Gå til sidens hovedinnhold

Tar luven fra alle

Nettavisen bankertipper Djuven og Thor Borg under kveldens flotte V65-kjøring i hovedstaden.

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Her kommer vårt DD-tips

Det er meget fine løp Bjerke varter opp med der Lars Laumbs løp avslutter kvelden som rosinen i pølsa.

Gode emner
Allerede i V65-innledningen kjøres et annet tradisjonsrikt løp, nemlig Johan Widdings minneløp som er forbeholdt norskfødte 4-åringer. Her blir 1 Royal Diamond storfavoritt fra sitt flotte startspor, men vi synes løpet er relativt åpent og bruker seks streker på alle våre spilleforslag.

Flere gode kaldblodshester møtes i den andre avdelingen der 8 Ramstad Eld blir vår favoritt tross sitt dårlige startspor.

3 Enjoy The Dance og 1 Auro News blir hardt betrodd i et flott sprintløp i V65-3. Vi tror dog gutta kan få hard kamp av to hyperraske damer og spiller fire hester på bongene.

Vi har meget god tro på at 7 Djuven tar seg av den fjerde avdelingen. Spikeld-sønnen virker til å ha stabilisert seg etter at han kom til Østlandet og bl.a. tatt to V75-seire. I kveld er motstanden svakere og vi mener 5-åringer tar seg av dette løpet selv fra dødens. Trolig har dog konkurrentene såpass respekt for hesten til Thor Borg at ekvipasjen sitter tidlig i tet denne gang - en vinner.

I V65-5 og Dagens Dobbel første avdeling blir 3 Restoration et holdepunkt for veldig mange da amerikaimporten imponerte enormt i årsdebuten. Vi har også god tro på 7-åringen, men husk at dette er en helsehest som ikke fungerer like bra hver gang. Favoritten møter såpass mange skarpskodde konkurrenter at han må være på topp for å vinne.

Hvem tar fatet?
6 Åsajerven blir en naturlig favoritt i V65-finalen som er det tradisjonsrike Lars Laumb-løpet med 100.000 kroner til vinneren samt det svært ettertraktede laumb-fatet. Åsajerven står perfekt inne grunnlagsmessig og Kriterievinneren varsles forbedret i trening. Vi har meget god tro på at Tor Wollebæks flotte traver speeder ned alle tilslutt, og spiller ham banker på de to minste forslagene. På storbongen tar vi dog med to hopper som står svært tiltalende til på strek, og hele 40 meter foran storfavoritten. 2 Spikeldi vil trolig prøve å lede hele veien for Geir Vegard Gundersen, men vi tror en feilfri 3 Gyldne Tider speeder ned denne med ryggløp til oppløpet.

Vi har satt opp tre ekspertforslag på hhv 96, 384 og 1.440 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 19.30