Taper aldri feilfritt

Foto: Hesteguiden.com

Robert Berghs stallhester går som toget for tiden og i Gävle torsdag har flere av hans stallhester topp vinnersjanse.

Nettavisens faste mann på Bjerkeonsdagene, Håkon Einar Hansen, hadde los på store penger under onsdagens V65-kjøring på Bjerke. Med banker på 2 Bullchip i V65-2, hadde Hansen dekket storfavorittene Tekno Odin og McSteamy på alle sine forslag. Han lyktes med å få "vekk" Tekno Odin, men en brenngod McSteamy var rett og slett for god. Det var også en helt fenomenalt god Hope And Love i V65-5, som Hansen hadde dekket på samtlige bonger utenom andelslagene på Eksperten som het "Nettavisen på en onsdag".

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Uansett ble det en igjen svært gode treff for Nettavisens travredaksjon og de som fulgte vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 480) her på Nettavisen fikk 1270 kroner tilbake. På Eksperten ble det treff på de aller fleste forslagene, på en kveld der vi ikke ikke hjelp på bonger med fantastisk potensial.

Under tirsdagens V4-løp på Hagmyren fanget vi 7.valget 3 Triomphe d'Inverne på fem hester og 5. valget 8 Grabben (V4-4) på fire hester på vårt minste V4-forslag (innl.pris kr 160) på Nettavisen. Fire rette ga tilbake meget pene 2 719 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

På Gävle torsdag er ikke bankerkandidatene mange, men vi går rakt på bankeren allerede i V4-1. Vi har gjentatt det mange ganger de siste månedene og gjentar det igjen. Robert Berghs stallhester går som toget og rader opp seire. I dag sender Robban flere stallhester til Gävle, men reiser ikke dit selv.

Robban igjen
I V4-1 sender han ut den seksårige vallaken 7 Devdas T.J. som innehar kapasitet langt utover lunsjløp. På Bergsåker 17. juni i år var hesten kanongod vinner fra dødens og på samme bane 18. juli utfordret hesten Acriter (som imponerte hoee helt voldsomt på Romme mandag og har vunnet V75-løp i sommer). Ulf Eriksson er hyret inn til å kjøre Berghs hester i dag og senest i Rättvik fredag hadde denne duoen en vinner i Rafael Blågul. Devdas T.J. har rotet det litt til for seg på sensommeren og måtte derfor ut i et såkalt kvallop på Bergsåker sist onsdag. Så strålende ut der og har i følge Bergs førstemann Jimmy Jönsson sett strålende ut i trening den siste tiden. Devdas E.J. har trukket springspor i volten i dag og er bra fra start. Feilfritt tror vi det er en vinner og vi bankerspiller i en ellers svært åpen lunsjomgang.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Spennende objekt i siste
V4-4 er et hoppeløp og det er slett ikke lettløst, men 13 Lancing Face kan være et spennende objekt der. Hoppa til Rauno Pöllanen har bra kapasitet og har trukket et bra startspor på 20 meter tillegg. Får hoppa en bra posisjon underveis, kan hun speede ned denne gjengen. Blir trolig et fjerde/femtevalg i spillet.