Tar sin andre strake?

Foto: hesteguiden.com

Vi tror suksessen fortsetter for Phili Boy under ettermiddagens galoppstevne på Øvrevoll. Sjekk dagens galopptips.

Are Hyldmo trente 1 Phili Boy vant sitt første løp i karrieren fredag og vi er sikre på at han gjentar bedriften i dag. Nå møter han enklere motstand og med Rafael Schistl på ryggen blir det seier.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl. 15.55 (løp 3-7)
DD kl. 16.55 (løp 6-7)
Programoppsett Øvrevoll
Hjemmeside Øvrevoll
Værmelding Øvrevoll galoppbane

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
7 Tiger for Two innfridde sist og vant knepent foran gode Archived og må ha en god mulighet også denne løpsdagen. Trener Wido Neuroth vant tre løp sist løpsdag og bør notere enda en seier med 7 Tiger for Two i dette løpet. Men helt sikre er vi ikke og garderer med 2 Aries og 1 Vestano selv om sistnevnte skuffet noe sist.

V5-2:
Et løp uten de store stjerner til start. 1 Phili Boy er vår banker denne fredagen. Han vant sitt første løp sist fredag over 1100 meter. Nå er distansen 500 meter lenger uten at det har noen betydning. I tillegg møter han enklere motstand denne gangen. Dagens banker.

V5-3:
9 So Trendy har vist bedring i det siste med to annenplasser. Distansen er perfekt og Kevin Parkin rir bra og kan avgjøre dette løpet. 8 Carius har hatt en flott sesong med fire seiere hvorav 2 i hekkeløp. Nå er han tilbake på flatt og det kan være positivt. 3 Miss Montana må med på V5 bongen. Var først i mål 15. oktober men ble deklassert til 3. plass på grunn av sjenering.

Her kan du kjøpe andelskupong til helgens V75 på Jarlsberg

V5-4:
4 Amazer har vist god form både over flatt og hinder i det siste og må ha en god mulighet her. Distansen passer og han er erfaringsmessig god utover høsten. 1 Timtaya vant sist og er i god form. 7 Artisitic Light har tre annenplasser på rad og nærmer seg årets første seier. 11 Until June er også en høsthest som er form og kan vinne. 6 Harmony Hall innfridde som min banker sist. Møter tøffere motstand og skal forbedre seg ytterligere for å vinne. For øvrig et åpent løp hvor det kan lønne seg å ta med mange hester.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5:
1 Rapponghi innehar banerekord på distansen. Han skuffet noe som favoritt sist men er bedre på dagens distanse. Får et knepent vinnertips foran 9 Richelle som stadig går gode løp. 7 Speed Dancer er en luring. Kan mye, men har kun startet en gang i år men da ble det til gjengjeld seier. 4 Suffolk County gikk godkjent i siste start og møter enklere hester denne gangen. Det kan gjøre utslaget. Det kan være en ide å ta med også 10 Mind The Gap som møtte gode hester sist og som er avhengig av tet fra start.