Gå til sidens hovedinnhold

Taper ikke dette?

Sentry Holmsminde så lysende ut i sitt siste seiersløp, vi tror på ny seier under dagens lunsjløp på Momarken.

Nettavisens sportspillsredaksjon som kjent ikke så begeistret for favoritter i verken trav eller i fotball, og vi liker å spille itt outsiderbetont. Det hjalp oss lite til lørdagens V75-løp på Bergen travpark og vi endte opp med svært dårlig betalte seksere og femmere. Men lørdag kveld tok vi vårt monn igjen og vel så det under jackpotomgangen i V65-spillet på Drammen.

Tipsansvarlig Kurt Leirvåg skjønte at det var penger i gjære og la derfor ut et andelsspill i fire andeler til 1500 kroner andelenRikstotos andelstorg Eksperten og solgte det kjapt ut. De fire andelskjøperne kan i kveld glede seg over at drøye 90 000 kroner kom inn på konto til hver av dem. Seks rette ga pene 328 657 kroner og plusser man på 25 femmere ble det 361 0077 kroner tilbake. Nettavisen er stadig med i kampen om de store pengene. Og noen ganger det vel unt at de som satser litt ekstra får avkastning.

Men det var flere andre lag som virkelig var nære. Et andelslag i seks andeler a kr 500, røk kun på sjettevalget 6 Vetla Stjerna i V65-3. Andelskupongen hadde markert for fire hester i dette løpet, mens Leirvåg selv hadde rangert Vetla Stjerna som femtevalg på systemoppsettet. Totalt var det åtte andelslag utenom systemet som fikk en eller flere femmere i Drammen lørdag kveld og totalt spilte vi inn ca 380 000 kroner i Drammen lørdag kveld.

Vi hadde los på store penger under Solvallas jackpotomgang i V64-spillet også søndag, men måtte til slutt nøye oss med femmere og firere på en rekke andelslag

Vi lader om til en ny uke på spillefrongen på trav, og denne mandagen åpnes opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Bergsåker i Sverige og på Momarken i Østfold her hjemme. På kvelden kan spillerne se frem til V64-spill til Halmstad på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Kurt Leirvågs favorittbane Leangen her på berget, og vi på Sportspill har som vanlig jobbet frem tips og spilleforslag til alle arenaer denne mandagen.

OBS!Det er ny minste rekkepris 2 kr på V5 og 5 kr på Trippel på alle arrangementer hvor vi spiller uten internasjonal deltagelse fra og med i dag!

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi ble mektig imponert
I et varmblodsløp i V5-finalen kommer 2 Sentry Holmsminde til start, og etter å ha sett det siste seiersløpet til henne, kan vi ikke gardere i dag. Hoppa spant til tet fra et tilsvarende spor i den siste starten (åpnet 11.0 første 500), og da har vi vondt for å se at noen kan nekte 4-årshoppa føringen i dette løpet.

Hun blir neppe noe dårligere fra start med Eirik Høitomt i sulkyen, og vi tror hun leder rundt om. Hun skvatt i fra til en enkel seier på 13.8 over en sprint sist, og vi synes hun så helt strålende ut. Nå kommer hun ut i regi Tom Forkerud etter litt pause, og dersom formen er konservert, ja så taper hun ikke dette løpet i dag.

Vi synes ikke 6 P.P.`s Perfect var mer enn hun måtte være til sølv på 17.0 full vei i den siste starten, og vi har vondt for å se at hun tar ned favoritten fra "dødens" Formen er dunkel på 9 Windongs Gucci (dog klart god nok på sitt beste), mens de øvrige konkurrentene i dette løpet, ikke skal kunne tukte våre banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Maks fire vinnerkandidater?
I et varmblodsløp i den andre avdelingen velger vi å gå tynt, og vi synes både 1 Baldrian Pedro og 8 Standing Ovation har fine oppgaver foran seg. Førstnevnte er herdet i tøffe lag, og 9-åringen er stadig litt bedre enn raden. Han har stått i dårlige spor nå på slutten, men i dag står han helt perfekt til i løpet.

Teten kan være innen rekkevidde i dag, og da skal i så fall vinnersjansene være solide. Sistnevnte så ikke mye fin ut i forkant av det siste løpet, og han galopperte seg også tidlig vekk der. Kapasiteten på ham er dog udiskutabel, og siden trener og kusk Kristian Malmin velger å start igjen, bør alt være på stell.

To outsidere finner vi i form av 3 Little Show Girl og 5 Nora`s Dream, og den duoen krysses på de to største forslagene. Førstnevnte er litt vanskelig å sette inn i løpet, men som regel duger disse svenskene godt i lunsjløp. Sistnevnte fortsetter å skuffe etter en flott fjorårssesong, men kapasiteten er udiskutabel.

Vi garderer
I et monteløp for varmblodshester i V5-3 dukker en av dagens største favoritter opp i form av 11 Ante, og selvsagt skal han tilmåles solide vinnersjanser. Han har vunnet de to siste monteløpene han har gått på hhv 15.5 og 16.6 full vei, og med dyktige Siv E. Løvvold på ryggen, er det lite å si på at han blir storfavoritt.

Vi synes dog det er et par spennende motbud i løpet, og både 3 Galliano og 8 See See Rider bør vurderes tidlig. Førstnevnte har gått mange veldig fine monteløp tidligere, og han kan bli vond å fange i fra tet. Sistnevnte har funnet et nytt gir under sal, og ved triumfen på 15.7 full vei nest sist, var han veldig god.