V64-6 : 8 Staro Inlines – Johan Untersteiner får tilliten i finalen. Han kommer ut med en hest som vi liker godt, og den jogget en 15-tid sist med krefter igjen. Gangen før så hadde den gått rundt 14,8/14,9 fra dødens om den ikke hadde feilet på oppløpet. Slik vi leser startsiden her så er det slett ikke utenkelig at Johan kan kjøre seg relativt tidlig til tet om han ladder. De verste motbudene (6 Shim’s Legacy + 7 XLNT Conways Class) har nemlig ikke vist seg å kunne åpne noe spesielt. Dermed så ligger veien åpen for Staro Inlines, og Johan. Bankes i en VRIEN jackpotomgang.