Tar ikke turen forgjeves?

Momarken-trener Per Oleg Midtfjeld kommer til Drammen med kun en hest i kveld, og vi tror det ender med seier.

Klikk her for Nettavisens V5-forslag

6 Yazzy Dancer er en femåring som kom sent i gang med karrieren. Fem starter som fireåring resulterte i kun en trippelplass og magre 5500 kroner innkjørt i debutsesongen. I år ser det mye bedre ut og Action Hall-vallaken har allerede tjent 44.000 på fem starter - hvorav to har endt med solide seire.

Sterk traver
Den første seieren kom på Kala da Midtfjeld-traveren der han forsvarte seg tappert mot 9 Speed Star, og vant på gode 17.4/1900 etter et langtfra lett løp. Gangen etter i Årjäng var hesten meget uheldig da han feilet bort seieren etter å ha travet i dødens i over en runde. På Bjerke gangen etter holdt han flott til andre i V65 - igjen travet hesten i dødens og tapte kun for gode Qrrax. Sist ble enkel seier nettopp her på Drammen, og atter en gang måtte Mona Dancer-avkommet gjøre mesteparten av grovjobben selv - på ny rekord 16.8/1700a.

I kveld møter Yazzy Dancer igjen gode hester og sporet er heller ikke å rope hurra over. Vi synes dog hesten har gjort sine saker på et overbevisende måte, og den sterke traveren har ikke verre forutsetninger enn han har hatt tidligere denne sesongen. I en langtfra lettløst V5-rebus lar vi Per Oleg Midtfjelds eneste oppsitt for kvelden få bankerverdigheten.

Flotte spilleløp
Det er fin kvalitet på V5-løpene denne mandagskvelden, og spesielt artig er det å se at eliteløpet består av svært mange gode travere. 2 Vitesse blir stor favoritt fra sitt perfekte startspor, og trolig leder Anderssen-traveren svært lenge. Blir det dog litt tempo over forestillingen tror vi en feilfri 9 Nine One One L. kan bli vond å stå imot på slutten i V5-4.

I den tredje avdelingen blir 10 Key To Koreana stor favoritt, men fra bakspor i Drammen er det ikke opplest og vedtatt at Korean-datteren vinner. Hun møter enklere lag, men det er flere gode sprintere i dette hoppeløpet og vi velger å spekulere.

Både V5-innledningen og finalen er vriene kaldblodsløp der vi velger å stå på hhv fire og syv hester. Etter at Weine ble strøket blir 3 Jeppes Odin storfavoritt. Teigen-traveren er ingen stor tilhenger av full distanse, og Moe Odin-sønnen ga seg veldig i sin siste start. 10 Hogsnesgutten blir igjen vår rysare markert på bare 1 av 10 bonger, men både 2 Oppegards Pilen og 4 A.B. Eldin står fint til.

Klarer 1 Ulbasse å forsvare sporet i V5-finalen leder nok Ulfrigg-sønnen veldig lenge, men at 4-åringen skal være kjempefavoritt finner vi litt merkelig - det er nok i mangel av sikre holdepunkter. Det kryr av utfordrere, men felles for de fleste av dem er at galoppene kommer ekstremt hyppig. 12 Prins Zevs er høyst trolig en vinner feilfri, og har Sagholen fått orden på Frigg Mollyn-sønnen kan Mysen-trenerne vise segt å være løsningen på kveldens vriene rebus.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 128, 448 og 1120 kroner.

Husk at vi er i overskudd på våre små spilleforslag hittil i år - det er det neppe noen som kan straffe!