Gå til sidens hovedinnhold

Tapte sist onsdag - i kveld blir det revansje

Argr G. falt som tung favoritt på Bjerke sist onsdag, men i kveld tror vi på revansje i V65-5.

Bjerke travbane byr på en spillemessig strålende V65-omgang onsdag kveld, og spesielt de tre første V65-løpene er krevende å komme seg helskinnet gjennom. Etter at landets hovedbane var preget av svært lave utbetalinger under sitt trippeltrav for to uker siden, er det ingen grunn til å tro på lave utbetalinger i kveld og vel verd å satse noen ekstra kroner.

Før den tid kan det spilles til en V5-omgang på Århus i Danmark med spillestopp kl. 15.35, og der har også vår danske tipsekspert Carsten Rabjerg lagt ut spill på Eksperten . Carsten vil være tilstede på Århus i ettermiddag og de som ønsker moro før Bjerkes V65-kjøring tar til, kan kjøpe andel på Eksperten ved å klikke på lenken under.

Klikk her for å kjøpe andel på Eksperten til V5-løpene i Århus

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tilbake i vinnersirkelen?
En strålende sesong så langt i år med hele syv triumfer og mer enn 200 000 kroner innkjørt har 6 Argr G. hatt, som kommer ut i et flott kaldblodsløp i V65-5 i kveld, og vi tror han bokfører en ny pinne denne gangen. Han falt som tung favoritt i den siste starten, men han gikk på ingen måte noe dårlig løp der.

Han kunne ikke hente en lengde på 12 Slåttodin ned startsiden sist, og etter galopp i den først svingen i det løpet , måtte han etter hvert ta til takke med "dødens" Vi synes han holdt farten flott til femte på 25.1 over en sprint der, og i dag "jogger" han til tet. Vi tror ikke han taper i fra tet, og vi bankerspiller.

I den tredje siste starten vant han helenkelt på fine 25.4 over aktuell distanse, og da kunne ikke 11 Tangen Jerkeld utfordre ham til slutt. Da ser vi ingen grunn til at han skal kunne gjøre det i kveld heller, og når 12 Slåttodin står iskaldt til (gjør sine beste løp i tet), synes vi 7-åringen til Kari A. Knutsen ligner en vinner i kveld.

Vår rangering V65-5: A: 6 B: 11-12-2-1-4 C: 8-9-10-3-7

Nå blir det seier?
I et heftig sprintløp for varmblodshester i V65-4 sender Frode Hamre tre steingode 4-åringer til start, og vi er litt inne på at sjefen selv, går helt til topps med 3 One In A Million U.S. 4-åringen har nå fått to løp i kroppen etter litt pause, og endelig har han trukket et flott spor (stått ille til hele veien i det siste).

Han fullførte sterkt til tredje på 12.8 over aktuell distanse i fra "dødens" i den nest siste starten, og avslutningen til fjerde på 14.7 full vei i fra sjakkplass underveis i den siste starten, var det intet å utsette på. Vi er ikke helt fremmed for at Frode fyrer ham av fra start i kveld, og i fra tet blir han ikke lett å slå.

Uansett løpsscenario tror vi på en topp vinnersjanse, og vi bankerspiller nestfavoritten. Stålform er det fortsatt på 6 Underpaid Hanover, og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Dersom det skulle bli tøff kjøring innledningsvis, kan også 1 Valley Ivan komme inn i matchen, men da er vinneren nevnt.

Vår rangering V65-4: A: 3 B: 6-11 C: 2-4-9-8-10-5-7

V65-1, 1640 meter voltestart
Et litt småskummelt sprintløp for kaldblodshester innleder denne V65-rebusen, og vi garerer bredt. Vi får plass til seks hester på våre spilleforslag, men fremst setter vi 11 Tæsse Jenta. Hun avsluttet strålende til fjerde på 28.2 på en sprint etter galopp 700 igjen sist, og hun er lite spilt med 8 % av innsatsene på seg.

Trolig forbedret med løp i kroppen etter en mindre pause, og hun er kvikk i vei med voltestart. En noe turbetong seier på 28.9 full vei tok 3 Morgen Stjerna i den siste starten, men hoppa viste uansett fin form. Favoritt blir 6 Bleikli Faksa, men 4-årshoppa som så langt i karrieren er seiersløs, er snakk om en tynn favoritt.

