Gå til sidens hovedinnhold

Taper Italiano?

Nettavisen innleder travåret 2008 med to dobbeltbankere i en oversiktlig V5A-rebus på Forus.

Klikk her for gratis V5A-tips.

Klikk her for å laste ned program.

Riktig distanse nå
To hester skiller seg klart ut i V5A-innledningen. 5 Hot Devil og Tom Erga imponerte med tre strake triumfer før de gikk på et nederlag i sin siste start på Sørlandet 9. desember. Soir De Tibur-sønnen var da ute på en uvant kort distanse, og travet fløt ikke helt som best. 4-åringen kommer nå tilbake etter litt pause og behandling. Seiersjansene synes svært gode når Ergatraveren nå er tilbake på en distanse som passer som hånd i hanske, og vi tror han innleder året på beste vis.

Vi garderer kun med 9 Moreno og Rune Wiig. Alf Palema-sønnen fungerte ikke som best for sin nye trener første gangen ut, men rapporteres nå å trene forbedret. Alf Palema-sønnen innehar skyhøy kapasitet, og kan i en feilfri utgave by vår favoritt en match.

Stopper på ni?
Vi støter på en megafavoritt i den tredje avdelingen i form av seiersmaskinen 4 Italiano og Åsbjørn Tengsareid. Supergill-sønnen går fra klarhet til klarhet, og jager her sin tiende strake seier. 6-åringen vant enkelt i sin siste start i Bergen på fredag, og ser ut til å være vond å stoppe. Vi finner dog verdi i å gardere storfavoritten denne gang da det hefter en del spørsmålstegn rundt Refslandtraveren. Denne starten kommer tett på den foregående, og når vi vet at han til tider sliter litt helsemessig iler vi til med en gardering. Aksjonen stemte ikke hundre prosent til slutt i det siste seiersløpet, noe som gjør oss en smule betenkte. Når vi vet at hesten blir dunderfavoritt velger vi derfor å spekulere en tanke i kveld.

Vi ser dog kun en hest som kan by opp til kamp, og det er 3 Brave Man. Håkonsentraveren er ikke like seiershungrig som tidligere, men her står Super News-sønnen unektelig forlokkende til. 7-åringen blåser til tet, og kan lede rundt om for Svein Ove Wassberg dersom han holder seg noenlunde rolig underveis.

Samlebongbanker
Vi singelstreker 3 Holter Knekten i den andre avdelingen på vårt samlebongforslag. Høiby Kongen-sønnen har en svært overkommelig oppgave foran seg, og bør ha en solid mulighet til å lede dette løpet rundt om for sin trener og kusk Geir Gudmestad.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 384 og 960 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Det største forslaget er en samlebong på 64 rekker der vi forsøker å ta V5`en 15 ganger.