Ikke enkel å vinne med, men hun står fint til i sitt springspor på strek denne gangen. Full form er det på 7 Gaupen Nina (sølv på 29.8 full vei sist), men vi er litt usikre på om en kjapp sprint er noen fordel. Kapasiteten er fine på 9 Hauan Prinsen (gikk kun på det jevne sist), mens det er fin fart på 14 Tim Tam Tøs.

Vår rangering V65-1: A: 11 B: 3-6-7-9-14 C: 15-8-12-13-2-4-5-1

V65-2, 2140 meter voltestart
Et litt åpent varmblodsløp venter oss i V65-2, og på vårt største spilleforslag krysser vi av for hele ti hester. Bom fast i den siste starten som femte på 17.6 full vei satt 6 C.C. Queen, og 3-årshoppa som er herdet i tøffe årgangsløp, skal være snakk om en naturlig favoritt. Sporet er fint, og vinnersjansene skal være gode.

Forbedret med løp i kroppen etter litt pause er trolig 7 Lucky Dreamer, og 4-åringen som avsluttet bra etter innvendig reise til sølv på 17.3 full vei sist, er første motbudet til favoritten. Det har strulet litt for 5 Speedy Frecel nå på slutten, men ikke glem at hun slo svært gode Becky`s Serious øverst i raden.

På vei opp i form er 2 Gild Score (fikk maks som tredje på 17.6 full vei i den siste starten), og hun kan være snakk om tethesten i løpet. Det ble feil for 8 Windsongs Gucci med "dødens" sist, men 4-åringen er god nok med klaff i kveld. Galopperte i et skummelt angrep sist gjorde 10 Copa Del Mundo, og han er en liten outsider.

Vår rangering V65-2: A: 6 B: 7-5-2-8-10 C: 9-11-15-14-3-12-4-1

V65-3, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter i dette kaldblodsløpet i V65-3 i form av 6 Willblesen, men etter at vi gikk litt i mot ham ved triumfen på 25.8 over en sprint i den siste starten, kan vi heller ikke bankerspille i kveld. 6-åringen stod nærmest stille siste 100 sist, og full distanse i kveld er da ingen fordel.

Da må vi gardere, og tilbake på topp, tror vi 9 Graneodin "spiser " storfavoritten til slutt. 5-åringen til Erland Holm er variabel, men i den nest siste starten var han steingod, ved triumfen på 27.9 full vei. Der tok han ned gode Moe Hrym i fra "dødens", og trener og kusk Erland Holm har full form på stallhestene om dagen.

Andrevalget i spillet har kun 7 % av innsatsene på seg, og det er spennende. Vi forventer at 8 Skaane Jo er forbedret med løp i kroppen etter veldig lang pause (tredje på 29.0 full vei etter tidlig galopp sist), mens 12 Norheim Flaks som trolig kan ha godt av et løp bakfra (gått i tet to ganger på rad), også er tidlig aktuell.

Vår rangering V65-3: A: 6 B: 9-8-12 C: 10-7-4-11-3-1-5-2

V65-6, 1609 meter autostart
Det hele avsluttes så med et sprintløp for varmblodshester, og her står storfavoritten 12 Just Livin My Life ille til. Det er meget mulig at han er så god at han bare runder til en ny seier, men i fra disse forutsetningene kan vi ikke bankerspille. 5-åringen har vunnet hele åtte løp i år, og sist var han steingod.

Der vandret han i "dødens" hele veien, men han var likevel en sikker vinner til slutt på 13.2 over aktuell distanse. Han vinner trolig igjen med litt flyt på veien, men det må klaffe. Variabel er 5 Sanna Bob, men 5-årshoppa er god på sitt beste. Hun fikk sølv på 14.9 full vei etter galopp nest sist, og hun står fint til i kveld.

Teten kan være innen rekkevidde for 1 Zetus, og i fra spiss ser vi ikke helt bort i fra at 5-åringen leder rundt om. Det varsles optimal balanse med skoløs rundt om på Kolnes-traveren, og det er spennende nok. Fryktelig god på sitt beste er 7 Ja El Tomcat (vunnet to sprintløp på 12-tallet i år), og han skal være tidlig aktuell.

Vår rangering V65-6: A: 12 B: 5-1-7 C: 11-9-2-10-6-4-3

Kommentarer til denne saken